Спирала за мигли - 8

• 83 865
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Аз не съм много в час,на коя спирала викате ''пеперудата''  Embarassed Embarassed

# 151
  • София
Какъв ефект виждаш от пеперусата?  bouquet
МНого хубаво разделя всеки косъм мигла. Мога да я нося и нда друга спирала, пак за разделяне и оформяне. Някои хора гребенчета си купуват за мигли за целта. Аз затова ползвам четката на Пеперудената спирала. Peace

# 152
И аз си взех преди няколко дни Пеперудата, заради многото доволни в темата. След Le Volume, вече ми се струва, че трудно някоя спирала ще ме впечатли, но наистина тази на Лореал разделя много добре миглите. Само ми липсва черният ефект на Le Volume - с тази спирала наистина нямам нужда нито от молив, нито от сенки - очите ми стоят като напълно гримирани. Аз обаче явно допускам някаква грешка със спиралите - след месец ползване, дори и тази на Шанел е вече изсъхнала и не постига ефект като в началото. Не знам какво правя - уж не разбивам туша с четката, но явно фактът, че всеки ден спиралата стои по 20-тина минути отворена (толкова ми отнема да си направя очите) си оказва влияние.

# 153
  • София
При мен le volume не изсъхна 6-7 месеца, толкова я ползвах. Супер икономична ми беше Simple Smile но аз държа спиралата отворена 1 мин макс.
В момента редувам miss manga, dior overcurl и maybelline big eyes, но не са нещо кой знае какво. Определено ще се върна към le volume.

# 154
  • Перник
Mil4eto, за скандал айса на Римел ли казваш, че си доволна? Гледах я и и се чудих. Какъв ефект прави и с какви мигли си?

Здравей,да,Scandal Eyes na Rimmel-черната спирала,мойте мигли са много светли и тънички,а с нея ми стават много гъсти и дълги,все едно съм с изкуствени,а и цената и е супер-5лв и нещо

# 155
Някой има ли отзиви за новата Мейбълинска Colossal Go Extreme? Намалени са им всички спирали на 8,69 в ДМ и се чудя дали да не отскоча след работа, че моята спирала е на три месеца вече. Някъде четох, че трябва да се сменя с нова на 3 месеца максимум...

# 156
А може ли да се постгине "драматичен " ефект при напластяване? Thinking

# 157
Момичета, от къде купувате Le Volume ?

# 158
Lirena ако не си от София и не я откриваш там, където живееш, можеш да я поръчаш от Сефора - правят доставки на продукти.

# 159
  • sofiq
Аз от месец съм с тази спирала

взех си я по препоръка на колежка и съм много доволна,придава обем,разделя миглите много добре ,сваля се лесно( с мицеларна вода),определено ми стана една от фаворитите след Ланком стар и Голден роуз инфинити Peace

# 160
Момичета, моля ви препоръчайте ми нещо ефективно за махане на спирала, не водоустойчива. Всичко пробвах и все ми оставя спирала и на сутринта съм като панда.  Tired

# 161
Двуфазния лосион на Лореал,мицеларната вода на Биодерма   bouquet

# 162
  • Варна
По принцип винаги съм харесвала споралите на Лореал,но Miss Manga е пълно разочарование. ooooh! Tired Ужасно ми сплъставя миглите и сега съм в търсене на нова спирала.Има ли доволни от "пеперудата" на Лореал?
Моля ,да ми перпоръчате някоя ,целя ефект изкуствени мигли. Hug  bouquet

Подкрепям! Пеперудата иначе ми харесва много, разделя хубаво, оформя, повдига... Съчетавам я с Манга-та колкото да не стои неизползвана в несесера ми.

А отзиви за новата спирала на Буржоа, изглежда добре  newsm78 хммм, не намирам снимки  Tired

За тази ли питаш?

https://www.facebook.com/BourjoisUK/photos/pb.206006492747495.-2 … ype=3&theater

Ако е тя да си призная ами никак не е лоша.Приятелката ми беше много настоятелна да я пробвам знаейки какви цифри давам за спирали и в стремежа си да докаже,че е излишно.Е най на края успя да ме убеди с пробването.Спиралата е наситена черна,трайна много добре разделя миглите.Четката е много интереса капачката се завърта в зависимост за разделяне или обем.С две думи за парите си е прекрасна.
 Извинявам се ако не става въпрос точно за тази не следя спиралите на Bourjois,но по нейните думи е най-новата им.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 15:56 от desuri

# 163
Как е името на тази спирала на Буржоа?

# 164
По принцип винаги съм харесвала споралите на Лореал,но Miss Manga е пълно разочарование. ooooh! Tired Ужасно ми сплъставя миглите и сега съм в търсене на нова спирала.Има ли доволни от "пеперудата" на Лореал?
Моля ,да ми перпоръчате някоя ,целя ефект изкуствени мигли. Hug  bouquet

Подкрепям! Пеперудата иначе ми харесва много, разделя хубаво, оформя, повдига... Съчетавам я с Манга-та колкото да не стои неизползвана в несесера ми.

А отзиви за новата спирала на Буржоа, изглежда добре  newsm78 хммм, не намирам снимки  Tired

За тази ли питаш?

https://www.facebook.com/BourjoisUK/photos/pb.206006492747495.-2 … ype=3&theater

Ако е тя да си призная ами никак не е лоша.Приятелката ми беше много настоятелна да я пробвам знаейки какви цифри давам за спирали и в стремежа си да докаже,че е излишно.Е най на края успя да ме убеди.Спиралата е наситена черна,трайна много добре разделя миглите.Четката е много интереса капачката се завърта в зависимост за разделяне или обем.С две думи за парите си е прекрасна.
 Извинявам се ако не става въпрос точно за тази не следя спиралите на Bourjois,но по нейните думи е най-новата им.

+ 2  Peace  Аз и моя приятелка сме супер доволни от тази спирала, въпреки че фаворит ми остава VOLUMIZER   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт