Чакам утре педи да погледне, че ми се иска да изключи възможността да са гъбички (макар че нямаме причини да се съмняваме..все пак да ми е спокойно)
След 2 деца си мислех, че вече нищо не може да ме изненада, но явно може още

) Кали многом у се радва, пипа го по крачетата и ръчичките. Днес като тръгнахме за консултация с колата и тя остана с бабаб си у дома, се разтревожи къде го водим, много мило ми стана и съжалих, че не бяха излезли тя и баба и. Според мен неговите колики са по-слаби от тези, които Клаи имаше, но да не чува Дяволът
За сега се справяме само с Био Гайа, аз и на Клаи само това давам. Той е на смесено хранене. Кърмата ми е малко, около 200-250 милиитра на ден, но и това е нещо, защото с Кали и една капка не видях и не знаех какво представлява изобщо ( моля не ми се смейте). Моля, мамите с опит да ми кажат някои начини за увеличаване на кърмата, сега пия чай за кърмачки някакъв, но от скоро и не мгоа да разбера има ли няма ли ефект. Цедя се с помпа и му давам от шише кърмата, абе не съм перфектна ,ама каквото такова. Сама го гледам през деня, ММ е на работа по цял ден, с него спим в другата стая, за да не пречим на Кали да спи и нощните ставания пак са само мои, татко му се включва мног опо-малко в грижите за него, отколкото, когато Кали беше на неговата възраст и това води до напрежение често, но аз се концентритам сам овърху децата, бабата също ми образува нерви редовно, но аз отдавна не и мълча и така я караме. За мен най-важно сега е, че Кали и Иви са прекрасни
-и аз съм чувала,че мехлемчето с невен е много полезно и ефективно за различни кожни проблеми,та дори и за разширени вени!
Въпроса е дали мас от супермаркета върши работа,че аз няма от къде другаде да си набавя...
-и аз съм чувала,че мехлемчето с невен е много полезно и ефективно за различни кожни проблеми,та дори и за разширени вени!
Въпроса е дали мас от супермаркета върши работа,че аз няма от къде другаде да си набавя...