Лемили срещу Барби

• 23 129
  • 447
  •   1
Отговори
# 90
Расовата толерантност ли си чешете с кукли-негърчета?

Не, Кристина тъгува, че дядо й няма роднини в България и иска да си има първи братовчед от Африка и тук, не само в Африка.

А аз обожавам всичко такова  Heart Eyes  Купих си я повече за мен, но излезе успешна и за детето.

По-скоро направата е чудна.

# 91

Трябва за БГ кукла мангалче да направят Simple Smile

# 92
На мен нито една не ми харесва, но не е и нужно, няма аз да играя с тях. Не ме притесняват особено, не мисля, че оказва някакво влияние, редки са случаите, в които някоя ще се вманиачи и ще с прави на Барби, а и ако не е това, ще се хване за друго.
Иначе купуваме Monster High, старая се да не ги оглеждам отблизо  Sick

За Лемили-то - търговски трик, открил свободна ниша и се възползва максимално.

Скрит текст:
Докато разглеждах картинки попаднах на това  Joy

# 93

Трябва за БГ кукла мангалче да направят Simple Smile

И да ти я подарят на теб.

На мен пък Monster High ми харесват.

# 94
Касита, децата не знаят какво е расова толерантност.

# 95
 Много я мразя Барбито! Навремето майка ми ми купи една, но аз нещо бях прегрешила пак, и дори не ми беше позволено да я изкарам от опаковката и да я докосна. Седя си опакована в кутията около 4месеца, и после ми я открадна една приятелка от нас на партито за рождения ден на брат ми Cry Друга така й не получих, а и не пожелах.
 Ако,  куклата не беше Барби, а тази новата трътла, сигурно още щях да я имам. Аз исках Барби защото е красива, вярвам, че и за Леймито ще се намери пазар, кукла като кукла, просто не е Барби. Кое ще й е специалното, небарбита под път и над път.

# 96
# 97
Те реално не знаят и каква е разликата между тюфлекчийския задник на Лемили и гротесктно дългите крака на Барби, нали?

# 98
А чеша си расовата толерантност...ти пък.Да не ме бодат по джоба едни 50-100 лв за кукла.Видя го и го хареса детето бе.

# 99
  • София
На мен пък Monster High ми харесват.

И на мен Simple Smile

Тез разчекнатите куклета никак...  особено по сглобките, дори да се абстрахираме от клиторите и зърната, са откровенно грозни... Може би за някакви колекционери, ама не и за дете...

# 100
Нито Барби, нито Лемили, а Enchanted Doll

Скрит текст:

Наистина са чудни тези кукли  Heart Eyes

А иначе Лемилито е ...ми, обикновено.
Защо всички играчки трябва да са супер реалистични? Писна ми всички вкупом да се грижим за хората и техните комплекси, да сме политически коректни, да не ни обвинят в дискриминация  ooooh!

Ето, аз не съм нищо особено като външен вид, но винаги бих предпочела да съм обградена от красиви вещи, а не функционални, реалистични, но грозни

# 101
Те реално не знаят и каква е разликата между тюфлекчийския задник на Лемили и гротесктно дългите крака на Барби, нали?

Това го минахме преди 5 поста. Така е. Wink

Кво беше туй за толерантността тогиз  Laughing

# 102

Нито Барби, нито Лемили, а Enchanted Doll

Скрит текст:

Красиви са, но по-скоро ми приличат за колекционери и то за големи хора.

# 103
Мен, Нино, ме обвиниха в нещо си там, че предпочитам Барби за децата си, намирайки в нея повече красота, отколкото Лемилито с нейната натуралистична визия.

# 104
  • София
Ако ще си говорим наистина за барбита, дъщеря ми няма нито една истинска. Има всички принцеси на Дисни плюс една камара куче марки. Но пък имаме оригинален Джъстин Бийбър.  Heart Eyes  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт