ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 36 970
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • NE
Кръстева Аз бях  Blush Нашата педи при първото посещение така ме инструктира да правя и досега не е повръщал в кошарата си.
Спейн Слуз може и от зъби, така знам.

# 496
Това за зъбите и аз съм го чувала , но не е ли много малък? Кръстева, моля те, сподели после какво е казал вашият лекар  Praynig

# 497
Flower Fairy благодаря още веднъж, той не ми е повръщал, ама не е зле да се подсигурим, нали така. Hug
Spain.girl в 13.00 започва работа нашата докторка, като се прибера веднага ще пиша Hug

# 498
Здравейте момичета Simple Smile
И моята Йоанка днес прави 3 месеца  Heart Eyes

Относно даването на вода / чай, ние си пием чай от копър откакто сме се прибрали от родилното и вече на ден си изпиваме по около 80мл., а и ние сме на кърма.

Почти безобидна за проблеми с учишките има едно растение дебела мара, което много помага Simple Smile

# 499
нели-честито!   bouquet
спейн-на мен ми се наложи да прекъснем кърменето за 7 дена и да сме на АМ-искам да ти кажа ,че не само не се отбихме,ами и успяхме да си изградим режим на хранене на 3 часа!Трудничко е ,защото след като нахраниш бебчето започва едно цедене и докато се огледаш-то дошло време за следващото папане,но се преживява! Само бъди спокойна и всичко ще е наред!  Hug

# 500
Как сте,  момичета  Hug
Моята мома също постоянно се плюнчи и прави балонки, яде си юмруците (или ръката ми) , но мисля, че е прекалееено рано за зъбки....но знае ли човек..спомням си по -рано в темата се споменаваше за 40 -дневно бебе с тръгнали зъбки   newsm78
Безабидна,честита трета месечинка на бебка и бързо оздравяване и от мен на какичката (и да няма повече този проблем)   Hug  bouquet
Nelli90, честита и на Йоанка трета месечинка  Hug  bouquet
Да ви питам ..вие как приспивате децата?  Боряна заспива единствено и само като си завре носа под мишницата ми,краката ги разкрачи и свие като жабче и си извива тялото не знам и аз как...  Laughing и докато не заспи дълбоко,ако я мръдна недоволства и пак така се намества.. понякога това упражнение продължава час -два (вечер преди дългата пауза за сън)  newsm78 baby_neutral

# 501
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мерси, момичета за честетенето за месеченката  Hug Hug Hug
Nelli90, да сте здрави и вие   bouquet
duceto, разсмя ме искрено с вашето приспиване Simple Smile Опитах се да си представя гледката и позата, ама не успях  Joy Моята заспива в леглото си ... Хапва, слагам я и тя си се върти малко и заспива - вечер откарва по 7-8 часа Simple Smile

... По въпросите за кърменето съм пас ...

# 502
  • София
привет, ние се разминахме с ваксината днес заради сълзенето на оченцето. Лекарката каза по добре след празниците.
Вчера нали имахме едно зелено слузесто ако и казаха че е от коликите. Но при нас беше само 1път. Да видим Кръстева какво ще сподели от нейната ЛЛ.

Иначе добре растем. 6180кг сме и 63см .

Нели честита ви и на вас 3 месечинка   bouquet.

duceto   и аз се мъча да си го представя, но не мога Simple Smile. Непременно си я снимайте, това ще е хубав спомен.
Моя хубостник заспива в мен и винаги чакам да заспи добре и го местя , иначе се събужда и айде пак наново.

# 503
  • Varna
И ние си заспиваме в леглото- къпем се, хапваме и после в кошарата. Е, върти се, маха залъгалката, но долу-горе е нужен половин час и вече е готов. Навън, в количката залъгалката даже не ни е нужна.  Simple Smile

# 504
Момичета имам нужда от съвет. Особено ако някой е преживявал нещо подобно...
Ние сме на 2 м и 20 дена и от около 20 дена рязко намали храненето. Започна да яде между 50-90 а бяхме стигнали до 120 на 3 часа. Сега през деня яде на 2-2.5 часа а вечер спи от 10 до 2 и после до 5.
Проблемът е, че и нас много ни мъчат газовете и са много болезнени. В последните дни като че ли се засилиха и тя съвсем не иска да яде. Реве като види бутилката а е гладна. И това го прави докато не огладнее зверски, тогава пие за олимпииски рекорд бързо и пак 60 и спира. Хили се, гука, но просто вътрешния ми инстинкт ми казва че не си дояжда. Давам едни хомеопатични капки които малко и помагат, чай от копър - няма видим ефект, смених всички марки бутилки ... направо луда работа. Детето свързва яденето с болката и не знам какво да правя  Sad Вече започнах да се отчайвам, вечер като се прибере ММ и направо ми се реве

Честито на мамите с 3-мес бебчовци, да растат здрави и ухилени

# 505
  • Варна
 мазах с Дектарин и млечницата изчезна за 3-4 дни и от тогава нямаме проблем.

Почти безобидн@  Търся Дактарин от 3-4седмици ,но във Варна го няма никъде , вие от къде си го набавяте

# 506
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 djoia_80, от година няма внос на Дектарин, няма и да има доколкото чувам ... Имам го от Токуда, когато беше в болницата бяха започнали да я мажат и при изписването ми дадоха тубичката.

theHellgirl, и ние бяхме така ... И сега не е по-добре ... Хапва по 100 мл. АМ на 2,5-3 часа с много зор и спи от 20 до 4-5 часА ... И средната беше така ... Прояде на 5 месеца с лъжичката, когато скоростно (за 10 дни въведох каша, зел. и плодово пюре) я захраних, но и тогава сутрин и вечер едва изпиваше по 80-100 мл. АМ ... Моята е 4400 и аз се успокоявам с мнението на една английска педиатърка, че дневното количество АМ трябва да е не повече от теглото на бебето * 150 разделено на броя хранения: при нас 4400*150 трябва да пие за денонощие около 660 мл. АМ -> като го разделя на 6 -> 110 мл., а моята обикновено хапва по 7 пъти ...

# 507
spaingirl върнахме се след преглед и дълга разходка. Всичко е наред. Пита ме дали е имало мехурчета в акото и аз потвърдих, каза, че това са края на коликите при повечето бебета. Слузта и мехурчетата (малки балончета въздух) в акото са изхвърлените колики. нищо притеснително нямало, дори изследвания не пусна. Видя го - жизнен, игрив, смя се с глас и каза, че не вижда абсолютно нищо притеснително и да спра да се филмирам излишно  Blush
Вече съм спокойна  Hug Дано да съм била полезна
Браво на мама nelli90 Мони изпива по около 50-60 мл макс на ден от чайчето на hip  Hug ама ние сме изцяло на Аптамил де  Blush

# 508
Много ти благодаря за отговора. Дано и при нас да е това. Иначе нищо друго му няма. Гука ми, усмихва ми се, наддава си много добре , няма температура, абе само тази слуз много ме притесняваше. Ще се успокоя малко  Simple Smile

# 509
spain.girl няма защо да ми благодариш, сигурна съм, че при вас също няма нищо тревожно, а и ти щом и изследвания си пуснала трябва да си още по-спокойна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт