Кралски работи и клюки - 8

• 78 406
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В крайна сметка съжалявам много за Даяна, защото освен, че животът ѝ не е бил лек, не може да се радва на децата и внуците си, роднините ѝ също.

Понякога си мисля, че наистина е имала лош късмет, че са се спряли на нея за жена на Чарлз.  Rolling Eyes

# 721
Едва ли са имали някакъв конфликт.По-скоро баба Бети се е постарала да прекъснат контактите им от   малки

# 722
  • София
Едва ли са имали някакъв конфликт.По-скоро баба Бети се е постарала да прекъснат контактите им от   малки
Голяма тъпотия, ако е така.

# 723
  • Телиш/Плевен
Дори и да не си близък с някого, значи ли, че не трябва да знаеш името му. Аз имам братовчеди, които не съм виждала или съм ги виждала като деца, но знам имената им. Според мен това, че не знаят как се казва братовчедката, не е истина.
Зависи. Майка ми е рускиня и с нея по ред причини никога не сме били близки, а родата от нейна страна никога не съм я виждала в пълен състав. Тези, които видях преди около 20 години, си ги спомням бегло и бих се затруднила да изброя имената им. Blush
Склонна съм да вярвам, че причината (ако това е вярно), е тази:

# 724

Общи условия

Активация на акаунт