Кралски работи и клюки - 8

• 78 741
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • в сърцето на един мъж...
Хм, София я няма по снимките Thinking

# 197
# 198

Лежала съм в гинекологията с момиче, което бе в същото състояние. За съжаление нищо не и помагаше - ни диета(ако въобще може да се говори за диета, защото де факто ядене няма никакво) - опитваше се поне бисквитка/солетка да хапне, дори водата веднага повръщаше, ни системите, ни повръщането - нищичко. Денят и минаваше от леглото в тоалетната и обратното. Първата бременност бе карала по същия начин. Каза, че това състояние минава от само себе си, когато се образува плацентата, към 4-я месец.......Та Кейт страда явно точно от повишено количество ацетон в урината, тежка фаза.......Кураж и сили!

Скрит текст:

# 199
# 200
# 201
Принц Джордж проговорил  newsm44На някакъв английски празник,вероятно  свързан с есента.Първата му думичка не била мама или тате,а CONKER.Taka казват в Англия на лъскавия кафяв конски кестен.Браво на детето!

# 202
  • Някъде там
Опцията близнаци отпада. Sad Днес казаха по новините че бебето е 1 и ще се роди април. А утре ще бъде първата публична поява на Кейт от както е бременна.

# 203
Момиче ще е. Казаха току що. Hug

# 204
  • Бургас
Момиче ще е. Казаха току що. Hug

Сигурно ли е? Защото с първата й бременност не съобщиха нищо за пола и криха до последно.

# 205
По новините казаха че са съобщили от двореца.
Не знам повече....
Казаха, че ще се сбъдне желанието им Джордж да си има сестричка.

# 206
  • Бургас
По новините казаха че са съобщили от двореца.
Не знам повече....
Казаха, че ще се сбъдне желанието им Джордж да си има сестричка.

Много хубаво  Heart Eyes

# 207
Те и името казаха.  Grinning

Ще бъде кръстено на бабите.  Wink

# 208
  • Бургас
Те и името казаха.  Grinning

Ще бъде кръстено на бабите.  Wink

Къде го четете това? Малко странно ми звучи. И пола обявяват предварително, и името  Thinking

# 209
Къде го четете това? Малко странно ми звучи. И пола обявяват предварително, и името  Thinking
За пола не съм чела, но преди месец четох за името - ако бъде момиче, то ще носи името на двете баби - Елизабет Дайана.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт