Ти какво сготви? Снимай, покажи! 116-та тема

• 162 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Genoveff, само дразниш с това тирамису! Аз съм пристрастена, а чак уикенда ще правя Sad Ама много готино си го украсила с лъжичките!   bouquet

Аз си продължавам рубриката с екзотични манджи, този път с китайско пиле със звезден анасон и джинджифил

# 541
много е апетитна тази манджа, Кате   bouquet

у нас снощи имаше лепкави свински ребърца

млечна салата с мечи лук

и бобо-леща. Т.е. боб черно око

# 542
  • София
  Катеринче, много вкусно изглежда.Аз си купих звезден анасон,но дъщерята каза,че миришел ужасно на мастика и ми каза,ако може да не го ползвам.Пепчо,както не съм яла още, олигавих се от твоите ребърца!

Аз сложих сармички с  лозов лист в кукъра, да видим дали ще се справи.Ако се справи - ще показвам.

Справи се, даже се развариха. Confused

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 15:52 от Тайна

# 543
Овче кисело мляко със сладко от ягоди и ориз с гъби.

# 544
  • София-Младост
Зеленчукови кюфетата:

# 545
  • София
Аз днес ще ви предложа две неща: желиран таратор и американски палачинки. Надявам се да ви допаднат! Simple Smile

Желиран таратор

Американски палачинки

А аз си открадвам порцийка от супичката на Лабрекс, много ми допадна!

Хубава вечер на всички!

Това с желирания таратор е много идейно, особено за партита с много хора, когато се набляга на хапките !
 Може ли да напишеш как точно го правиш (желатина хич не ми е стихия и честно казано избягвам рецепти с желиране)
Много ми е интересно каква е подложката под кубчето таратор!?  newsm78

# 546
sugar_geri идеята ти за желиран таратор е наистина много интересна. Ще се възползвам някой ден.   bouquet

Genoveff тирамисуто ти изглежда прекрасно. Обожавам тирамису, а само веднъж съм правила.

От мен един Свински дроб със зеленчуци

# 547
tinki_15 Прекрасни кифлички, направо ми идва да се пресегна да си взема една  Joy
Genoveff Тирамисуто ти е вълшебно, поне така изглежда, а това с лъжичката и какаото е много идейно  Peace  bouquet
пеп-4o Салатката и боба изглеждат прекрасно, на свинското не съм фен Simple Smile   bouquet
sugar_geri Този таратор изглеждам много вкусен, иска ми се да го пробвам, но понеже си падам малко манджийка , не знам дали ще ми хареса, но може да го пробвам, поне ако не аз , някой друг ще го изяде
Аз пиша само , за да Ви поздравя, гледам ви вкусотиите и ви се радвам, на мен ми се прецака фотоапарата и не мога да правя снимки, иначе с удоволствие, когато го оправя или си взема друг, ще публикувам и нещо мое Simple Smile
Продължавайте все така да готвите с любов и да изкушавате гостите на сайта Simple Smile)   bouquet  bouquet

# 548

Галети с карамелизиран лук

http://valia-recipes.blogspot.com/2014/04/blog-post.html

# 549
  • В царството на игрите:)
Тина Рина, как се получава борда на бутер тестото за да не зподне лука? Толкова обичам лук, че ми иде да ги изям на картинката:)

# 550

Момичета благодаря ви за милите думи. Не мислих, че толкова ще ви допадне идеята с лъжичките и за това ще се възползвам да ви постна още една снимка на изяденото вече тирамису.

При нас вече излезе левурдата и щях да дразня Пепчо, но виждам, че тя вече е с нова реколта Wink

# 551
      Моля да ме извините за спама,но искам да ви се оплача,че от миналата година издирвам луковички  на въпросната левурда. Дори си поръчах от китайски сайт семена,но за съжаление се оказа нещо съвсем друго  Embarassed
Бихте ли споделили вие  от къде се сдобихте с това растение?

Още веднъж моля за извинение!

# 552
# 553
# 554
  • Пловдив
Минавам да ви се похваля, че заложих ванилия от шушулка за домашен екстракт
Genoveff, благодаря за рецептата, направих я и сега търпение...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт