Спирала за мигли - 8

• 83 480
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Street of Dreams
Може ли снимка на миглите, Desuri?

# 571
  • Варна
Може ли снимка на миглите, Desuri?

Ще опитам да направя,но нещо не ми се получават снимките.

# 572
Влизам да си "върна думите назад" Wink относно една спирала на Макс фактор/лилава на цвят, Clump defy/, за която се изказах негативно по-рано. Знам си аз, че при мен спиралите се "разкриват" след по-продължителна употреба, и с тази така стана - прекрасна просто Simple Smile Разделя, извива, удължава - единствено не допринася кой знае какъв обем, както е с Ле волюм на Шанел.
Ето я -

Според мен не е до марката и спиралата. При мен всички спирали "се разгръщат" след месец след отварянето им. Причината е, че в началото винаги са една идея по-течни и стоят по-различно на миглите. Винаги като поизсъхнат малко стоят по-красиво, защото туша е по-сух и остава върху миглите по-голямо количество. Това важи за всички спирали при мен, забелязала съм го отдавна. А по принцип съм гримьор и на курса са ни учили, че може да оставяме спиралата за няколко часа отворена, за да се постигне ефекта, за който говорим. Така че не е само на база лични наблюдения  Simple Smile

# 573
  • в 1001-та нощ
... може да оставяме спиралата за няколко часа отворена....

Имаш предвид за нова спирала, а не преди всяко ползване  newsm78

# 574
... може да оставяме спиралата за няколко часа отворена....

Имаш предвид за нова спирала, а не преди всяко ползване  newsm78

Да, да, за нова. Peace

# 575
  • в 1001-та нощ
Аз имам същите наблюдения и съм го мислила, но първо пробвам спиралата и после преценям дали е нужно или колко  Blush

Интересно ми е от хигиенична гл.т - ползвате ли апликатори - еднократни четки - вместо оригиналната четка. Примерно гримираш мен, вадиш четката, напояваш еднократна четка, нанасяш туш, ако се наложи още туш - друг апликатор ...

Иначе ползва ли се една четка за много хора или вкара ли се ползван апликатор .... не е много добре  Rolling Eyes newsm78

Вариант е и да се ползва спирала на клиента Thinking

Също ми е интересно дали има различни по тип апликатори - като четка - знам, че има на едно място, но мисля, че са само един вид  newsm78 което не ги прави подходящи за всякакви мигли  Rolling Eyes

# 576
Аз имам същите наблюдения и съм го мислила, но първо пробвам спиралата и после преценям дали е нужно или колко  Blush

Интересно ми е от хигиенична гл.т - ползвате ли апликатори - еднократни четки - вместо оригиналната четка. Примерно гримираш мен, вадиш четката, напояваш еднократна четка, нанасяш туш, ако се наложи още туш - друг апликатор ...

Иначе ползва ли се една четка за много хора или вкара ли се ползван апликатор .... не е много добре  Rolling Eyes newsm78

Вариант е и да се ползва спирала на клиента Thinking

По принцип съм забелязала, че хората нямат претенции по този въпрос, ползваме си четката от самата спирала. Имам и самостоятелна четка от комплекта, която се мие после и пак се ползва. Ако клиента си носи своя спирала, с неговата си. Малко е под въпрос темата с хигиената, затова и на маникюр не ходя, съмнява ме да почистват ножиците и пилите както би трябвало, кой знае и в моя "занаят" какво се случва, виждала съм как сипват пудра от 2лв в опаковка на Крьолан. така че зависи на какъв попаднеш.

# 577
Аз ползвам на Golden Rose 3D Fantastic Lash евтинка ,  ноооо страхотна вече 4та използвам  smile3521

# 578
  • HH
Използвам тази от две седмици. http://www.yves-rocher.de/control/make-up/mascara/sexy-pulp-ultr … a/?cmSrc=Category

За пръв път използвам декоративна козмитика на тази марка. Истина е, че в живота си повече от 15€ за спирала не съм давала, но тази определено се превърна в моя личен фаворит  Flutter За къси и редки мигли като моите, е идеална.

Сваля се лесно от мислите и никога нямам черни прашинки под окото.

# 579
  • Street of Dreams
И аз днес съм с Ив Роше. Тъмносиня, беше ми подарък към някаква покупка. Не е нищо особено - прави що-годе хубави мигли, но няма трайност. Тази http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2010/01/yves_rocher_m … a_neu_artikel.jpg

Днес се сдобих с 3 спирали на Estee Lauder.
Sumptuous Infinite, която поръчах

и две делукс спирали, подарък към нея
Sumptuous Extreme

Sumbtuous Bold Volume

Имам лош опит със спиралите ЕЛ - след злощастното попадение Double Wear, повече не бях погледнала тяхна спирала. Infinite се оставих да ми я препоръчат, без да съм я пробвала, без да съм гледала нещо в интернет. Е, сега имам възможността да съпоставя 3 спирали и да си направя по-точна картина. Тези дни ще бъдат изпробвани и ще докладвам, ако искате, със снимки  Hug

# 580
[q
Днес се сдобих с 3 спирали на Estee Lauder.
Sumptuous Infinite, която поръчах

и две делукс спирали, подарък към нея
Sumptuous Extreme

Sumbtuous Bold Volume

Имам лош опит със спиралите ЕЛ - след злощастното попадение Double Wear, повече не бях погледнала тяхна спирала. Infinite се оставих да ми я препоръчат, без да съм я пробвала, без да съм гледала нещо в интернет. Е, сега имам възможността да съпоставя 3 спирали и да си направя по-точна картина. Тези дни ще бъдат изпробвани и ще докладвам, ако искате, със снимки  Hug
[/quote]
Чакам с нетърпение отзив за тази в реален размер, която си поръчала, а ако можеш и с Ле волюм да я сравниш, ще е супер.

# 581
  • в 1001-та нощ
Аз ползвам първата (синята) от изв. време и съм доволна. Мога да я сравня с Ле Волюм. За разлика от нея сресва перфектно и отделя всеки косъм - при мен, но не дава такъв обем, както Шанелската  Peace

# 582
Използвала съм втората и третата спирала на Ести, по лично мое мнение - ужасни спирали.

# 583
  • Бургас/Пз
От тази спирала съм много доволна. В момента е на промоция на 6.90лв, има я в Дъглас, Лили, ДМ, изобщо навсякъде , където се продава Дебора.

Копирам си мнението от другата тема Simple Smile
най-напред ми хареса четката. Много ми напомня за ИСЛоран http://bg.strawberrynet.com/makeup/yves-saint-laurent/mascara-vo … ils/78735/#DETAIL и мога да кажа , че резултата е същият. Много добре подрежда миглите и е с плътен цвят, без да е нужно много повтаряне и напластяване. Не се рони, не се размазва. Абе всичко ми харесва. Даже днес си купих още една и я прибрах , надявам се да не изсъхне за няколко месеца.Да ви споделя как действам като усетя , че почва да изсъхва  - пръскам вътре термална вода и разклащам много хубаво все едно разбивам лак

# 584
  • Велико Търново
Ох, много ми се искаше да се харесам със спиралите на ЕЛ, но с нито една не си допаднахме - три съм използвала, като последната беше Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume  и я размених на втората седмица Confused - от по-високия клас спирали съм най-доволна от Хелена Рубинщайн Peace Сега използвам Ле волюм - нямам никакви забележки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт