Спирала за мигли - 8

• 83 449
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Обещах в темата за придобивките за споделя впечатления от новата спирала на Ърбан Дикей, в момента щом я получа. Simple Smile
Много бързо пристигна от ФЮ, но бях във ваканция, затова коментара едва сега. Simple Smile

Както една юзерка в Мейкъп Али, опаковката на спиралата изглежда скъпо. Laughing
Така изглежда и опаковката на базата, която върви в тази лимитирана серия, в която получаваш 2в1.
Ето спиралата- не са мои снимки, ето я и базата към нея- не съм я отваряла още. Wink

Това, което ме притесняваше най-много в спиралата, да не е много голяма четката, че да не мога да я ползвам с удоволствие, понеже още имам кошмари от онази огромна спирала на МАК, която на всичкото отгоре и беше напълно суха. ooooh!
Четката, бих казала е премерено голяма. Достатъчно голяма, без да прекалява.
Най-радващото за мен е, че е с доста сочен туш.  Heart Eyes
Косъмчетата са с различна дължина, което ми направи особено впечатление, и на което не съм обръщала, може би, досега внимание. newsm78 Т.е. няма шанс и най-дребната мигличка да не бъде намазана.
За първо ползване съм доволна, но знам че качествата и тепърва ще се разгръщат.
Искам да я ползвам достатъчно дълго време без да отварям и слагам основата, за да се убедя че цената и ще оправдае качествата  и. Peace

# 631
  • Австрия
DimS., прекрасни очи  - за кой ли път го пиша Grinning Нито различните видове спирали ми правят впечатление, ни гримът ти, а магнетичният поглед Hug
Сори за спама, ама не се стърпях Blush

Ох  Blush.. ами, с малко спирала и леко налудничавия ми поглед се променя в посока магнетичен  Laughing  Шегувам се  Wink Благодаря ти много за милите думи, Бисквитке, усмихна ме  Hug

Благодаря на всички за одобрителните отзиви!   bouquet  Наистина ме радват!
Важно ми е как изглеждат миглите ми: поне малко да компенсират появилите се бръчици и падащите клепачи. Затова и придружавам мненията си със снимки  Blush иска ми се да се види една спирала. Не е достатъчно да се каже - стои върху миглите ми страхотно. Или пък - стои кофти. От опит установих, че някои от всепризнатите спирали не са никак оптимални за моите мигли: знам, че е индивидуално, но за мен е недопустимо, спирала от високия клас да слепва миглите на снопчета, замазва, роши или пък да се рони, размазва по клепачите и пр. .. Но, факт  Twisted Evil
За момента съм доволна от попаденията си сред спиралите  Peace Последната спирала е доказателство за хубав резултат: оцветяването и сресването, подреждането на косъмчетата в началото на клепачите оптически сгъстява цялостно миглите и придава търсения от мен обем, си мисля  Grinning

DimS., ти ползва ли Ревиталаш?

Да, Алена. И благодарение на Ревиталаш миглите ми се възстановиха!  Peace Споменавала съм вече, че изкрах нелека бременност и никак не ми бе до гримиране.. няколко месеца след раждането в опит за грим установих, че почти нямам мигли  Shocked Миглите по подвижните клепачи бяха останали на половината като гъстота и дължина на долните (те пък винаги са били дълги и извити  Crazy - слагам върху им съвсем леко спирала и то от основата до към средата, не докрая, тъй като започват да цапат кожата под окото)  Confused
Бих подредила в челната тройка, за мен, следните спирали:
1. Giorgio Armani Eyes to Kill и Lash Queen Sexy на Helena Rubinstein - разресват много добре, удъжават, запазват извивката на миглите. Стоят изключително естествено!
2. bareMinerals lash domination mascara
3. Mascara Diorshow Waterproof - водоустойчивата на Dior
и в тройката на 'кофти' спиралите:
1. Le Volume на Chanel
2. Clarins Instant definition mascara
3. They´re real! на Benefit
Както написах - за момента съм доволна от избора на спирали, споделила съм впечатленията си от тях и с вас, в темата и.. надявам се да съм била някому полезна  Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 18:23 от DimS.

# 632
  • в 1001-та нощ
Благодаря, от скоро следя темата и съм пропуснала  newsm03 Ще ти пиша за сгъстяването  Peace

# 633
  • някъде под слънцето...
...  благодарение на Ревиталаш миглите ми се възстановиха! ...
Да Ревиталаш е много добър продукт, който работи много добре.Радвам се, че все повече хора, го познават и ползват.
Когато преди време го похвалиш във форумя някои хора го отрекоха, като супер вреден и твърдяха, че не може да се повлияе на растежа на миглите.., но после бяха очаровани от действието му.
Открих го за себе си преди четири години и половина.И от тогава съм фен на тази генерация грижи за Миглитеревиталаш не е единственият продукт с видими резултати, напоследък разнообразието на пазара е голямо  всеки може да намери оптималния за себе си вариант

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 17:34 от sl

# 634
  • в 1001-та нощ
Ти кои други си пробвала  Rolling Eyes

# 635
DimS, полезна си със сигурност на мен например. Твоите "кофти три", са моите "супер-дупер три" /обожавам и Драмата на Ланком, както и други техни спирали/, а твоите "супер три" пък, аз не бих ги купила. Диорските спирали не са за мен, а пък водоустойчива спирала не бих взела никога. Спести ми може би и едни големи пари за Арманито, за което страшно се колебая напоследък. Peace

# 636
DimS, полезна си със сигурност на мен например. Твоите "кофти три", са моите "супер-дупер три" /обожавам и Драмата на Ланком, както и други техни спирали/, а твоите "супер три" пък, аз не бих ги купила. Диорските спирали не са за мен, а пък водоустойчива спирала не бих взела никога. Спести ми може би и едни големи пари за Арманито, за което страшно се колебая напоследък. Peace
Армани действително не си заслужава. Аз искам да попитам тези, ползващи Максимайзера, дава ли обем или основно дължина? А извива ли допълнително миглите?

# 637
Аз пък съм абсолютна фенка на водоустойчивите  Laughing

# 638
  • Австрия
Може само да се радвам! Явно миглите ни са коренно различни..
а пък водоустойчива спирала не бих взела никога.

И аз така си мислех, densi, преди да дойда да живея за постоянно тук. През едно поне 5 месеца годишно, ако се налага поне за 2 часа да си навън.. ти трябва водоустойчива спирала. Не виждам коя друга би издържала на сълзенето на очите, по чисто механични причини  Thinking

# 639
  • в 1001-та нощ
Давам си сметка, че с densi имаме общи любимци и при спиралите  newsm51

Максимайзерът при мен дава обем, извива - някак с него миглите за момент омекват, извиват се и после се фиксират  Peace

За дължина - изглеждат по-дълги, защото ги уплътнява и прави видими и по-фините косъмчета/участъци. Иначе едва ли стават по-дълги, но стават по-видими и забележими  Peace

За жалост обаче - максимайзерът купен от ФЮ се различава от този от Сефора. Нямам предвид, че тукашният е фалшив, може би различни партиди  Thinking Crazy Дано е случайно  Blush

# 640
  • Русе
Аз искам да попитам тези, ползващи Максимайзера, дава ли обем или основно дължина? А извива ли допълнително миглите?

На мен ми дава и обем, и дължина. Също и извива миглите. Пробвала съм спиралата на Бенефи без него, но определено с максимайзера стои по-добре. Peace

# 641
И преди съм я пускала тази снимка на диор максимайзера, но ще я пусна пак. В дясно е без, в ляво е с максимайзера. На мен лично не ми харесва.

# 642
Аз не целя грам дължина, а само обем, но много обем, защото нося очила с много висок диоптър и ако има повече дължина /моите са си доста дълги/, ми се опират в стъклата и става страшно. А обема драматичен ми трябва, защото стъклата за късогледство намаляват всичко и мога да и позволя да нося вечерен грим и през деня. Също така и драматични мигли и дори изкуствени, но никога не нося последните, защото пък имат дължина, а и ми изглеждат някак гротескно дори за празници и поводи.
Не нося и Максимайзер, защото не ми трябва.

И двете снимки ми харесват, много. Heart Eyes

# 643
  • Австрия
Интересна гледна точка ( многозначително звучи  Laughing), densi   Peace Никога, ама никога не съм се замисляла как се вижда гримът през диоптри. Никакъв личен опит! Признавам, че има логика в мнението ти. Различни условия, различни потребности..

# 644
Защо многозначително?
Стъклата за късогледство особено от 4-5 нагоре, правят окото да изглежда супер малко, "свинско" му казвам аз. Аз съм с големи, много големи изпъкнали очи, но това го знае само мъжа ми, защото очилата си свалям, само докато спя, а при лека дрямка дори и това не правя. Mr. Green Мога да нося тоооолкова черен, опушен грим, колкото сама считам за редно и пак няма да се набия на очи на никого или поне не и на хората, които са добронамерени към мен. За другите не ме интересува мнението им.
Добрата спирала с много обем отваря погледа ми и не прави така, че да не мога да примигвам и да имам черни следи по стъклата или някакво ронене.

Общи условия

Активация на акаунт