, но ми дадоха едно хомеопатично лекарство за синузит, което ме оправи за 2 дена
( Цинабсин ако някой закъса).
.

. И по-важното, прехранвам ли я с това постоянно хранене? Какво да променя и къде греша?
Разбирам, че сега изпитвате други трудности. Алекса изглежда иска да суче много по-често, от колкото това се е случвало до скоро. Ти предлагаш и двете гърди и сякаш тя е постоянно гладна. 

Моля, кажете ми как да избягвам запушванията? На какво може да се дължат? Нормално ли е?

. ИЗнамерих си детски песнички от нашето детсво и ми беше страхотно да си ги припомня.
. Много да ви радва малката красавица.
Наистина се случва понякога бебето да има нужда да се оригне по време на самото кърмене и ти много добре си се ориентирала да прекъсваш кърменето, за да й дадеш възможност да направи точно това. 
, че днес имам рожден ден. Не ме питайте на колко ставам, защото се чувствам от време на време още на 20, но за съжаление не съм
В моя чест днес заваля и сняг...ама да идва хубавото време по-бързо!На болните-да се оправяте по-бързо, а здравите-да си стоим вкъщи на топло. Прекрасен пролетно-снежно-дъждовен ден на всички февруарки!
Препоръчани теми