Моля ви за съвет, детето ми е на 2 години и 2 месеца и от децката ясла завеждащата казва че било голямо за ясла, не иска да ни приема въпреки че имат свободни места, аз знам че в септември се приемат, но не виждам причина защо сега да не бъде прието като имат свободни места а ми измисля разни глупости че детето било голямо и било за градина не за ясла, пък преди да ходим там си писах с тях чрез фейсвук страницата им, цитирам; Здравейте много ни харесва вашата ясла имате ли свободни места,,,,,,,,,,,,,,Да разбирасе заповядайте,,,,,,,,,,, пък като отидохме там сме били големи!
И такааа, ще ви помоля който има информация моля да сподели кои набори кога се приемат как се приемат, може ли да се правят изключения когато имат свободни места и дали въобще може детето ми да бъде прието, или както казва завеждащата, цитирам „абсурд да се приеме!„

Ето и още малко инфо; от Нова Загора сме, малко градче, тука яслите се броят на пръсти, нямаме голям избор а именно това затруднява всичко, де да имахме частна ясличка но уви! няма,,,,,,
Държа детето ми да беше в тази ясличка понеже ни е близичко,,,
МОЛЯ ВИ МНОГО ВИ МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ???
P.S.(dnes posetihme qslata 05.03.2014,........deteto mi navurshi 2 godinki v dekemvri mesec sega e na 2 god. i 2 mes.)