КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 164
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък си мисля, че така и така изкушението й трябва да влезе в сила, но са преценили предварително, че тя няма да го приеме ("+" за нея от страна на другите участници), отделно на последната мисия  се справи добре, малко или много останалите я погледнаха с други очи и за да не е напразно похабено "изкушението", направиха така че да е тя избраната от зрителите.  Thinking

# 376
Мисля си, че отказа на Кети си беше тактика. Тя не очакваше зрителите да я номинират, а с този отказ щеше да е неудобно на участниците да се нахвърлят така срещу нея. Но нещо не се получи точно така.

# 377
  • Ямбол
Да де, изкушението беше предложено няколко минути преди затваряне на линиите, когато процентите нямат много шанс да се променят.
Ама чак да са го направили, да е номинирана Кети заради подготвеното изкушение,  е в сферата на фантазиите и конспирациите.

# 378
Главата си залагам, че тези, които гласуват са предимно млади хора и естествено, че искат да разкарат Кети, която се спасява вече два пъти, макар и глупавата Роксана да я победи. Тя обаче става все по-симпатична на част от зрителите и донякъде се издига и в очите на участниците. Видяхте и погледа на Емо Каменов, който не може да я търпи баба Кета, не дава да се номинира неговата възлюбена и ще се чуди утре кого да номинира. Не вярвам, че продукцията умишлено пази Кети напротив. Четете Фейсбук и ще се убедите, че младите хора искат да гледат екшън, може и секшън от млади енергични мъже и жени със стегнати тела, а не лелки, който само дърдорят. Логично, ако да я номинират докато си тръгне леля Кета.

# 379
A аз си залагам моята глава, че зрителят изобщо не гласувал за Кети. Понеже имаше риск днес да не е тя на пънгара сия сложиха за всеки случай - за да има драма и пак да си остане Кети.

Както е писала Инка и аз мисля, че е нагласено! Убедена съм. Има ли изобщо такива дето пускат СМС-и?

# 380
  • sofia
Пожелах си Кети да е номинирана от зрителите и стана!!!
Сега днешните номинации ще са къде-къде по-интересни. Мисля, че Русев ще е. Въпреки, че ако трябваше аз да избирам къртицата в двойката, бих заложила на Христина. Много по- хладнокръвна и мъжествена е от него! Laughing
Вие забелязахте ли, че се е случило нещо с лицето на Любо Жечев? Май носът е променен. Странен ми се видя и някак напомня на Мики Рурк... hahaha

# 381
  • IT
И на мен носът му ми се стори променен.

# 382
  • някъде там
Толкова променен , че една го познах. Аз не можах да установя , кое е променено

# 383
  • sofia
Четох ей ся из нета, че се оперирал януари, щото уж имал проблеми с дишането...Айде бе!
Както каза снощи миУото, което е от северозапада/ hahaha/, "Да не дадеш на глупав човека пари!".
Ма не се научиха тези хора, че операциите на носа, в повечето случаи, когато не са наложителни, са несполучливи...Това е като със силикона в устните... Sick

# 384

Вие забелязахте ли, че се е случило нещо с лицето на Любо Жечев? Май носът е променен. Странен ми се видя и някак напомня на Мики Рурк... hahaha

Явно Ани Владимирова му е дала контактите на нейния хирург.... човекът очевидно е фен на Мики Рурк  Tired

# 385
  • Sofia
И аз го забелязах,но било хирургическа намеса по сериозен здравословен проблем с дишането http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%9B%D0%B … html#.UyPz7z-SyWw
Сравних с предишни негови снимки от участието му в Къртицата,не е много променен.
http://vipnovini.bg/gallery/thu_479/2/85a9cc7af4619884d4fda208b415c654.jpg

# 386
Споменаваше някъде, че си го е оперирал, защото е водещ на Сблъсък и трябва да изглежда добре на камери. Пък му е чупен от баскетбола и може наистина да е имал и здравословна причина, освен че беше крив.

# 387
  • Sofia
Аз вчера останах с впечатлението,че вече не е водещ,че са го махнали от предаването.

# 388
  • sofia
Не ми харесва с това топче на лицето. Крив, не крив, преди носът му си имаше характер!
Въобще не вярвам въпросното нещо на лицето му да е по медицински показания.

# 389
  • Sofia
може да е по съвет на Рут,нейния също е правен и не е особено красив,също е топчест

Общи условия

Активация на акаунт