ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 36 963
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Почти безобидн@ Много кофти тази работа  newsm78 надявам се че е само период и ще мине, ако не и аз ще захранвам от по-рано. Исках в 5 мес, но ако не яде и наддава ще започна в 4.
Ние на 2м и 2 сед бяхме 4950, надявам се да сме станали 5 кг най-после. Вие колко се родихте, ние 3400 но ни изписаха 3100 ... не наддава много но да е здрава най-важното

# 511
  • NE
Нели Честита 3-та месечинка.  bouquet
Дуче Аз знам, че ако бебето се плщнчи означава че е добре нахранено, а смученето е вид опит за сукане на биба, ама като цици. Laughing
Вили също си мушва главата под ръката ми както си обяснила. Прави го от скоро и не винаги. Досега е заспивал винаги в гуш след кърмене и един-два пъти на рамо.
Безобидна Опита си казва думата. Hug
theHellgirl И вие сте с тежки колики. Hug Спокойно, аз снощи плаках повече и от бебето. Аз също получавам отказ да яде и го оставям да яде когато иска той. Предлагам, а той реве. ooooh!
Колко яде незнам, но поне корема е подут.
Кръстева Завиждам ви благородно за края на коликите. Hug

Ние също хубаво се разходихме. Simple Smile

# 512
Мило Честит рожден ден! Пожелавам ти да си жива и здрава, обичана и щастлива жена и майка и все пондуша да си на 16. Hug
Безобидна Подкрепям мнението ти за темата. Peace
Да се оправя скоро малката кака. Praynig

С бебе Вили се борим упорито с коликите. Вече съм се отчаяла. Вчера пак бяхме при педи и сменяме какви ли не капки. Сега почваме Абоколикен, че Колийфа освен че не вършат никаква работа се оказват и безбожно скъпи. Интересното е че прочетох, че трябва да се съхранява Абоколикена в хладилник, че се разгражда ензима и на стайна t. Като изключим това Вили папа много добре и последно бе качил 1300 гр за месец, а на седмица - 300 гр. Забелязвам, че доста бързо суче и вече чака да се разнасяме из къщата. Хубаво, че таткото го взима когато е вкъщи и майка помага да изляза за малко за,да,не стоим само в леглото. В повечето вечери спи непробудно и съм безкрайно благодарна, че не е нощна птица като мен. Но е взел кожата на татко си и сме само на Мустела, че се повлиява от всичко. Чудя сено дали да не пробвам турските памперси, но ме е страх да не се подсече.

Приятен ден февруарски мами и бебоци. Hug
няма страшно ние сме на турските и нямаме проблеми пробвай ги смело

# 513
  • NE
Тофита Пробвах го и съм очарована. Наистина е по-добър от този по магазините. Лятото сме с него. Grinning

# 514
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
theHellgirl, аз се убедих, че колкото изпие - толкова ... Не иска повече, не мога да я накарам да пие, плюе и така ...
Flower Fairy + 1 за турските памперси Прима Simple Smile И права си, че е до опит гледането на деца ... Първата се роди голяма, ядеше и проблеми нямах ... Втората и сега третата са 1:1 ... Роди се 2200, не ядеше ... Ако разкажа колко съм плакала; записвах всеки мл., който изпиваше, колко пъти и как е а*ала; взех кантар назаем да я меря зсеки ден ... Луда работа ... Сега не си го причинявам това - колкото, толкова Simple Smile Пък ей я ... порасна Simple Smile Ще ви ги покажа за малко двете големи от последната фотосесия и после ще замета Simple Smile

Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 10:28 от Почти безобидн@

# 515
  • София
олее колко са ти красиви  newsm53. да са ти живи и здрави почти безобидна.

децата си знаят колко да си хапват. щом си наддават и растат и са весели значи всичко е наред.

хубава вечер на всички  Hug

# 516
Почти безобидна-истински сладурки,да са ти живи и здрави!  Hug

# 517
  • Varna
Почти безобидна, подкрепям те, че това с храненето е до детето- то само си определя. Нашия батко се роди 2100/недоносен - осмаче/ , беше с рефлукс и не стига, че ядеше малко ами и повръщаше половината. Като почнахме с пюретата леко потръгнаха нещата. А сега вече е една глава над мен и изобщо не му личи от колко кг. тръгна. Малкото сега яде по 130 мл. АМ на хранене- 6 пъти. Утре сме на консултация и ще видим как сме.

# 518
Flower fairy, така по намирам смисъл на плюнченето   Laughing и за ръцете също,тъй като тя категорично отказва залъгалки  Simple Smile
Безобидна,guerry, смеете се, ама знаете ли какво ровене нос в мишница е на всяко приспиване.. Laughing а и се дразни, ако не успее да си завре чипото носле   Laughing Laughing
Безобидна,момичетата ти са прекрасни Simple Smile на другата фотосесия и номер три да е там Simple Smile))

# 519
Безобидна, момичетата ти са страхотни! Да са ти живи и здрави и много да те радват Hug

Аз искам да попитам мамите, които кърмят. Давате ли Био гайа? Има много хубави отзиви за лекарството, но четох, че бактерията, която е основна съставка се съдържала в кърмата. Аз съм фен на пробиотиците, но се чудя има ли смисъл да го давам? newsm78

# 520
  • NE
Безобидна Страхотни са дечицата ти. Средната може да се е родила мънинка, но е като принцеса. Нямам търпение да видим и номер 3 на колажа. Heart Eyes
Elefteria Вчера дадох за първи път Биогая по съвет на приятелка, но вечерта не се спряхме да пръцкаме и в 4 така заплака, че едвам го успокоявам и сега. Досега не беше плакал толкова жално от коликите. ooooh!

# 521
Аз давам Био Гая-вече сме на трета опаковка, но не съм сигурна,че с нещо ни помогнаха за коликите!!! Купувам тях,защото всички други пробиотици са на прахчета и трябва да ги давам с шише,а никак не ми се иска...Може би има начин с лъжичка...За няколко дена давах Био Баланс бейби,но е с тооолкова силна есенция,че направо се отвратих! Crossing Arms Лактофлор също имат детски пробиотици,ама май са за над 6 месеца-някой ползвал ли ги е?

# 522
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, дами  Hug

Мерси за комплиментите за двете ми момичета Simple Smile, то и третата я има в корема на мама, но не ви пуснах снимка Simple Smile В края на всеки месец ноември си правя подарък - професионална фотосесия на дечурлигата Simple Smile Нямам навик да снимам и тези снимки са ми много скъпи спомени  Wink

Аз издавах 2 опаковки Биогая ... Сега съм в чуденка да купувам ли пак  newsm78

Flower Fairy, от темата за "слинговете" - пристигна ми "китайчето" Simple Smile Идва ми малко широко в раменете, ама за 20 лв. - толкоз  Joy Иначе е много удобно за ползване и се радвам, че го взех Simple Smile

Лек ден!

# 523
  • NE
Безобидна Честито китайче  bouquet
 ММ ми поръча репликата на Епро. След месец ще докладвам как е. Peace

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 11:38 от Flower Fairy

# 524
Добро утро момичета, черпя ви с едно страхотно парче и един невероятен танц. Дано ви харесат в тази мрачна "сутрин"
Скрит текст:
dance

Общи условия

Активация на акаунт