КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 977
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • Ямбол
Не бях обърнала внимание.
Авторката на темата да смени отговорите със старата и нова къртица.

# 46
А за анкетата - не ми е много ясно как да гласувам. Просто съдържа два въпроса, на които няма как да отговориш с един отговор.
Ще сменят ли Къртицата на церемонията в неделя - да или ще остане старата - не ?
и обратно:
Ще сменят ли Къртицата на церемонията в неделя - не или ще остане старата - да ?
 newsm78

Точно това има предвид  Peace Ще изчакам да оправят анкетата, за да гласувам коректно.

# 47
  • in Wonderland
Хайде народе , гласувай !!!!!! Надявам се , вече да е станала по- ясна анкетата ( не смятам ,че  предния въпрос е бил двузначен , ама хайде , мир и разбирателство да има ) .

# 48
  • Sofia
 smile3530 мисля,че няма да има нова къртица,но сигурно ще има церемония

# 49
  • sofia
И аз мисля, че церемонията ще е формална и къртицата ще остане същата. Peace

# 50
  • Sofia, Младост 3

И аз така предполагам, освен ако къртицата не е бил някой член от семейство Русеви и както предположи някой по-нагоре , сега заради цялото внимание към тях решиха да сменят къртичока , а за Русеви оставиха само ролята на циркаджии в тази измислена и глупава история с Виктория. Не знам кой лъже, но и не ме интересува, на мен също ми дойде в повече този цирк. Иначе ми е интересно тази Кети колко ли време още ще им отнеме да я изкарат  Laughing  Странно ми беше , че Тушева загуби, чист късмет за Кети беше, но за отбора си е мъчение - тя само ги дърпа назад  Confused

Интересно ми е друго - нали преди церемонията за избиране на нова къртица предварително се прави уговорка с избрания и се записва , за да го видим след края на шоуто . Няма ли да се разбере , ако изкарат някой за по-дълго време от базата , за да се уговарят ? Или пък ще го привикат в стаята за изповеди ?  newsm78

# 51
  • София
Нагли са ми Русеви и вярвам, че един от тях е къртицата, просто сега се променя сюжетната линия и стават голям център на внимание. Затова ще сменят къртицата.

Добре де, как Емил или жена му ще са къртица и продуцентите нарочно ще им вкарат някой, който психически да ги разстрои и по този начин сами да си провалят главния, най- важен образ.

# 52
Хайде народе , гласувай !!!!!! Надявам се , вече да е станала по- ясна анкетата ( не смятам ,че  предния въпрос е бил двузначен , ама хайде , мир и разбирателство да има ) .

Наистина ли не смяташ, тогава защо го смени? Не се заяждам в никакъв случай, просто напоследък забелязвам как хората масово отказват да си признаят грешките ( в случая: "не смятам ,че  предния въпрос е бил двузначен , ама хайде , мир и разбирателство да има", викаш от теб да мине  Laughing)

А Русев кога ще го връщат? Предполагам ще присъства на избора на нова/стара къртица, иначе пак няма да е както трябва и пак ще трябва да избират, когато той се върне. А той явно доста се е притеснил от Виктория  Confused

# 53
  • София
Гласувах с "не".
Каквато и да е Кети,осъзнавам,че от нея има нужда.Дори имам предложение към сценаристите да върнат опцията да си избира един човек,с който да бъдат заедно в изолация поне за ден.Simple Smile

# 54
  • sofia
Не мисля, че победата на Кети беше случайна. На миналия тест, тя имаше повече грешни отговори от Роксана, съответно, смени къртицата с която играе. Може и да е напипала нещо, знае ли човек?!
 Хм, а на Киряков "игрите" никой не коментира? Какво беше това лъготене и червене снощи? Thinking

# 55
Според мен Къртицата ще е някой, които стой  настрана от скандали , няма да е център на внимание .Както беше Кирчо в първия сезон в началото не се забелязваше че е там Wink

# 56
Според мен няма да сменят къртицата.  Wink

# 57
  • in Wonderland

Цитат
а на мен - на Денерис  Wink
Да , наистина имат нещо общо . По скоро като излъчване , хладнокръвие , нещо такова , не чак толкова физическа прилика .
Аз гледам един сериал , Безсрамници ( Shameless) , та Киряков много ми напомня на бащата от семейството , Франк  Mr. Green

# 58
  • КиТ

И аз така мисля и гласувах в анкетата  Peace

# 59
  • Русе/София
Така както са се вглъбили в КетитУ,нямат шанс да открият къртицата.

Общи условия

Активация на акаунт