КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 035
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Нека и аз да повторя негодуванията на доста от вас тук.......първият сезон беше много по-хубав, даваха ни повече информация относно кърта, липсва ми "Нощта на къртицата", липсват ми епизодите в почивните дни  Confused
Дори и "Къртицата на светло" беше къде къде по-интересно, отколкото сегашните дневници. Канеха гости, обсъждаха участниците, правеха интервюта с тях........

Защо така се излагате ??? А с такова нетърпение очаквах да започне предаването...

# 106
  • Стара Загора
Аз пък продължавам да харесвам Сано . Много е важно да имаш правилна преценка за нещата . Той прецени ,че и да я изяде въпросната хлебарка , няма да успеят. Защо да го прави ? А също и не очаквах да е толкова интелигентен . Както някой вече писа , може би заради образа му в Под прикритие , и преди това като Среброто от братя Мангасарян , бях останала с впечатление ,че е по скоро повърхностен и лаладжия , но съм много приятно изненадана до сега как се представя . Коментарите му са много на място и добре казани . Дано по- нататък не ме разочарова , но за сега му симпатизирам напълно . А , и съм сигурна ,че той не е къртицата . Ако беше , щеше да изяде хлебарката!
   Подкрепям мнението Ви !

# 107
  • IT
Попай е страшен селянин.

# 108
E...ти слабосилиния мъж, и обидно тъпата му жена, направо съм в потрес.. Whistling

# 109
 Sick съкс Къртицата 2 Не че триото Иванова и НиколовА ни Владимирова> Мики Рурк
могат да "родят" нещо отдавна се изсмукаха

# 110
Aма вярно ли Бориса е била Къртицата?

# 111
Ооо, ще има вече предаване и в събота.
Според мен не са сменили къртицата.

# 112
И какво сега? В петък и събота са лайфовете?

# 113
ПОнеже жонглирам с каналите,какво са казали накрая за Бориса и лайфовете?
Благодаря.  bouquet

# 114
Благодаря.  bouquet

Бориса се бъзикаше, че тя е била къртицата. А лайфове ще има петък и събота. Така обявиха в края на предаването.

# 115
Благодаря  bouquet

# 116
  • in Wonderland
и аз не го гледам ,ама дали се е бъзикала Бориса  ???

# 117
  • КиТ
Те се сетиха и в събота да има лайфове  Crazy

# 118
Благодаря.  bouquet

Бориса се бъзикаше, че тя е била къртицата. А лайфове ще има петък и събота. Така обявиха в края на предаването.

Бориса не е за подценяване... Не мога да твърдя, че е Къртицата, мъжко момиче е, наблюдавам я с интерес. Боби и Индира играят някакъв цирк, започвам да се вторачвам и там. Та в заключение, подозирам някой от двамата - Бориса или Боби Simple Smile

# 119
Щом лайфа ще е в събота значи тогава ще напуска участник,а в петък ще е ясен номинирания на публиката,така ли?

Общи условия

Активация на акаунт