ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 37 039
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Имам един бебешки термометър от времето на баткото (преди 10г съм го купувала), който е за чело. Много хубава работа върши и мери температура за около 30 секунди. Представлява една лентичка, която се лепва на челото на бебето, черна е, а градусите се оцветяват в червено. Не знам сега дали ги продават и къде.

Редактирам се Simple Smile Намерих го в нета. Почти същия е моя и върши чудесна работа за малки бебоци

http://www.darinbg.com/product/456/termometar-za-chelo.html

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 09:31 от Elefteria

# 361
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

Аз имам един такъв, но нещо не показва вярно - сменях батерии, но пак бъгва. Сега се оглеждам за друг, че си трябва ...

Имам само 4-ри снимки за колажа Sad Моля, ако искате да се включите - изпратете ми на ЛС.

Гери,
Скрит текст:
ще ти звънна по телефона Simple Smile

Ние днес сме на консултация - да видим колко сме пораснали и дали ще ни бият ваксина ...

Лек ден!

# 362
Благодаря за препоръките!  Микролайфа изглежда е доста надежден, но 100+ лева ми се струват много ...от друга страна важното е да върши работа и да не си измъчвам детенцето.

# 363
guerry Благодаря ти, аз бях позабравила напоследък за това, но определено тези дни ще се разтърся.
Почти безобидн@ изпратих ти на л.с. снимка на Маноел за бебешкия колаж.

# 364
Здравейте момичета, как сте? Хубаво време предполагам по разходки през повечето време. Много хубава идея за колажа и аз ще пратя моя бебок. Не се сещам името на мамата, която има проблем с акането на бебчето, мн на бързо четох, какво ми помага е да сваря една чаена лъжичка овесени ядки в малко вода, тъй като сме на АМ го правя и й давам няколко ядения с него и има ефект. Също така имам сиропче, което ползвах в началото, но вече не го давам казва се лактамил

# 365
Здравейте!Записвам се и аз в прекрасната тема,Дария се роди на 04.02 2710 гр,49 см.Засега се кърмим и се надявам да успеем колкото се може по-дълго време.
Ние ползваме дигитален термометър за чело на Чико-също дава разлика в меренята понякога,но акто цяло съм доволна.Спецификата на тези термометри е,че трябва и той и бебето да са били в стаята на мерене поне 30 мин по-рано.
За прегледа при ортпед-първият такъв се прави в 7-8 седмица от раждането.Това е най-доброто време,защото ясно се вижда състоянието на ставите и евентуални заченки на луксация.Нашата педка ни даде още на първата консултация направление.Ходихме при д-р Ефремов в Горна Баня

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 23:07 от magyg

# 366
  • Варна
Здравейте мамчетаа Grinning до сега само ви четях ,но решИх най после да напиша няколко реда  Party На 15.02 се появи Алекс 3.550kg 52sm нормално раждане Simple Smile кърмим се успешно ... вече не се събужда за вечерно хранене  Laughing и си поспиваме повече... иначе иска да го държа изправен и да гледа мн му е интересно... смее се ,гука ... хихи много е сладък...

# 367
Здравейте и от мен

Вчера минахме преглед и ваксини, малката е 57 см 4900. Не наддава много но наддава постоянно с еднакви темпове, доки ни успокои че яде и наддава добре. Понеже не успяхме да се кърмим сме на смесено хранене, повече АМ, но успявам да се цедя. Сминдуха върши чудесна работа.
Ваксините и понесоха добре засега, нямаше Т, само беше нервна и поплака.

Аз ползвам ушен термометър, има малко отклонение според мен но като цяло е точен и съм доволна, мери за 3-5 сек.

# 368
  • NE
Добро утро!

Много се радвам на всички, които се включвате в темата. Hug

Вчера ни биха само едната ваксина, а Синфлорикса ще я бият по-късно. Вили бе много кисел до вечерта, но поне спинка спокойно.
Има ли някоя мама доволна от Молфикс?

# 369
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

И аз много се радвам на нововключилите се мами  Hug Ще ви включа в първия пост малко по-късно, че ме е налегнала домакинска работа -  wash hang 1dishes newsm79  food002

И ние вчера бяхме на консултация. Мацката е "цели" 4400 и 55 см. Simple Smile И нашата лекарка е отвратена от имунизационния календар и отказва да бие по 2 ваксини в 3,4 и 5 месец - бие в тези месеци Пентаксима, а в месеците без ваксини Синфлорикса Simple Smile Flower Fairy, 1 час преди ваксина давам Туя, после веднага като й бият ваксината пак, след час отново ... - така съм практикувала и с каката и не сме имали проблеми след ваксинация ... За памперсите не мога да помогна - аз купувам от турските Памперс Прима и съм много доволна и от цена и от качество.

Лек ден, дами Simple Smile

# 370
  • NE
Безобидна Туя и аз давах вчера, но след ваксинацията по препоръка на педи. Все пак мисля, че Вили се изнерви не от друго, а от объркване на последователността на капките за колики.  А Синфлрикса ще го бием в третия месец.

# 371
flower-аз вчера купих за първи път Молфикс-размер 3 и за сега (използвала съм 4-5 памперса) не съм имала пропускане,но е твърде рано да се каже!  Crazy

Ние днес също трябва да ходим на консултация и евентуално да ни бият втората ваксина за хепатит Б-вече сме на 2 месеца и 10 дена,но пропуснахме първия месец,тъй като бяхме с кърмаческа жълтеница!!! Да видим днес какво ще ни каже докторката! Стискайте палци!!!  Praynig

# 372
Ние в 3ти месец ще пропуснем двойните ваксини,защото ще слагаме ротарикс.Педи каза,че може да се съчетае с останалите,но тя предпочита да не го прави.Аз и се доверявам.

Цветенце,още ли ви мъчат коликите,милото Вили HugЗа памперсите,и аз доста се чудя дали да не сменям Памперс сензитив,че много се подсича Дари.Мазах с какво ли не-мустела,крем здраве,судокрем,джинджира,бактробан.Сега съм поръчала от това правеното кремче,да видим дали ще се подобри ситуацията

sunny:*kiss,стискам палци всичко да е наред.Обикновено децата добре понасят хепатитната ваксина,даже се успиват от нея.Сложи си за всеки случай кул пач

# 373
  • Varna
Здр, мамчета! Да напиша и аз няколко реда, докато Боби спи.
Относно памперсите- Ние сме на турския Памперс Прима и съм много доволна. Преди това ползвахме Молфикс- и от него нямам оплаквания.
Привет на новите мами!
Desislava G A и моето момче се роди на 15.02 и ние сме от Варна  Simple Smile- може някой ден да срещнем бебоците да се запознаят  Laughing!

# 374
Вече на 1-ва станичка са: magyg, Desislawa G A, ellcho, spain.girl и Toffita   welcome

ellcho, spain.girl - нямам никакви данни за бебоците - моля, напишете име, рождени кг. и см., за да ги прибавя ...

Почти безобидн@

Общи условия

Активация на акаунт