Подсъзнанието може всичко 60 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 138
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък съм съгласна, че късметът обича смелите и действащите. Ако не заявиш какво искаш, никой няма да ти потропа на вратата с предложение, специално за теб. От моят опит аз две(!!!) години, чаках развитие в професионалната сфера, депресирах се, че не се случват нещата и в момента, в който бях готова да се върна назад от отчаяние, ама в същия ден ми се обадиха с предложение в сферата, в която искам да се развивам. Това се случи при първото действие от моя страна, макар че аз мислех да действам една крачка назад. Дотогава се психирах, че виждате ли защо мен никой не ме оценява, е да де, ама хранят по- бързо бебето, което плаче, нали? Simple Smile

# 91
Здравейте.  Hug
Често чета при вас, но рядко пиша.

И на мен не ми допада цитата за течението, разбирам смисъла му, но не съм съгласна. Прекрасно е човек да се довери на течението на Живота.

Хубав ден!

# 92
Инат до откат....
това е грешна тактика спрямо парите Naughty
1. свързваш парите само с работа, а те могат да дойдат по много други начини
2. трябва да има баланс на харченето и получаването /това го знаеш/
3. накарай ги да те обичат и ти ги обичай тях
когато дойдат първо си купи нещо за себе си, после ги намествай по сметки, дългове и т.н.
прочети ритуали "обмен с Вселената"
прегръдки  Hug Hug Hug

# 93
  • Tам през Атлантическия океан

Измама , кражба , нАркотици  Mr. Green да откраднеш ....
а забравих ТОТО  Wink  подаяния , милостиня , .....

За мен истински сладките пари са тези които си си ги заработил сам  Wink
За да имаш достаъчно не само трябва да бачкаш но и да имаш акъл т.е.  да си предприемчив , да рискуваш ако трябва   Wink

# 94
Ничто так сильно не разрушает человека, как продолжительное бездействие.
@Аристотель

Колко е вярно само!

Има и една друга поговорка, която казва същото:
Ако се носиш по течението, винаги вървиш надолу.

не съм съгласна с последното твърдение

Не е ли по-добре да  махнем тежкото бреме от плещите си и да се доверим на един по-Висш Разум, че ще ни отведе  където трябва?

http://sebepoznanie.com/psihologiq/razmisli/borba-techenie/

Ай , ай ай  ooooh!
не го разбирайте буквално това пускане по течението  Mr. Green

Ей , чували сте за Ник , как мислите дали той щеше да е това което е сега ако се бУщил по течението

http://www.youtube.com/watch?v=TBxvNhwob6I

Това е само един малък пример  Wink

# 95
  • София
Бе таз работа с течението не сме ли си я дъвкали. Та едно е да се отпуснеш като труп и да се оставиш да те лашка в камънаците или да те оплете в някой шубрак течението, друго е да използваш водната сила и направлявайки я да се придвижваш към... някое приятно екзотично вирче или лагунка  Grinning Един вид да се възползваш от това, което ти се явява като обстоятелства в живота, тези, които подлежат на възползване, поне. Което естествено, че без действие не става, ама не става и с опити да решаваш невъзможни въпроси. Десс освен това е много права с това за акъла във въпросния частен случай. Аз бих добавила още спокойствие, решимост и търпение. За малко да напиша "воля", ама това понятие преди време го сложих в черния си списък.
Гореизложеното е моето схващане.

Някой срещал ли е онлайн на Маккена книгата за отказване на цигарите? На английски или немски също би ми свършила работа. Имам хипнозата, ама искам и да чета.

# 96

Измама , кражба , нАркотици  Mr. Green да откраднеш ....
а забравих ТОТО  Wink  подаяния , милостиня , .....

За мен истински сладките пари са тези които си си ги заработил сам  Wink
За да имаш достаъчно не само трябва да бачкаш но и да имаш акъл т.е.  да си предприемчив , да рискуваш ако трябва   Wink

Дес, и мен ме притесни много този коментар.  Винаги съм "добивала" пари единствено с работа, макар, че ми се налага да работя  допълнително. Миналата година получих пари от наследство,  след смъртта на съпруга си.....по-горчиви пари не съм харчила, но трябваше да покривам дългове.......Та, като се замисля, действително най-сладки са ми парите спечелени от собствения ми труд, макар, че се лишавам от почивките си  Simple Smile

# 97
adorable, големи благодарности!  Hug  bouquet
Та като сме се разговорили за книги, да спомена и аз една, която чета от няколко дни:
ТУК
Мога да я определя като малко бижу  Heart Eyes  и не се подвеждайте по заглавието - не става въпрос само за връзките в семейството, а касае по принцип междуличностните отношения.
Преди няколко теми някой беше пуснал този линк тук:
http://www.youtube.com/watch?v=YSoajSN2a_0
за което съм благодарна, защото това клипче ме подтикна да се информирам по-подробно за Геше Майкъл Роуч и неговата философия.

Може ли пак линк към книгата. Аз не мога да я отворя.
Благодаря предварително:)  bouquet

РОЗИ и аз се нареждам на опашката за заглавието на книжката Simple Smile Hug

# 98
Дессс  Laughing
припомни ни моля те стария ти подпис  Praynig
"положителна мисъл без положително действие е равно на положително нищо"
пиша го по памет, но май само няколко думи съвпадат  Laughing
сори, блондинка съм  ppp
хубаво е да работиш, особено ако работата ти доставя удоволствие и знаеш за какво работиш, но не е хубаво да си втълпиш утвърждението, че пари се изкарват само от работа thumbsup
колко пъти през живота ви са ви връщали повече ресто?
колко пъти сте си намирали пари на улицата?
и айде да не е тото, но има други игри, от които съвсем реално може да се изкарват пари чрез късмет
а продавате ли нещо, което не ви трябва чрез интернет?
иначе и чрез горните споменати неща може да се изкарат пари, но и за това се иска труд  Laughing
Алина, моля те не го преживявай толкова строго това наследство, обичай го, радвай му се, мъжа ти сигурно би искал да си доволна от него /наследството/, и аз получавам рента всяка година, и аз предпочитам хиляди пъти да бяха живи вместо да я получавам, но се примирих и някак за себе си съм сигурна, че ми се радват от горе, защото имат шанс да продължават и от онзи свят да ми помагат.....
прегръщам ви силноооо  Hug

# 99
Инат до откат....
това е грешна тактика спрямо парите Naughty
2. трябва да има баланс на харченето и получаването /това го знаеш/
3. накарай ги да те обичат и ти ги обичай тях
когато дойдат първо си купи нещо за себе си, после ги намествай по сметки, дългове и т.н.
прочети ритуали "обмен с Вселената"
прегръдки  Hug Hug Hug
mama na Sani, благодаря ти!   bouquet
 Hug Hug Hug

За мен парите идват основно от работа, права си /а като бях студентка и от стипендии/.
Това с обичането ми стана странно, но ще опитам.  Grinning А нещата за мен- купувам, но само това, от което имам нужда.

Като споменахте тото, имам една тройка и две изтеглени числа до моите. Изпуснах 5-ца и ме беше яд, честно казано.  Embarassed

колко пъти през живота ви са ви връщали повече ресто?
колко пъти сте си намирали пари на улицата?
и айде да не е тото, но има други игри, от които съвсем реално може да се изкарват пари чрез късмет
а продавате ли нещо, което не ви трябва чрез интернет?
Хоп, тук се познах- и са ми връщали повече, и намирам пари, и продавам разни работи  Grinning и си опитвам късмета на томболи в интернет.  Grinning

Момичета, вчера бях на интервю за работа, затова ви моля да ми стискате палци в следващите две седмици. Също на 30-ти март пак имам срещи с представители на работодатели, та и за там ще ми трябват детелинки и палчета.
Благодаря ви, че ви има!
  bouquet

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 12:12 от Инат до откат

# 100
  • София
Споделям нещо с вас, което много ме впечатли:

Няма нерешими проблеми- І

"През всеки облак рано или късно проникват слънчеви лъчи, които огряват и нашата улица. Истински мъдър е този, който е способен да вижда ползата и достойнствата във всяко едно предизвикателство, ситуация, болест или криза. Слънчевите лъчи винаги са толкова ярки, колкото мрачен е облакът. И когато съзрем проникващата светлина, сме благодарни за изпратеното ни предизвикателство и неговите дарове.
Когато животът върви гладко, с удоволствие се възползваме от множеството възможности, които ни се предоставят. Когато се сблъскаме с проблем, сме склонни да търсим оправданието извън себе си. Но задълбаем ли се в причините, разбираме, че онова, което ни се е струвало като проблем, всъщност е възможност за нас. Когато се научим да пиемаме, а не да отричаме отговорността за отношението ни към всекидневните преживявания, отваряме съзнанието си за напътствията на сърцето и душата."

Д-р Джон Демартини

"Лечебната сила на любовта и благодарността"

Колко истина има в това послание!  Peace

# 101
Направих асоциация от това, което си публикувала Amiamo с този цитат от книгата "Тайната":

"Ако до този момент животът ти е бил идеален и всичко е било съвсем наред, може би ще ти липсва силен мотив и желание да го промениш. Само явно "негативните" обстоятелства и събития около нас ни вдъхват голямо желание да променим нещата. Това огромно желание, което се надига у нас, е като силен огън, магнетичен и всепоглъщащ, много мощен.
Бъди благодарен на всичко, което е запалило у теб този огън и е предизвикало силното ти вътрешно желание, защото този огън на копнежа ти дава сила и решимост и ти ще промениш живота си."

# 102
Позитивното мислене без позитивни действия носи едно позитивно нищо. Mr. Green

Heart Eyes Hug

Дессс  Laughing
припомни ни моля те стария ти подпис  Praynig
"положителна мисъл без положително действие е равно на положително нищо"
пиша го по памет, но май само няколко думи съвпадат  Laughing

# 103
БЛАГО-ДАРЯ  newsm44
обичам те
съжалявам
прости ми
благодаря
 newsm51
сега вече ще си го препиша и ще си го лепна на видно място за да се махнат периодите на циклене от живота ми

# 104
  • София
На мен пък напоследък ми се иска да се сдобия с пари чрез  бракуване с високо интелигентен, образован, красив, добър и грижовен мултимилионер  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт