Спирала за мигли - 8

• 83 515
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде под слънцето...
Някой ползвал ли е вече новата на Макс фактор - която е с две четки от двете страни? Много й се точа, ама ми се иска да чуя мнения преди това  Simple Smile
Купих я за6тото мислех, 4е лака за мигли 6те е не6то подобно на лака за мигли на Тиери  Моглер.Определено не е със съ6тото ка4ество.Но  не е 4ак толкова зле, за разлика от  пътвата стъпка, която уж трябва да дава обем, тя определено не ми харесва.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 22:40 от sl

# 121
Някой пробва ли вече новата на Мейбълин?

И аз това питах, но явно никой още не я е пробвал. Утре мисля да се сдобия с нея и след около седмица ползване ще дам мнение как стои на моите мигли

Е, пробвах я вече. От 2 дни ползване, мога да кажа, че съм доста разочарована. Принципно харесвам повечето мейбълински спирали, но тази е ужасна. С 3 пласта почти не си личи, че имаш спирала, а като сложиш 4-ти пласт, по върховете на миглите се образуват топченца. Не е наситено черна. Освен това консистенцията и е малко рядка, защото без проблем прецака работата на миглоизвивачката. Миглите ти все едно не са извивани преди това. Моите мигли са дълги, но прави и редки. Спиралата бих сравнила с ето тази пак на марката
http://www.ivis.bg/maybelline-the-falsies-feather-look-%D1%81%D0 … %D0%B8-p8521.html

Само дето новата спирала е една идея по-гадна от тази. Четката е абсолютно същата, единствено рамото на новата е малко по-различно, но то така или иначе не играе роля в поставянето на спирала.

# 122
  • Велико Търново
Така щастлива съм,че най-накрая намерих моята спирала Heart EyesСлед несполучливата ми връзка с Ланком Хипноз се бях отказала да търся,но любов от пръв поглед се оказа Le Volume De Chanel.Тествах я днес 15 часа ,нанася се лесно,не ми слепва миглите,има хубав черен цвят,не се рони и така,супер доволна съм Blush

# 123
За спиралата на RITUALS съм чувала доста хубави отзиви,но не я намирам никъде в нета.... newsm78./  Помагайте ако я откриете моля.

# 124
Вчера видях спирала на Мейбълин с батерии. Четката вибрира при нанасяне на спирала и .....не знам какво точно се постига с тези вибрации newsm78 Някой да е ползвал?

# 125
Търся спирала за дължина, без слепване. Отделно и най-добрата синя спирала.  Hug Аз дължина и обем си имам, но искам още. Grinning

И още един въпрос: някой пробва ли вече Кореските спирали? Интересно ми е да сподели.

# 126
Вчера видях спирала на Мейбълин с батерии. Четката вибрира при нанасяне на спирала и .....не знам какво точно се постига с тези вибрации newsm78 Някой да е ползвал?
Къде я видя? От години си я търся и навсяъде ме гледат като извънземно. И на каква цена е?

# 127
  • Перник
Здравейте,аз искам да изкажа разочарованието си от Макс Фактор-2000 калории-дори обикновената спирала на голдън роуз за 2 лева ми прави миглите в пъти по-хубави.Иначе съм много доволна и от скандал айс-черната спирала

# 128
Къде я видя? От години си я търся и навсяъде ме гледат като извънземно. И на каква цена е?

В чужбина съм. Тук явно не се харесва много щото беше намалена, мисля 5-6 лв излизаше Peace

# 129
  • Street of Dreams
Здравейте,аз искам да изкажа разочарованието си от Макс Фактор-2000 калории-дори обикновената спирала на голдън роуз за 2 лева ми прави миглите в пъти по-хубави.Иначе съм много доволна и от скандал айс-черната спирала

2000 калории ми беше фаворит преди 10 години. Имаше много добър ефект, но е "стар" продукт. Мисля, че нарочно им променят и развалят формулите след време, за да изпъкнат новите продукти. Ориентирай се към тях по-скоро. Peace

# 130
  • Варна
Продуктите на RITUALS... са с изключително високо качество. Техен е най-обожаемия ми крем за тяло! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ползвам и други неща и са просто великолепни.

Зная че не е точно по темата,но били споделила кои е обожавания керм? Praynig

# 131
  • София
Bourjois - max definition, volume glamour - харесвам я.  Simple Smile

# 132
За хубава удължаваща спирала около двадесет лева към двойните на Лореал ли да се насоча?

# 133
  • София
Oт днес:

Решила съм категорично: никога повече няма да купувам обемни спирали или с дълъг косъм. Sad

# 134
Момичета, знае ли някой каква е тази спирала на Sisley, която била номер едно в света (и какви ли не още суперлативи чух за нея от една гримьорка) newsm78 Струвала около 180 лв. Shocked, с гумена четка, но била уникална, нямало такава спирала за обем и дължина. Рових се из нета, открих само две спирали на Sisley - като едната е с четка с косъмчета, а другата - с някаква странна четка със зъбци само от едната страна Tired (но те са в рамките на стотина лева всяка).
Какво ще да е това чудо - много ми е любопитно Joy

Общи условия

Активация на акаунт