Форумът- наръчник или сборник с вицове?

• 2 672
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • където ми харесва
Аз влизам тук, за да се разтоварвам.
И в общи линии, рядко ми се случва, но все пак ползвам форума, вместо търсачка. Ако ми трябва информация за даден продукт, магазин или нещо друго, намирам информацията във форума.

# 16
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не си я изчерпала, Бърдс, споко Hug. Сега поне 10 страници има да наместваме персонажите. Стига чорбаджията в зелена жилетка да не се появи Laughing.

Замисляйки се, сигурно има и много голяма стойност форума като така прокламираната "информационна платформа". Дори и в несериозните подфоруми- ето сега за пореден път си избирам нов сериал от КиТ.

# 17
Джой, добре завърнала се!

# 18
  • Ямбол
....
Замисляйки се, сигурно има и много голяма стойност форума като така прокламираната "информационна платформа". Дори и в несериозните подфоруми- ето сега за пореден път си избирам нов сериал от КиТ.
Джой, стойността идва в най-голямата си част от потребителите. Когато те са стойностни и информацията, която дават е ценна. Смятам, че вече си се убедила в това.

# 19
Форумът е това в което го превръщат потребителите
Когато някой си бърка в носа, не може да изисква от мен спокойно да си пия кафето
твърде лицемерно би било

# 20
вицове, смешки, досадки и ужасно тъжни неща:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=768026.30 - нещото с тризначките, което аз заподозрях, че не е истинско, още показвайки си децата, които ги има в нета от поне четири години.

# 21
Hug

Така е, Лиляна, както от стойността, на тези, които пишат, така и от тази на четящите- само наша отговорност си е да се научим да отсяваме плявата Peace. Понякога е трудно поради огромното количество плява (личи ли ми, че заседнах да чета украинската тема Laughing), но пък тогава само един клик ни дели от блаженото избавление.

Касита, съвсем ме убеди да не припарвам до тези подфоруми, дори и като се появят децата Shocked

# 22
Ах, каква гадост  Confused

Клюкарникът понякога ескалира, но винаги съм знаела, че истинските "съкровища" са другаде. Слава Богу, че не съм алчна.

# 23
Клюкарникът понякога ескалира, но винаги съм знаела, че истинските "съкровища" са другаде. Слава Богу, че не съм алчна.
И тях ни ги поднася Клюкарникът, синтезирани- в темите за смешки, правопис и т.н.

# 24
  • в рока
Най-вече за мен форумът е място за развлечение.Има и полезна информация.Обичам дискусиите тук,харесвам много потребители и ми е приятно.

# 25
И тях ни ги поднася Клюкарникът, синтезирани- в темите за смешки, правопис и т.н.

Всичко ни поднася, да, дори и пълнени чушки в най-неподходящия момент.

Общи условия

Активация на акаунт