Форумът- наръчник или сборник с вицове?

• 2 671
  • 25
  •   1
Отговори
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Или- какво е за вас нашето виртуално кътче? Място, където можете да научите нещо полезно или зона за разтуха? Или пък и двете?

# 1
Форумът го възприемам като селската кръчма от стари времена - жив средищен център, в който е събрано всичко.
И попът е там, и даскалът, и докторът - учени хора, не знаеш ли нещо, питаш, ще ти кажат...
И местните философи-пияндета са там, дето може и да не знаят как е, но пък напоително ще те убеждават, че и така, по твоему, не е.
Сладкодумният зевзек с измислените истории също е там и може да те разсмее или натъжи.
Готината кръчмарка, която разведрява обстановката с къдравия си смях и съблазнителните си форми.
Селският идиот.
Другоселецът, минаващ занякъде със своите си грижи, който обаче с интерес се заслушва.
Чорбаджията, който като се появи, и за малко веселбата стихва, за да продължи пак след като си тръгне.
И десетките знайни и незнайни посетители, които тихо и кротко си седят по масите, но без тях кръчмата не би била същата...

# 2
Среща с приятели (с тях сме на една вълна), библиотека - по медицински и готварски въпрос е добър наръчник и място за смях.

# 3
Детския кът забрави да споменеш, BirdsFlu.  Laughing

# 4
Пу за мене селският идиот  Heart Eyes

Много ми хареса описанието на БърдсФлу.

# 5
BirdsFlu много точно го е казала, няма какво да добавя Peace Влизам тук, най-вече, за да общувам с приятни хора, научавам нови неща, обменям опит, клюки - гот е Laughing

# 6
Много неща научих от форума - че децата ми едвам са оцелели, със сок, без кърмене, без алергии, с лайка и мед.  И трябва да се радвам на всеки подарен ни ден.  От тогава  приемам всичко като виц.  Гот ми е.

# 7
  • Ямбол
Бърдсфлу изчерпа темата, поне за мен е същото.
Пазителите на реда и те са тук, но незабележими, не изскачат от всяко ъгълче с червени палки.
И много пясък и кофички за игра има пред кръчмата.

Джой, няма да повярваш, но ти се радвам да те видя и то с нова тема.

# 8
Аз съм си тук, Лиляна. Само че отдавна не ми беше напирало да ви питам нещо Laughing. Пък и сега след като приключих с аватарстването, ще имам време за Клюкарник бол Twisted Evil.

Бърдс, струваше си да пусна тема за това ти мнение Simple Smile.

# 9
  • Ямбол
...Пък и сега след като приключих с аватарстването, ще имам време за Клюкарник бол Twisted Evil.
...
Наистина ли? Не мога да повярвам?
Ето затова форумът трябва само да се употребява.
Идваш, използваш го, взимаш си каквото ти трябва и до там.
Но все пак ми се струва, че си излязла с достойнство.

# 10
Но все пак ми се струва, че си излязла с достойнство.
Надявам се. Горчиво разочарована, но пък сама съм си виновна- имах си подозренията от месеци, отдавна трябваше да тегля чертата. Пък аз и войни съм водила в името на уж сплотената ни групичка.
Както и да е, темата е за форума- да си кажа, че аз го използвам за кеф основно Mr. Green.

# 11
  Значи да добавим, че понякога форумът е и бойно поле!

Ние сме войници ще вървим напред.
Имаме си кончета от върбови клончета......
имаме си пушки от папура - дръжки!

# 12
  • София
БърдсФлу доста добре обрисува нещата. Сега остава да стане ясно кой кой е в кръчмата.  Wink

# 13
Аз си казах Simple Smile

# 14
И аз се зарадвах да видя тема от Джой, затова и побързах да се разпиша  Simple Smile Ако знаех, че ще "изчерпя темата", щях да се въздържа, честно казано, за да се изкажат и други интересни тези.

Общи условия

Активация на акаунт