Обидих жестоко майка ми

• 24 112
  • 241
  •   1
Отговори
# 15
Като майка ще ти кажа нещо-любовта на майката е безпределна и тя прощава всичко!
  bouquet Адмирации!

# 16
  • Варна
неприятна ситуация! Трудно положение!  Crossing Arms Thinking

# 17
  • Пловдив
Няма оправяне в такива ситуации, мисля, докато двете страни не започнат да живеят отделно.
Плодово мляко, ако не можеш да си позволиш наем, поне нещо мазе, таван, стая или нещо подобно с отделна баня нямате ли?

# 18
  • Tам през Атлантическия океан
Като майка ще ти кажа нещо-любовта на майката е безпределна и тя прощава всичко!
  bouquet Адмирации!

Децата също  Wink
всичко става с времето  Hug

Да думите тежат , но важни са делата   Hug

Караниците ми с мойта колкото ме сриваха , толкова и ме амбицираха  Mr. Green

Винаги ми е помагала , винаги ..... просто е искала и усилия и от моя страна  Wink Когато не съм си мрървала гЪза да , обиждала ме е , аз па съм и връщала  .... в яда си ...

И за мойта майка никой мъж не бе идеален за мен   Mr. Green
Мъжа ми се доказва с времето за нея , сега си харесва зетЯ хаахха , е има още какво да се желае , нали Wink

# 19
Хм. Очевидно майката има странен нрав. Да обиждаш собственото си дете също не е редно, морално и общоприето. Но и нещата не са черни и бели. Аз съм сигурна, че авторката в момент на афект малко преувеличава.
Има хора всякакви и с различни характери. Аз лично познавам такива, които в момент на спор / да не кажа скандал/ са склонни да обиждат, да преиначават и обичайно казват неща, които в действителност не мислят. Може и тук случаят да  е такъв. В смисъл обидните неща, които майката е казвала, едва ли ги е мислила истински.

# 20
  • London
Майката явно я тресе критическа, отделно е загубила съпруг и се е вкопчила в дъщеря си. Това доказва факта, че я е разделила от приятеля й , който дори не е познавала. Според мен за да не те задуши този енергиен вампир, па макар и твоя майка трябва да се отделиш или те чака живот на стара мома с глава наведена надолу от майчините унижения.

# 21
Мда, има ги тези аспекти. Няма как предвид обстоятелствата.
Но все пак обидите са нежелана крайност и не носят полза за никого.

Аз предлагам извинение и ... Времето лекува, нали знаете?!

# 22
Извинение и какво? Да остави майка си да ѝ съсипва живота?!

# 23
Паричното ми състояние в момента не е прилично, работя на две места на хонорар и едва си изкарвам 200 лв на месец, за сега няма как да се изнеса. Малко или много финансово завися от нея, а и да се изнеса никога не бих я оставила без грижи, защото тя ме е гледала сама и издържала и доскоро го правеше и винаги, ако съм имала нужда от нещо ми е помагала, но държанието й към мен е много лошо на моменти. Ще опитам да се извиня утре, но за много по-дребни неща тя се сърди с дни и натяква постоянно. Просто разликата в годините ни е голяма. Жал ми става като се държа зле с нея, защото си имам само нея и тя ми е най-близкия човек и много ми тежат отношенията ни.

# 24
  • Бургас
Хм. Очевидно майката има странен нрав. Да обиждаш собственото си дете също не е редно, морално и общоприето. Но и нещата не са черни и бели. Аз съм сигурна, че авторката в момент на афект малко преувеличава.
Има хора всякакви и с различни характери. Аз лично познавам такива, които в момент на спор / да не кажа скандал/ са склонни да обиждат, да преиначават и обичайно казват неща, които в действителност не мислят. Може и тук случаят да  е такъв. В смисъл обидните неща, които майката е казвала, едва ли ги е мислила истински.

Мисля, че изречените обиди от майката са най-малкия проблем в случая. Вижте какво е цялостното й поведение през годините - интриги, манипулации, насаждане на комплекс за малоценност, прояви на егоизъм. Да не говорим, че е лъгала хората какво учи дъщеря й - все едно я е срам от нея. А реакцията й относно папилома вируса е повече от отвратителна. Вместо да се притесни за живота и здравето на детето си и да я подкрепи по всякакъв начин, тя я е изкарала едва ли не ку*ва. Ами да, права е Desss - делата са важни. Ама в случая майката я няма никаква ни на дела, ни на думи.

# 25
Извинение и да си хваща пътя после. Че ще и отрови живота маминка.

# 26
Наистина се вкопчи в мен, вярно е че и аз имам вина. Тя си няма приятел, не иска. Няма и работа, излиза с приятелки, но главно опитва моя живот да контролира.

# 27
Майката явно я тресе критическа, отделно е загубила съпруг и се е вкопчила в дъщеря си. Това доказва факта, че я е разделила от приятеля й , който дори не е познавала. Според мен за да не те задуши този енергиен вампир, па макар и твоя майка трябва да се отделиш или те чака живот на стара мома с глава наведена надолу от майчините унижения.

Ще се съглася с този пост  Wink

и ще добавя това  Wink

Ако имаш нещастен и скучен живот затова, че си слушал майка си, баща си, учителя, свещеника или някой идиот от телевизията, тогава така ти се пада.
Франк Запа

# 28
  • Бургас
Наистина се вкопчи в мен, вярно е че и аз имам вина. Тя си няма приятел, не иска. Няма и работа, излиза с приятелки, но главно опитва моя живот да контролира.

Защо не си намериш работа в друг град!?

Ще се наложи да правиш избор. При всички положения ако останеш още дълго с майка си ни дете, ни мъж ще видиш.

# 29
Ами да, права е Desss - делата са важни. Ама в случая майката я няма никаква ни на дела, ни на думи.

Май не си дочела постовете и  Wink
помагала и е   Hug прочети и пак първият пост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт