Знаете ли кого видях? - тема 25

• 109 288
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • Под гъбата
Голямата "звезда" не се снима с фенове и не дава автографи, но има  голяма охрана.
Пфууу, невероятно неприятен тип, никога не съм могла да преодолея страховитата си антипатия.
Че защо му е охрана?
За Слави ли става въпрос Rolling Eyes

Мдам.
Представете си смешната картинка, "звезда" с антураж на село при кокошките Mr. Green

# 46
99% съм сигурна, че видях Лили Иванова на бул. България с един мъж, предполагам охрана или шофьор. Беше с яке с качулка и шал до носа и се виждаха само очите, но мисля, че беше тя  Grinning

И танцьорът Памбос на Витошка видях, познах по гласа или по скоро по българския  Grinning

# 47
Снощи: Алекс Сърчаджиева, Иван Ласкин, Явор Бахаров, Нети, Васил Михайлов. Не къде другаде, а в театъра. Постановката беше "Железният светилник". Не е тук мястото, но искам да споделя, че първите трима извикваха само смях в публиката. Постановката беше осмиване на неповторимата книга на Талев, една пародия. Не можеш да се смееш на Талев. Не може и не искам съвременният театър да се комерсиализира ( в случая от режисьора А. Шопов), за да стигне до по-голяма част от публиката!

# 48
  • срещу двата комина :)))
Юлиан Константинов в мола на Плиска  Peace

# 49
  • Под гъбата
Слави го виждах миналата пролет когато правеха "Гласът на България", държеше се съвсем нормално, снимаше се с всички и даваше автографи. Охрана нямаше около него.  Peace

И аз съм същите впечатления  Peace
Ако бяхме стигнали до него, може би щеше да има снимки и автографи, но охраната явно си вършеше работата newsm78

# 50
Току-що - Ани Хоанг и Люси. Той е огромен, милия...

# 51
  • Berlin
Е, как се докара до рам този мъж, не знам... Аз го помня от Ъп даун Simple Smile)) и после като видях в коя сфера е забил и какъв е станал ...  ooooh!

# 52
  • София
Вчера видях мъжът на Антония Петрова. Има нужда от подстрижа и измиване на косата.
Тя ще прецени кога и дали изобщо има нужда.  Peace

# 53
  bouquet

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 02:12 от gardje

# 54
Рут Колева в заведение, много надута.

Коко Каменаров в МОЛ "Парадайз" миналата неделя.

Део, свежарка, много възпитан и приятен, както всеки път когато съм го виждала.

# 55
Напоследък виждам само политици. Вчера - половината парламент. Орешарски с охрана. Вживяват се като по филмите. Twisted Evil
Румен Петков преди време. Явно отиваше в командировка с още 3-4 човека, едното жена, около два метра едро женище с пола малко под д...то. Той, милият, се кахъреше, че не си е взел бански. Mr. Green

# 56
Стефания Колева - почти не я познах. Много слаба и с приятно, нежно излъчване Simple Smile

# 57
Орлин Горанов - страхотен мъж. Перфектно изглеждаше. Flutter

# 58
  • София
Орлин Горанов - страхотен мъж. Перфектно изглеждаше. Flutter

Наистина е страхотен. Много го харесвам  Heart Eyes

# 59
Вчера в Операта много известни личности на балета Лебедово езеро вк. и руснаци.

Общи условия

Активация на акаунт