Подсъзнанието може всичко 60 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Намерих си изгубеното нещо на невероятно място. Рози и рози   bouquet Иска ми се да ти подаря букет от рози, ще бъде тематично. Hug

Предай нататък. Разкажи как си го намерила на някой друг търсещ. И като ти е такъв денят, ако бях на твое място, бих си намерила отговор на някой въпрос, който имаш.....

# 541
 Подкрепям-сподели как си го намерила. Хубав и слънчев ден на всички!

# 542
  • София
Сестра ми е бременна  newsm68 Разконспирирах я по наедрелия задник, не щеше сама да си каже, но биде принудена  Twisted Evil Ще гушкам бебе скоро  Heart Eyes

А сега си искам аз моята приказка, мисля, че това мислех тия дни по новолуние (не пиша, не мога да формулирам добре без "ако"). Ако се случи, ще ви кажа.  Flutter

mariposa333, извини, пропуснах те, честито на тийнейджърчето, надявам се те щади Simple Smile   bouquet

Освен това си искам слънцето, ако изгрее, да знаете, че аз съм го поръчала  Tired Laughing

# 543
Фил, мляс!

# 544
  • на острова на мечтите
Ее, аз не съм "за" такъв тип поведение и мислене  Grinning Опитвам се да си го обясня, просто. А и нали е казано - "нищо лично". Дреме ти, кой те емвал и за какво. В такива случаи човек трябва само да е откровен, обикновено това най-работи. Като в това с клавиатурата, което си е смешно, хах   33uu
Да де, ама след като 10 съфорумки ти натякват как си написал еди коя си дума, без дори да дадат значение, на какво си написал и млъкват само след като някой от авторитетите във форума напише половин ред, за да спрат, не виждам защо да ми е там мястото.Чета ги, защото има доста интересни материали, но си ги обсъждам  с мене си Mr. Green
От вчера съм ядосана на мене си! И за стотен път се убедих, че добротата често е криворазбрана.

# 545
Момичета  Hug Hug  Hug

Ами всъщност два дни си търсех международния паспорт и го няма, и го няма. Ще ходя ня екскурзийка с една приятелка и ситуацията много ме напрегна, защото сме платили капаро и т.н. Тамън се оплаках в темата, всъщност с положително отношение поисках помощ за ритуалче, Рози ми отговори и дали се отпуснах или какво се случи незнам, но затворих очи и нищо не почувствах освен спокойствие. Като ги отворих несъзнателно се запътих към едно нощно шкафче, в което държа стари списания и в което въобще не се бях сетила да погледна. И той там - седи и ми се смее. Все още се чудя какво правеше там и най- вече как се е озовал там, а не беше при всички останали документи newsm78 Та така, почувствах се леко, малко вълшебница.

А относно чувствата, които будят във вас разни забележкаджийки, моята рецепта е: Не приемам нищо лично.
Действа чудесно. Който не му харесва как и какво пиша, да не ме чете. Проблемът си е негов.  Laughing

# 546
Phil, да ви е честито!

# 547
Марипоса, официално си гениална вещица!

Такива неща се случват, за да преживеем чудесата на Вселената и да повярваме, ние сме чудото.

# 548
Да, вещица повече ми отива, впредвид външния ми вид, особено сега, току що станала от сън. Joy

# 549
  • София
Да, вещица повече ми отива, впредвид външния ми вид, особено сега, току що станала от сън. Joy

# 550
Любими вещици, честит празник!! Колкото по-чиста е детската ни увереност във вълшебствата, толкова по-ефективни сме в чудотворенето!!

Поздравявам ви с това, прекрасници

http://m.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4

Искам да ви помоля за една малка помощ. Нещо без пари Simple Smile и същевременно безценно е (за мене). Прави се лесно, бързо, сърцато и само ако искате. Пишете ми лично, ако сте се почувствали ей така искащи да ви дам подробностите. Благодаря ви!

# 551

Това много ми хареса. И е валидно и в двете посоки. Някои вещици стават феи, а някои феи- вещици. Joy

# 552
Много благодаря за положитилната енергия. Всичко мина повече от добре. И аз някак интуитивно последвах стъпките с успокоението и стана така, че тези хора бяха невидими. Сега като си помисля се радвам, че отношениятя с въпросните същества се развиха така. В моят живот такива не съществуват.
Много ви целувам.

# 553
  • в огледалото на живота
Искам да споделя с вас нещо толкова простичко,но така вярно и правилно....аз успявам...поне за сега.Опитайте и вие  Hug
http://duhovno.newage.bg/%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE-%D0%BC%D … D1%80%D1%87%D0%B8

Желая ви прекрасен и усмихнат ден на всички!
Успешен нов старт на седмицата  Hug

# 554
tetida,   bouquet Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт