КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 143
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
  • IT
Ринопластиката е много сложно нещо.Не всеки пластичен хирург е успешен в нея.На моят мъж също са му оперирали и то 2 пъти носа, но външно промяна няма.Вече не е водещ нали увеличиха времетао на жените

# 391
Ринопластиката е много сложно нещо.Не всеки пластичен хирург е успешен в нея.На моят мъж също са му оперирали и то 2 пъти носа, но външно промяна няма.Вече не е водещ нали увеличиха времетао на жените

Аз имам операция от лекар УНГ, защото не можех да дишам. Няма никаква промяна във външния изглед на носа ми.

# 392
# 393
  • sofia
И баща ми има операция на носа, поради стеснени синуси, но за щастие, външно не си личи.
Аз за това казвам че е смешно, като си измислят някакви "медицински" причини...

# 394
Освен, че му е "оправен" носа си е сложил и фасети.

# 395
  • in Wonderland
Май и прическата му е по- различна  . Така и така сме го захапали Любчо , някой знае ли , дали все още са заедно с Рут ??? Май не са , защото я гледам тя постоянно е някъде ( последно беше на Бали ,  преди това в Барселона , сега май в Лондон ) и е все сама.... Ама , ако той е имал служебни ангажименти тук ( нали беше и той пишман водещ ) та може и заради това . Много ги харесвам и двамата , но някакси не са един за друг . Много им се разминават интересите . Но пък , ако все пак са си заедно , нека са щастливи .

# 396
Не са заедно. Събираха се и се разделяха и от коледа не са заедно. Рут написа на стената си във фейса, че Любо е бил най голямото и разочарование за 2013.

# 397
  • София
Каменният Емо - президент на Галактиката  newsm44

Едно не разбирам, толкова грижи за себе си полагат всички жени в къщата за външния и вид, даже да изглеждат добре е основната им цел в живота, толкова ли не могат да си оправят говорните дефекти  Shocked

# 398
  • Sofia
за Ивето ли говориш Wink

# 399
  • София
Влудява ме  Mr. Green

# 400
  • sofia
Като сме ги подкарали, да споделя, че Бакалова ми мяза на 60 годишна бабичка с лифтинг...Много е зле, горката...

# 401
  • София
И цветът на косата й не се връзва с цвета на прегорена захар на физиономията.

Кришка
, на 56  Mr. Green

# 402
  • sofia
И цветът на косата й не се връзва с цвета на прегорена захар на физиономията.

Кришка
, на 56  Mr. Green
С таз коса е баш "Факултета стайл"
56-66 някъде hahaha

# 403
  • Sofia
според мен Кетито има хубави черти и кожа,на младини сигурно е била апетитно джобно гадже...дори и на тия години,ако свали 15-20кг. "ще хваща окото"

# 404
  • София
Като сме ги подкарали, да споделя, че Бакалова ми мяза на 60 годишна бабичка с лифтинг...Много е зле, горката...
Честно казано, мен ме шокира, че е била Мис България. Не че е единственото недоразумение, но тази жена изглежда потресаващо.

Общи условия

Активация на акаунт