Лемили срещу Барби

• 23 113
  • 447
  •   1
Отговори
# 45
Обаче това име "Лемили" ми звучи като "лейм", трябва да го смени, ако иска кинти Simple Smile

# 46
Точно Барби не бих нарекла красива...за мен тя също е средностатистическа гърла. И защо пък тя да може да прави някакви изключителни неща или да е нещо повече от една друга, по-нормално изглеждаща кукла?
Или само красавиците са изключителни?
С това мислене не се учудвам и кой, какво харесва.

# 47
Обаче това име "Лемили" ми звучи като "лейм", трябва да го смени, ако иска кинти Simple Smile

Ха-ха, вярно Simple Smile Предполагам, че я е кръстил на себе си, без да се замисли.

# 48
Точно Барби не бих нарекла красива...за мен тя също е средностатистическа гърла. И защо пък тя да може да прави някакви изключителни неща или да е нещо повече от една друга, по-нормално изглеждаща кукла?
Или само красавиците са изключителни?
С това мислене не се учудвам и кой, какво харесва.
На мен лично точно това ми е проблемът с Барби, ама не го написах, че ми се стори извън темата. Аз като малка не съм си играла с нея и сега дъщеря ми няма и не бих й купила. Налага една много куха култура, която не съм сигурна, че искам да коментирам.
Но хората, които оценяват Барби, търсят в нея точно това, с което тя се отличава и характеризира. То си е вид суперсила, защото за тях е суперценност. И като й го отнемат, става като един Кларк Кент, който не може да се превърща в Супермен  Laughing
На тази Лемили трябва бързо за й измислят някаква отличителна характеристика, която да я направи ценна. Ако е само това, че е средностатистическа, това никога няма да я направи привлекателна.

# 49
  • Варна
Barbie! Barbie!
В крайна сметка Барби е приказна героиня, така да се каже, Лемилита има под път и над път.
Нека да уважим нейната невъзможна за възпроизвеждане в истинския живот снага, така както уважаваме кататонията на Снежанка, ступора на Спящата красавица и невъзможното ходило на Пепеляшка.
Извинявайте много, но от коя точно приказка е Барби???
Снежанка и Пепеляшка са герои на Братя Грим, Спящата красавица е от Шарл Перо...
Ако имате предвид филмчетата за Барби - те са направени за популяризирането на търговският продукт - кукла. (цитат от Уикипедия: Барби“ е компютърно-анимационна поредица, по идея на Mattel, (производителите)).
За жалост малкото четене ни води до това да мислим, че Тигър е приятел на Мечо Пух... А играчки като Барби до анорексички....

# 50
Явно на човекът му харесват такъв тип жени. Барбитата, които аз имах, бяха най- различни, по- слаби, по- 'трътлести', с различен цвят на кожата(само азиатка не съм имала). Сега не знам какво се продава, но тези на снимките ми се виждат много кофти изработени. Приличат на Sims.И лицата им...Трябва да я продават с някакво плетиво в ръка. Иначе в дупето са вложили и мисъл, и материал. За момиченце- Барби, за момченце- Lame- ли.

# 51
Извинявайте много, но от коя точно приказка е Барби???

На ХХ век.

И да, да вярно е това, че някои трудно четете.  Hug

# 52
# 53
Пепеляшка не е на Братя Грим Wink

# 54
Имала съм Барби в годините, в които кукли много нямаше. За мен беше кукла, като всички останали. Нито съм я възхвалявала, нито е била нещо кой знае какво. Дори всичките ми приятелки, които нямаха такава кукла, играеха с нея за по 20-30мин. и после се прехвърляхме на други кукли и играчки.
Може би защото в БГ нямаше нито реклами на тази кукла, нито беше свободнодостъпна, изобщо не беше нещо кой знае какво.

Касита, ако Барби е от приказката за силикона и пластичните операции, тогава съм съгласна, да.

# 55
А сега Барби кой знае какво ли е? И за кого? Най-обикновенна тъпа кукла за игра. За децата е просто играчка, поредната, а за някои майки е символ на ужасната жена, сакън как може кукла да е с такива мерки, видиш ли що няма дупе, виснали гърди и целулит.  Mr. Green В този ред на мисли как може бременната кукла Барби да има само корем и грам да не ѝ сложат никъде малко тлъстинка. Срамота направо!

# 56
Ами факт е, че много момичета искат да приличат на Барби, а истинска жена с такива пропорции и форми не съществува. Затова не е никак лоша идеята играчките, които наподобяват хора, да са по-правдоподобни. Не е Лукянова единствената, обсебена от манията да стане двойник на Барби, но само на нея й се е получило горе-долу сполучливо (макар и плашещо)  моделирането и затова е известна. Бих искала да я видя след 15 години на какво ще прилича. Друг въпрос е дали някой въобще ще иска да заприлича на Лемили и въобще да играе с нея. Предполагам, че изцяло ще зависи от рекламата.

# 57
В пъти предпочитам дъщерите ми да искат да приличат на Барби, отколкото на тьотка като Лемилито.
Та, в крайна сметка майка им им пропорции по-близки до първата, а е родила две деца и е превалила 30-те, остава децата й да се захласват по целулитени баджаци и структурата на борец.

# 58
  • Варна
Ама разбира се, че не е необходимо куклите да имат точните пропорции на човека... Моята любима кукла от детството погледната по този начин е била ужасен изрод - с голяма глава и несъразмерно тяло... В случая става въпрос (според мен, ако греша моля да бъда извинена) за модел на подражание...
По повод Пепеляшка - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D1%8 … D1%88%D0%BA%D0%B0
Лично аз я имам в томовете на Братя Грим...

# 59
Та, в крайна сметка майка им им пропорции по-близки до първата, а е родила две деца и е превалила 30-те, остава децата й да се захласват по целулитени баджаци и структурата на борец.

Tъкмо се чудех кога ще доскачат форумните Барбита да приложат пропорции  Laughing А целулита на куклата не знам къде го видя, според мен нямаше. Надявам се, че и муцунката ти е като на Барби и децата ти са наследили малкото ти чипо носле, гладка ти кожа и котешките ти очи. Отделен въпрос е, че дъщерите никога никога не искат да приличат на майките си, освен като съвсем малки момиченца.

Общи условия

Активация на акаунт