ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 37 047
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • NE
Маги Още ни мъчат колики. Те почнаха и в края на първия месец както си трябва и сега се моля да дойде момента в който ще си позная Вилито без тази ужасна болка. Комбинацията Еспумизан+Абоколикен ни помага до известна степен.
Ако белия памперс ви подсича го сменяй. Ние се подсичаме и от кърпички при положение, че миябс топла водичка всеки път.
Съни Хипатитната се понася леко, но сложи куул пач лепенка на мястото на убождане  за да няма реакция. Ще се радвам на отзиви за Молфикс. Peace

# 376
Здравейте и от нас,
Ние др седмица правим 3 мес,на последната консултация 2 мес бяхме 6кг и 61 см,само на кърма сме.Ваксините добре ги понася,давам му Панадол.За колажа как точно да изпратя снимка?

Лека вечер от мен!

# 377
  • София
здравейте,
моят юнак пак е кисел нещо вчера и днес. А днес направо няма такова акане - до сега 7 пъти  Confused. Не е разтроиство. Сега даже с такива пръцкания го изкара, но поне го успокой и даже започна да се усмихва и гука, че от вчера само мрънка  ooooh!.
Вашите бебета акат ли толкова много, ние поне 5 пъти на ден сме .

Нашата ваксина е другата седмица и аз съм се заредила с кул пач и туя Simple Smile, дано мине леко.

Почти безобидна чудесно  растете Simple Smile .

Добре дошли на новите мамита. Пишете по често.

Аз да питам няма ли някоя мама от Дружба 2 тук в София. Спомням си че имаше мамита от тук. Много е скучно да се разхождам самичка тук . Пишете ако има и да си се разхождаме заедно Simple Smile.

Хубава вечер от нас  Hug

# 378
Почти безобидна много се радвам за малката коконка! Вече сигурно е тотално различна от това, което беше в МД Simple Smile Патрик й праща специални поздрави и целувки  bouquet

# 379
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
lenny221, много  Hug Hug Hug-ки на Патрик Simple Smile

guerry, голямата работя ние я правим 1, много рядко 2 пъти на ден ... Но сме на АМ, та не сме показател ... Доколкото знам кърмените бебета акат почти след всяко хранене ...

ani243, може да ми изпратиш снимката и на пощата pkoseva@abv.bg, а може и тук - качваш снимката в някои сайт (аз ползвам прикачи.ком); копираш адреса; пействаш тук в "отговори" на ЛС и  обграждаш с иконката за картинка - ето тази:

# 380
  • NE
Гери Ние също сме само на кърма и акаме при всеки памперс. Сега давам Абоколикен за коликите и акаме дори до 10 пъти на ден, особено в дните когато си хапва повечко.
Безобидна Ако искаш може да направиш и един алтернативен колаж с имената на сладурите и само за няколко часа да го зърнем за да се ориентираме кой кой е. Сигурна съм, че февруарчетата са най-сладките бебета в целия форум. Heart Eyes

# 381
  • Варна
Ние вече акаме само веднъж на ден , а понякога и пропускаме
  Simple Smile мисля че е от  биогая , която ни изписа педито . по 5 капки сутрин преди храна.
Момичета ние се кърмим на поискване , само на кърма сме и сме вече 6500 кг.
малкият се храни на всеки 2 часа , вечер прави пауза от около 5-6 часа . Много ми се иска да се храни поне на 3 часа , но е като часовник , не му ли дам пищи като заклан .Цялото сукане трае около 10 -13 мин. и заспива , като се поти изключително много , по съвет на педито го разсъбличам  по време на храненето ,  но ефект няма , следва преобличане и разсънване . Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

п.с това с колажа ми харесва

# 382
Ние сме само на кърма и акаме преди хранене, по време на хранене, след хранене и между храненията.  Mr. Green До края на първия месец акаше по около 10-12 пъти на ден. Сега ги намали на 6-7. И добре, че ги намали, иначе щях да фалирам от тия памперси по 15 на ден ooooh!

# 383
  • София
успокоихте ме Simple Smile. Явно си е нормално да ака толкова. Ние също до сега успяваме да сме само на кърма и явно е хапнал повечко Simple Smile.

djoia_80  и моят мушмол не иска да разреди яденетата. Иска си на 3 часа, поняког и на 2 и нощем си се буди  на 3 часа все едно часовник съм му сложила да го буди  Grinning

# 384
момичета тези лепенки  кул пач  аз ли трябва да си ги взема от аптеката ? и те за 2та ваксина ли са ..... ние на 28ми правиме 2 месеца а на 8ми сме на ваксина ...... (това ще ние 2та) педи не мие казала нищо за тези кул пача може ли да ми дадете малко инфо .... Малкия много повръща и по цял ден сме на ръчички и нямам никакво време да седна да ви прочета ....... ще съм мног облагодарна ако м идадете малко инфо   bouquet

# 385
  • София
bubka_90,Сама си взимаш кул пач лепенките от аптеката. В една опаковка са две - по една за всяко краче, ако ви сложат двете ваксини Simple Smile
Ако искаш вземи още един пакет и ги смени. Нашето девойче добре ги понесе и не се наложи смяна. Беше си спокойна и не я болеше мястото. Леко е зачервено около боцнатото.

И ние намалихме акането, че и ние щяхме да фалираме - по два памперса на хапване независимо, че приемаше Биогайа от раждането си Simple Smile Сега нощем кажи речи не ака или поне е съвсем малко. Сутрин избухва, а ако не е избухнала до следобяд се точи Simple Smile

Ние сме на малко повече от 2 месеца и сме 6200 и 58см. Започна и едно постоянно повръщане и след посещение на гастроентеролог ни посъветва да махнем нощното хранене, а през деня на 3 часа. Преди това ядяхме на поискване на интервали между 3-4 часа с по-дълга нощна пауза. Сега нямаме хранене между 22 и 6. Лъжем се с чай, ако нещо мрънка, но рядко се случва. Повръщането също магически изчезна.

# 386
  • София
момичета знаете ли дали можем да си боядисваме косите докато кърмим  Rolling Eyes

# 387
guerry, аз преди погачата търсих много инфо за боядисването, питах и няколко познати кърмачки. Всички казаха и навсякъде пишеше, че няма проблем да се боядисам, само като отмивам боята да гледам да не се стича по гърдите. И си се боядисах Embarassed

Даже като търсих инфо в нета, в една от статиите пишеше, че много жени се отказвали от кърменето заради това, че не могат да изглеждат добре и не могат да ядат всичко. За това да не се лишаваме. Като кърмим не значи, че трябва да ходим като проскубани по улиците Peace

Ето такива неща четох http://xedra.wordpress.com/2010/03/03/beauty/

Тук е последния ред, другото е за бременност http://www.za-kosa.com/statii/zdrava-i-krasiva-kosa/tretirane-na … me-na-bremennost/

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 08:09 от Elefteria

# 388
Добро утро мами!   bouquet
Аз си изрусявам косата и смятам да продължавам да го правя,но може би не всеки месец,а през един...  Crazy
Последните 3 месеца от бременността не се боядисвах,понеже си имах други проблеми и направо не можех да се гледам!  ooooh!

Вчера минахме на консултация-пораснали сме с 2 см. (първият месец бяха 5 см,но и ние се родихме 20 дена по-рано...) и с 1 кг. за 1 месец! Биха ни отложената хепатитна ваксина-малката беше доста нервна снощи и бая си поплака,но температура не сме вдигали,а и на крачето едва се забелязва къде е било боцнато-това нормално ли е? Rolling Eyes  Не сме слагали лепенки-в аптеката нямаха!
Относно пеленките Молфикс мога да кажа,че са по-мекички  и малко по-плитки от  Либеро-само тях съм ползвала от размер 3.За сега нямам оплакване,но ги ползвам едва от 2 дена...Като свърша опаковката мисля да изпробвам и Примата...
Хубав ден на всички!

# 389
Моя бебок се казва Алекс, роден е 3570 гр. 52 см

Общи условия

Активация на акаунт