невъзможен ама е възможен ,,моята дъщеря си пропуска едно хранене през нощта.. първият месец се будеше на всеки 3 часа, но както почнахме 2 месец почна да си пропуска нощното хранене, след като се изкъпем , нахраним спи от 5 до 7 часа

.
Хапва в 3, в 7, в 10, в 13, в 16 и в 19-19,30 ... Вчера и днес ме измъчи с малкото си ядене ... Не стига, че си направи 6 храненията, ами тези 2 дни изпива само по 100-тина милилитра и за нищо на света, както и да я мъча не иска повече - върти се, плюе ... Уф ... Оплаках ви се ... По колко мляко на хранене пият вашите двумесечни бебета?
.От много време не съм писала :blush:4
.Ние отказахме едното хранене малко преди да навърши месеца ,тя сама си го отказа,а ако ви кажа по колко ядем направоо
, вчера цял ден яде по 60мл,а по принцип през другото време повече от 110мл не е яла винаги е различно 60,70,90,но пък си качва килограми,а ЛЛ ми обясни ,че Аптамила е много калоричен и тя си се е заситила нищо ,че това което изяжда е малко като грамаж,Режима ни е винаги рзличен 4 дена е един на 5-6 вче сме с различни часове,но това не ме притеснява важното е ,че си е добре детето. 

.
.
И да кажа какво научих за оптималното количество АМ приемано от бебето, за да помогна на някоя мама, ако има моите терзания ...
А и да не забравяме, че дори и бебетата хранени с АМ могат да не са на режим т.е. на определени часове, а да се хранят "на поискване" ..., а и всяко бебе е различно и написаното не е "задължително", а само ориентировъчно ...
Чак става червен, кашля, задавя се... 

. Гледаите вие да сте по покойни и може и на него да му подейства.

Преди обмисляше повиването, практикувате ли го? При нас вършеше работа в началото, но в един момент той повече се пънеше да си измъкне ръцете отколкото от коремчето и спрях да го повивам.