КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 208
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Може той и толкова да нямал.

# 346
Леле, Русеви ми стават все по-противни. ooooh! Иначе мисията е готина. Grinning

# 347
  • София
Леле, Русеви ми стават все по-противни. ooooh! Иначе мисията е готина. Grinning

И тримата Grinning

# 348
Вижда се, че Виктория не е слаба и ще се справя с мисиите за яд на Русеви.

# 349
  • IT
Някаква страшна драма не е, много преекспонирана е тази история.

# 350
  • София
Лелеле, Русев е голям льольо  ooooh!

# 351
Лелеле, Русев е голям льольо  ooooh!

Адският льольо ooooh! А жена му, сакън да не каже нещо, което евентуууааално няма да му хареса! Много забавно й било от неговите глупости...

# 352
  • някъде там
Не мога да си обясня защо , някак подсъзнателно , може би заради езика на тялото , съм на страната на Емил. Не че той е читав , просто така ги усещам нещата. bowuu
Не че на някой му пука , но да си кажа... Laughing

# 353
Цитат
Не мога да си обясня защо , някак подсъзнателно , може би заради езика на тялото , съм на страната на Емил. Не че той е читав , просто така ги усещам нещата. bowuu
Не че на някой му пука , но да си кажа...

Как по треперенето, зачервяването му и обилното изпотяване решаваш, че той е прав. Това са точно признаци на лъжата. Очевидно е, че Вики не лъже, а този си е страшен подляр.

# 354
Не че на някой му пука , но да си кажа... Laughing
Семейството ми е много фалшиво! Какво ни се демонстрира? Възкръснала любов, подкрепа, размяна на комплименти, т.е. никой и нищо не ще ни раздели! И Виктория не харесвам, а и драмата ми е в повече.

# 355
  • IT
Почнаха да се хапят вече .

# 356

Дърво с рози - 1,98.
Не разбрах какво пишеше на картичката.

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 22:38 от la-la-la

# 357
"Проблемът ти е 1,98", ако не се лъжа, прочете Гери... newsm78

# 358
  • Sofia, Младост 3
Май наистина четат тук от предаването, доста неща забелязах като изказвания или промяна в плановете, което е обсъждано. Но ако е така , поне да намалят драмите. Иначе ми е тъпо, че не останаха почти игри на живо  Confused 
Бях се сетила днес, че една потребителка тук още в първата тема спомена, че нейна позната/приятелка ще участва, интересно ми е коя ли е и дали ако е Хр. Русева може да внесе малко информация за латино сериала, поне да знаем кой крив, кой прав  Laughing

# 359
С детето бяхме на РД, после гледах Шерлок и сега ,като прочетох "цели" 2 стр., май нищо интересно не съм изпуснала. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт