КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 205
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, не можах да гледам предаването тази вечер, може ли да кажете кой е номиниран?

# 361
  • някъде там
Звука е пак ужасен...

# 362
Здравейте, не можах да гледам предаването тази вечер, може ли да кажете кой е номиниран?

Още не са обявили. Сега имат предверие.

# 363
  • София
Добре са го измислили това предверие!

# 364
  • in Wonderland
Аз си го представях по съвсем друг начин , както обясняваше Любо . Мн добре им ги разпредели иначе змиите Костя, добре се справиха първия отбор. Сега обаче да видим , като останаха смо жени ( без Киряка) какво ще направят!

# 365
  • София
УХ, гадна игра. Русева е много хладнокръвна със змиите  Mr. Green

Борислав им ги подаваше много тъпо - в най-дебелата им част.

Очаквам хиперточнина криза при Русев  Mr. Green

# 366

Очаквам хиперточнина криза при Русев  Mr. Green

За пореден път  Grinning Много слабо сърце има миличкия ... Да видим сега Изкушението.

# 367
  • IT
Мн се смях: Тя е дебела, не е тъпа.

# 368
  • in Wonderland
хм , малко тъпо изкушение , според мен !! Ще ми бъдат интересни утре номинациите  , да видим кой кого сега !

# 369
Зрителите мислят, че Кети е къртица.....е това вече е нагласено!

# 370
Четат гадините  Mr. Green

# 371
Много ми е интересно, ако ние сме някаква представителна извадка отобществото, защо изобщо Кети не е заподозряна от нас?

# 372
  • КиТ

Гласували са може би щото не искат повече да я гледат + това някой искат да видят,как ще гласуват и за кого ?

# 373
Цитат

Зрителите не мислят, че Кети е къртицата. И за пеленаче е ясно, че не е. Зрителите са предимно млади хора и най-вероятно искат да гледат красиви и поддържани млади мъже и жени, които са далеч по приятни от разплутата и вечно мрънкаща Кети.

PS Изкушението беше добро като се има предвид, че Кети оцелява вече втора номинация и се налага да си говори сама като кукувица в това килерче. Естествено, че ако не я ритат зрителите, ще я ритат участниците, колкото и да се напъва да се хареса.

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 00:07 от dido1302

# 374
  • Ямбол
Кети оцелява вече два пъти, нормално е да е заподозрат.

Общи условия

Активация на акаунт