ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 36 961
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро момичета, черпя ви с едно страхотно парче и един невероятен танц. Дано ви харесат в тази мрачна "сутрин"
Скрит текст:
dance

Мерсиииииии  Heart Eyes

Като сме на тази вълнА ... Моята любима песен Simple Smile Намери я и с превод за тези, които не знаят испански ...
http://vbox7.com/play:5ff517a9

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 11:33 от Почти безобидн@

# 526
  • Varna
Здр,момичета!
Бързаме да се похвалим! Вече сме 4900 гр и 58 см.   Simple Smile Боцнаха ни и двете крачета и много си порева горкото, ама какво да се прави. Sad
Относно Биогая. Ние вече сме на трето шишенце, давам вечер по 5 капки. Мисля да изпием още едно поне. Педи казва, че засилва имунната система като цяло. И честно да ви кажа, може и да си втълпявам, но след първото шишенце човечето се успокои от коликите и почна да си спи спокойно и през деня!

# 527
Здравейте мами Simple Smile

Някоя от вас има ли проблем с подсичането.Вече в чудо се видях.Първо бяхме на крем Мустела против подсичане,после Бочко,крем Здраве,Джинджира,Судокрем,правено кремче в аптека,Бактробан,от вчера правя промивки със смрадлика и хлябна сода.На Памперс Сензитива сме, но пробвах и другите на Памперс-зеления и оранжевия.Пак ни се зачервява дупето.Сега ще пробваме и Пуфис.

Аз давах Биогая само 1вия месец.Може пак да го почна.На 10ти сме на ДК и ще слагаме Ротарикс ваксината,така го решихме.И ние от време на време се плюнчим и има резон това с наяждането, понеже снощи си хапнахме повече от добре-200 гр и след това падна яко плюнчене.Ние в началото имахме проблем с яденето и аз доста се бях притеснила.Взех кантар от една приятелка и все още продължавам да меря преди и след хранене.Някак си ми е по-спокойно като знам колко е изяла Дари. Не знам как ще се откажа от него.Инъче на ден хапваме по около 720-780 гр,тежим 4900 гр.Общо за 3 месеца сме качили 2.5 кг.Мисля,че е добре Simple Smile

Тъкмо се канех да поизлезем докато не е заваляло,но ММ каза,че в Люлин вече вали и явно всеки момент и при нас ще дойде дъждът.Освен едно сеокче да си направя и малко домакинска работа да посвърша Crazy

# 528
  • NE
Маги Миещ ли дупето на Дари всеки път с топла водичка и сапун? Да не е реакция към кърпичките или към сапунчето?

Момичета давате ми надежда с тази Биогая. Praynig

# 529
Цветенце,мия дупето,да.Козметиката ни е на Мустела.От 2 дни слагам сапунче само при акане.Кърпички ползвахме Памперс Сензитив,но от 2 дни и тях спряхме.Явно не е от тях.Просто не знам вече.Биогаята е много добра.Аз давах сутрин на гладно по 5 капки-директно в устата капех.По принцип и тя успокоява коликите

# 530
  • София
здравейте ,
Кръстева , почти безобидна мерси за хубавите парчета Simple Smile , ние ги изтанцувахме на бързо Simple Smile и между другото напълнихме памперса за пореден път тази сутрин  Laughing.

Био гая и аз давам от самото начало. Според мен тя ни действа най-добре. Аз ще си я давам докато имаме колики.

За подсичането ние нямаме проблем слава богу  Praynig. Но съм чувала че при смяна на памперса може да се подсече дупето и аз за това не смея да сменя памперса. Но според мен си е и до кожа.
 magyg явно сте с по чуствителна кожа вие и незнам какво да те посъветвам.

За яденето се опитах да засеча моя колко яде. Но нямам кантар и горе доло според мен яде най много 100мл на ядене. Засичам сутрин когато имам най  много кърма и тогава се нахранва само от едната гърда, а другата изцяло я изцеждам- аз изцеждам 80-90мл, той със сигурност изцежда малко отгоре Simple Smile. Струва ми се че не е много, но пък си наддава добре. Тъй че явно всяко си хапва различно, според това колко му се хапва Simple Smile.

# 531
Почти безобидна, да са ти живи и здрави красавиците Grinning
Flower Fairy, ако не се лъжа беше писала за съхранението на Абоколикен-а. След отваряне се държи задължително в хладилник. Дано вече ми напуснат тези мъчителни колики.

Аз също давам БиоГайа, най-вече за подпомагане на имунитета. Може и тя да е помогнала да нямаме силни колики. Имам още 2 опаковки.

От къде купувате турските памперси? Прочетох, че доста ги хвалите. При нас все има пропуск, изтича все на гърба. Вчера за 2 часа наака 2 чифта дрехи. Горям майсторлък се иска да се наакаш почти до раменете и да пропусне чак до одеалцето, с което го бях завила Laughing

Какви кенгура ползвате. Мисля да си взема и кенгуру. За вътре ползвам слинг, но навън с кенгуро е по-лесно /ту го слагам в количката, ту го взимам и все трябва наново да връзвам/. Дайkе отзиви за някое на прилична цена.

За подсичането тук акушерките много препоръчват вълната. Слага се на дупето. Съдържа ланолин, който активира лечението на засегната област. Нямам опит, защото не сме се подсичали, но има информация в нета.

# 532
  • Варна
Здравейте! Надявам се да приемате нови попълнения Simple Smile
Моята бебка се казва Катерина, родена е на 26.02 - 3450гр., 51 см. За един месец качи малко повече от килограм (изцяло на кърма сме), следващият ни преглед е на 10.05.  Почти от самото начало ни мъчат ужасни колики, беше някакъв ад, сега започнаха да понамаляват, изпробвахме доста различни капки - и скъпи и по-евтини, единствените, които ни помагат, за сега, са Infacol, от които пък акаме доста по-трудно smile3555. В критичните моменти затоплям коремчето с една торбичка, пълна с някаква течност, купих я от DМ за 3-4лв. Върши ми много добра работа - затопля се в гореща вода за няколко минути и стои топла около половин час, може да е полезна и на някой друг Simple Smile
Някой ползвал ли е хомеопатичните капки Коликинд, чудя се как се дават- пише, че трябва да е 30 мин. преди или след хранене, но в повечето случаи моята госпожица спи по това време...

# 533
vvessellina, да ти е жива и здрава Катерина!   bouquet Не съм корифей по хомеопатичните, но честно казано съм давала като спазвам точно предписанието и като не съм го спазвала - не намирам, че ефектът е различен.
Момичета, как отпушвате? Нещо съм се депресирала.... Embarassed

# 534
  • София
здравей веселина и добре дошла сред нас.
аз ги взех също тези капки коликинд, но ми беше много сложно да ги давам, защото ние също спехме тогава по това време . Сега не съм се сещала да пробвам пак. Но определено ми е сложно начина им на даване. Няма как да го будя за да му дам капки и после да чакам половин час, та той ще се скъса да реве.

miloto 73 от какво се депресира така  Sad. Може да е от преумора, при мен така става и в такива случаи зарязвам всичко и лягам да спя с малчо. Гушкам си го и се наспивам едно хубаво и после си хапвам нещо сладичко Simple Smile и съм екстра после. Пробвай и ти ако искаш.

# 535
Здравейте , мами, и от мен. От днес сме на АМ. Да видим как ще бъде.

# 536
  • NE
Маги Аз един път не съм мерила Вили колко яде. Blush Водя се по него - когато е гладен реве много, но почва вече и да хапва бързо и е сит дълго време.
Дано мине дупито на Дари. Praynig
Thea Тук можеш да поръчаш турски памперси. Peace
Аз харесах едно кенгуру на Чико на разумна цена. цък
Работата е че ергономичните раници са далеч по-подходящ вариант защото не изкривяват неправилно ставите.Тук има повече информация. Peace
vvessellina Добре дошла и да ти е жива и здрава Катерина.  bouquet
Довечера мисля и аз да затоплям коремчето. Peace
Милото От време на време и аз потъвам и се наревавам като магаре. Разходките много ми помагат. Peace
Спейнче Успех. Hug

# 537
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
vvessellina  welcome Вече сте на първа страничка с Катерина Simple Smile И, ако не си прочела да си кажа  Embarassed Събирам снимки на бебоците, за да направя колаж на първа страничка, ако искаш да се включиш ми прати снимка на малката Simple Smile Вече сме цели 13 фотомодела  Wink

spain.girl, успех и дано бързо ти минава на теб, а бебчо да не забравя как се суче от мама  Hug

Милото, каквото и да ти кажа ... само ти можеш да си се издърпаш от дупката ... Ако можеш да си отделиш време - на мен отдушник са ми народните танци ... Сега нямам време за тях и ми е едно тегаво ... А и времето навън е кошмар и още повече ме дърпа надолу ...

Аз да ви се наоплаквам: смених АМ ... И това дете като започна да връща и да се дави ... Изведнъж престана и да диша, че я обръщах с главата надолу и я ударих по дупето, за да се посвести, духах в лицето  ... После на бегом ходихме с малката кака и бебето до аптеката, за да си купим старото мляко ...

# 538
vessellina добре дошла от мен, разбира се, че приемаме нови попълнени. Радвам се, че темата се раздвижи   bouquet
Почти безобидн@ и аз благодаря за поздрава, обожавам тази музика. Дано да нямате повече такива неприятни ситуации с малката
guerry и ние му ударихме някоя друга стъпка сутринта Grinning
За подсичането нямам и идея какво помага, нямали сме никакъв проблем. След акане мия дупето директно и на всяка смяна на памперс мажа със судокрем и мустела като ги редувам - на едната смяна едното, на другата другото.
За памперсите ние сме на Pampers (зелените - също турски) и същите мокри кърпички. Памперс пропуснал до сега нямам, изцапана дрешка също - много съм доволна.
За БиоГайа-та ние от изписването използваме и съм доволна. Аз обаче на своя глава реших да давам 5 капки (отново директно в устичката) вечер на предпоследното хранене (при нас е в 21.00) - не мисля да я спирам, но сега ми свърши и нарочно правя почивка от 1 седмица, но мисля да я давам поне до 6тия месец. Малко или много успокоява коликите, няма как иначе щом е за храносмилателната система. Аз я комбинирах с инфакол (преди всяко хранене по пипетка-пипетка и половина) и нямах никакви проблеми, но мисля, че коликите са до детенце.
За яденето аз давам все още 120мл вода с 4м.л. аптамил, а вечер на последното хранене в 00.00 давам 150мл + 5м.л. аптамил, но не му оставям да изяде всичкото а 130-140мл макс и така спи до 8.00-8,30 сутринта.

# 539
  • Варна
Благодаря за милото посрещане  Hug
Аз съм се ориентирала към купуването на слинг Caboo (http://caboo.bg/), самонавих се, че ще ми бъде най-удобно с него, но ще е втора ръка, тъй като цената му ми идва височка.
Милото, и на мен разходките ми влияят най-добре. Захванала съм се да правя и един скрапбук албум на малката, като занимание през дъждовните дни, уж ме разсейва и не се депресирам излишно Wink

Общи условия

Активация на акаунт