ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 36 959
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Varna
vvessellina, добре дошла и от мен.
Момичета, вашите бебоци как бяха след двете ваксини, които се слагат сега на един път? Днес ни сложиха и на двете крачета по една, човечето се съдра да реве там, а като се прибрахме спи и де събужда само за ядене? Той толкова през деня не е спал досега! Иначе няма Т или зачервяване на боцнатото!

# 541
Бебо не искаше АМ и педи каза кисело мляко. ОК, но и вода трябва да пие, а не иска  Sad Направо се оптчайвам. Да минат тези 5 дни и да си кърмя пак.
 За имунизациите, не се тревожи, че спи. Моят бебок след имунизации даже 24 часа спи и само за ядене се събужда  Laughing Не знам на какво се дължи

# 542
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Бебо не искаше АМ и педи каза кисело мляко. ОК, но и вода трябва да пие, а не иска  Sad Направо се оптчайвам. Да минат тези 5 дни и да си кърмя пак.
 ...

Уф ... настоявай за АМ ... Доколкото знам не е добре кисело мляко ... Моята ЛЛ не дава и "дума да се издума" за кисело мляко до 1 годинка ... Давай АМ топличко ... Хип Комбиотик е био мляко и е много добро ... Пробвай с него ...

# 543
  • София
Бебо не искаше АМ и педи каза кисело мляко. ОК, но и вода трябва да пие, а не иска  Sad Направо се оптчайвам. Да минат тези 5 дни и да си кърмя пак.
 ...

Уф ... настоявай за АМ ... Доколкото знам не е добре кисело мляко ... Моята ЛЛ не дава и "дума да се издума" за кисело мляко до 1 годинка ... Давай АМ топличко ... Хип Комбиотик е био мляко и е много добро ... Пробвай с него ...

подкрепям и аз. Знам че се е давало едно време, но майка ми ми е казвала, че деца хранени с кисело мляко имат проблеми с астма после. Обеснение нямам защо, но знам че не е добре.

# 544
spain.girl И аз да кажа, че кисело мляко мисля чаак след годинката да давам. Много е тежко и никак не се препоръчва за бебчета, особено едва на 2-3 месеца. Пробвай ако пропусне едно хранене дали няма да огладнее дупето и после да си изпапка всичкото АМ  newsm78
Нас като са ни отгледали с кисело мляко, не че нещо ни има де... ама все пак разликата от "едно време" и от сега е от небето до земята.
Подкрепям момичетата да настояваш за АМ-а

# 545
Flower Fairy , благодаря много за линковете. Ергономичните раници са доста по-скъпички. Сигурно си заслужава инвестицията, но бебо какъв е каприз може да не иска да седи в нея. Може да потърся от продавалника на старо.

Коликинд давах, но не спазвах точно 30мин. преди или след ядене, давала съм и 1-2 часа преди или след това. Мисля, че това не е "строг час" за прием, а че при хомеопатията 20-30мин. преди приема и не се приема храна.

При ваксините е възможно детето да е изтощено и само да спинка. Другите реагират с неспокойствие /както моето, но за щастие бързо мина/.

spain.girl и при мен като се наложи да дохранвам с АМ бебо го отказа и аз се притесних. Но след още 1-2 пъти предлагане свикна с вкуса му. При нас се оказа, че и биберона не му харесваше, та смених 3 докато "улуча" неговия.
Кисело мляко и аз не бих дала.  Вярно е, че и на нас са ни давали на крехка възраст кис. мляко, чак главата ми не го побира с какъв ъкъл  Laughing

# 546
  • NE
Thea Ергономични раници има при китайците, както и нови в продавалник за двойно по-ниски цени. Peace
ЦЪК
ЦЪК
цък
цък
цък
Спейн Ще огладнее и ще прояде. Peace

# 547
Скрит текст:
Аз също пазаря редовно от този сайт - китайска стока с много по-високо качество от колкото това в БГ, цените са в пъти по-ниски. За безплатна доставка се чака месец, но съм много доволна. Бебешките дрешки са на крайно ниски цени.
Постоянно пускам някое друго "боклуче"  Laughing

# 548
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Thea, аз си купих тази - червена Simple Smile Пристигна за 15 дни и ми излезе 23 лв. Simple Smile Сега съхне, но я пробвах Simple Smile Бебка и тя ми е много капризна, но походихме малко вкъщи Simple Smile

Кръстева, значи ще мога да изнахалствам някой ден да ми поръчаш нещо - моята карта не ми позволява да пазарувам онлайн и все се налага да моля за услуга  Embarassed И тази раничка ми я поръча една мама  Embarassed

# 549
Добре дошла на мама vveselina,  да ти е жива и здрава малката Катерина  Hug
Ние днес също бяхме да ни бият двете ваксини,порева си детето (но не много..повече рева преди ваксините,понеже се изплаши от едно ревящо новородено   Laughing)  . За сега и тя спи и става да яде ,но и се усмихва и гука  Simple Smile сложила съм и кул пач и се надявам да е спокойна и да не вдига Т. Иначе вече тежим 6.200 и сме високи 62см (1.400кг и 4см за месец Blush)

# 550
Момичета, а вие от тези турските памперси Прима- размер 3 кои използвате-видях ,че има оранжеви и сини? Кои са по-добри?  newsm78

# 551
  • NE
В магазинчето, в което пазаря съм виждала и бяла Прима. Зеления си е много хубав дори по-добър от масово продавания Памперс. Оранжевият беше някакъв икономичен вариант.

Дуче Браво за размерите в началото на 2 месец. Ние сме сега с такива размери. Peace

# 552
Добро утро и хубави почивни дни на всички!!!  Hug

Flower,благодаря за инфото,ще ги пробвам тези памперси Прима-а за Huggies имаш ли наблюдение дали стават?

# 553
Добро утро, мами. Прояде NAN, но яде само по 70-80 ml., А понякога и 40 ml.  Cry Успокоявам се с това, че е само за 5 дни. Хубав ден на всички  Hug

# 554
  • NE
Добро утро!

Съни Хъджис също ги хвалят, но май няма внос, но не съм сигурна. Не съм попадала на тях, но и като цяло избягвам да сменям често марките.

Ние пак сме недоспали, но хубавото слънце няма да ни остави вкъщи и ще скитосваме с таткото цял ден. Party

Общи условия

Активация на акаунт