ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 36 986
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

ние също си дъвчеме лигавника, но друго за сега не още Simple Smile, но за сметка на това незнам как но успява да си вкара и 2те ръце в устата и си търси упорито сливиците  :lol]

И ние така  Joy Joy Joy

Колажа е страхотен .Благодарности Почти безобидн@  bouquet  bouquet  bouquet , моето пате е на първия колаж най отдолу в дясно , вече сме си харесали и гадже ,дамата до нас  smile3521 , ако позволи  и мама естествено newsm51

# 646

И ние така  Joy Joy Joy

Колажа е страхотен .Благодарности Почти безобидн@  bouquet  bouquet  bouquet , моето пате е на първия колаж най отдолу в дясно , вече сме си харесали и гадже ,дамата до нас  smile3521 , ако позволи  и мама естествено newsm51

Имаме си гаджееее newsm44
Розовата кифла с лентата на главата до вас е моето кюфте babydust7

# 647
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, дами  Hug

Ще си кажете вие кой кой е на колажа Simple Smile Но не исках да изписвам имена ... Моята кифла е на първия колаж горе - дългата снимка - леле, че обясних Simple Smile Използвах два сайта за колажи и при първия сам си подреди снимките ...

Аз днес имам свеки у дома и ще се пошматкам до работа, за да си подам документите за след 3-тия болничен (изтича на 26-ти, ама аз обичам да съм готова по-рано, та ако имам пропуск да го оправя, а и да използвам, че няма да се разкарвам с бебка Simple Smile) и да се поразходя като бял човек по магазините - без деца, които да мрънкат и да ме дърпат наляво надясно  Joy

Лек ден!

# 648
  • NE
Кръстева Лигите знам, че предхождат зъбки, макар да е рано не е невъзможно. Виж дали има зачервени венци. Peace
Thea И вие сте като нас. Hug И аз се моля да приключи, че се измъчихме. Tired
Вилито се забавлява само с въртележката на кошарата и едно свирещо мече. В последно време харесва и един голям мъчок, а активната гимнастика съм я качила над гардероба и като е на леглото умира да я зяпа, но сваля ли я и почва да се плаши. newsm78 Но най-обича да гледа телевизия. Joy
Безобидна Твоята мацка е много хубавка.  Hug  Вече си има гаджета из бебоците. Heart Eyes
Много са хубави всички дечица. Hug

Ох ние изживяхме отново тежка вечер. Tired Нямат край тези колики. ooooh!

# 649
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ето първата стъпка от колажа - 2 колажа с бебоците - да ги видите на по-голямо, защото като направих окончателния колаж се смалиха още повече снимките ... Ако кажете след обед ще ги изтрия (може някой да се притеснява да му гледат бебето ...)
Скрит текст:

# 650
  • Varna
Здр, момичета! Бебоците ни наистина са мноого сладки! Моето Бобче е опуленото човече с моряшката блузка в средата на втория колаж!
Thea, ние много се забавляваме с въртележката. Като му я пусна откарва доста в съзерцание, гукане и мятане на ръчички и краченца. Второто ни забавление са вързани над кошарата шарени играчки- стига ги с ръчички, бута ги и им се радва. Вчера за пръв път не ми спа на разходката и като седнах на кафе той се заигра с играчката на количката. Аз честно да си кажа, гледам да се научи сам да се забавлява и да няма нужда някой да си играе с него- засега се справяме успешно!

# 651

Знаете ли, винаги ми е било странно някой като ми каже, че няма грозно бебе, защото аз много пъти съм виждала грозни бебета. Обаче из между февруарчетата наистина няма. С кеф да им изядеш нааканите дупета newsm30 newsm32

# 652
Момичета,може ли и аз да се включа със снимка на моята бебка Wink не разбрах къде на страницата има опция за това или ........?
И при нас музикалната въртележка върши много добра работа при занимавката с будуването. Първият месец не и обръщаше внимание,нали зрението им е още много слабо,реагираше само на музиката.По-късно обаче взе да и се радва много,говори на въртящите се пеперудки,заглежда се и се смее,приспива се с песничките,вечер се заглежда по отраженията на тавана/моята е с прожектор/. На който му предстои обзавеждане с музикална въртележка,горещо му препоръчвам да си вземе с дистанционно-по-скъпи са,но пък за хора,които си гледат бебетата сами през деня пести време от разхождане до леглото всеки път,когато спре музиката.
От скоро бебчето ми се опитва да хване и играчката на количка,тя е по-високо окачена,не я стига,но също и се радва като се върти и дрънка.Чакам си активната гимнастика,от сайта за детски стоки все ми бавят поръчката,празници били и точно моя модел все свършва #Cussing outмай ще ги сменям,явно решиха,че като съм редовен клиент ще остана такъв при всякакви обстоятелства Confused

# 653
  • NE
nelly N Прати снимка на твоята беборанка на лични на Почти Безобидн@. Peace
Elefteria Съгласна съм с теб. Много хубави снежинки си имаме. Heart Eyes

# 654
ние също си дъвчеме лигавника, но друго за сега не още Simple Smile, но за сметка на това незнам как но успява да си вкара и 2те ръце в устата и си търси упорито сливиците  Laughing

Гери, изследовател ще става той  Laughing Изследва си устата човека.
Ние пъхаме само едната ръка. Явно с ръцете не сме толкова активни, но с краката е все в движение. Напрово мен ме заболяват като го гледам. Може ток за целия блок да продуцира  Laughing
ta4i74, въртележката ви над легълцето ли е? А тъкмо се чудех на кой е това моряшко бебче, че си приличат с моя бебок. Моят е доста различен като прави различни физиономии, но и той има една такава снимка като костенурче, по корем, с вдигната главичка и много си приличат с твоя младеж.  Grinning

Мъжо като взимаше активната гимнастика и жената се очудила, че е взима за толкова малко бебе  Thinking. Малък, но какъвто е "пални-драсни клечка" все търси нещо да се занимава. Аз нещо се опасявам да сложа въртележка над легълцето му, да не вземе много да се залисва в тях вместо да спи, но ще взема да пробвам как ще реагира.

А бебоците на по-големи снимки са още по-хубави  Heart Eyes

# 655
  • Варна
Момичета, може ли някоя да ми обясни как се праща снимка  Grinning искам да пратя на моя бебок за КОЛАЖА , но незнам как става Simple Smile))

# 656
  • Varna
Thea, въртележката ни е на късата страна на кошарата и като не я ползвам я завъртам извън леглото да не е като го вадя да му ударя главицата. Над главата му е само за игра, но не я ползвам като Nelly за приспиване, а през деня, когато е буден да се кефи там на дрънкалките. Нашата е ефтинджос, обаче върши хубава работа - играчките са цветни, а музиката е непрекъсната  Laughing докато свършат батериите и няма нужда да го обикалям и да я пускам.
Ние ще се стягаме за разходка! Малко ми е скучно щото сама обикалям квартала, ама какво да се прави- изкуството иска жертви- в случая- детенцето си заслужава!

# 657
  • NE
Снимки може да качите в сайтове като
http://snimki.be/
http://prikachi.com/
и после да копирате линка и да го пратите на лични в профила на абоната. Peace

# 658
Здравейте момичета. Ние сега се върнахме от консултация и сме станали 5800 гр и 59см Simple Smile
Ние също много се заиграваме с играчките над леглото и с едно сърдито розово куче, то ни е фаворит. Иначе също бутаме в устата и двете ръце, лигавника и дори и моите дрехи Simple Smile
А всичките дечица са прекрасни Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 19:35 от nelli90

# 659
Как сте мамчета и февруарчета  Hug
Сега се връщаме от разходка и да не повярва човек малкото диване спа през цялото време  newsm44 събуди се само да ми се ухили и пак заспа  Heart Eyes
За играчките...музикалната въртележка ммного я харесва и следи с оогроомен интерес животинките,но я слагам само когато и я пускам,понеже пречи и много заплашително се клати, ако люшкам кошарата вечер за да заспи.През повечето време съм закачила един жълт венец със яйца -много му се радва,а и като се размърда и те се мърдат и и виждам от нашето легло   Mr. Green имаме и една много грозна пеперуда, която първо 10мин я гледа лошо,а след това се залисва да и се смее и да и говори  Laughing има и две дрънкащи плюшки,които не са и толкова забавни..
Теа, много ме разсмя с това плюшено мече. Боряна така беше засмукала на баща си гърдата,докато той милия се мъчи да я приспи и само се чу едно : Абе какво правииш,аз съм баща ти,не мога да те нахраня   Laughing   
Безобидна,  страхотен колаж Simple Smile и прекрасни дечица,момичета Simple Smile Моето патенце Борянка е със зеленото боди на точки  Blush

Общи условия

Активация на акаунт