КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 066
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • IT
Ако Русев го номинират надявам се Кети да остане.

# 436
  • in Wonderland
Ейй , тоз Емил ще излезне голям агитатор и манипулатор - неуспешен обаче !!! Joy Joy Joy

# 437
  • София
Каменов страшен образ и аз мисля, че е добър човек въпреки страшните приказки.

Русеви и Бориса ми стават все по-противни. Оле, БОриса голяма драма и тя вкара - той Русев не мисли толкова за семейството си, че тя ли.

# 438
Бориса как се е наЧЕРВОСАЛА. Crazy Определено разсъжденията не и се отдават. По-добре само да си седи и да си мълчи. Whistling

# 439
Айдеее, и Бориса почна с примерите. Tired Твърде лоша я изкарват Виктория.  Rolling Eyes

# 440
  • IT
За мен Сано е абсолютно прав.

# 441
Не, че е приятно, ама Виктория каква е(някаква плеймейтка ли)? Много ми е ... неприятна външно.  Mr. Green

# 442
Тая драма ми омръзна вече  ooooh!

# 443
  • София
Не, че е приятно, ама Виктория каква е(някаква плеймейтка ли)? Много ми е ... неприятна външно.  Mr. Green

Грозновата е  Mr. Green. Освен това е психо...

# 444
  • in Wonderland
 Joy Joy Joy Joy  
Панаира започна , до сега всички си мълчаха , ама сега се отприщиха !!!! Ох , аз наистина се обърках  ! Направо не зная на кого да вярвам , всички са толкова убедителни !!!

# 445
Тая драма ми омръзна вече  ooooh!
Уффф. ooooh! Хайде, да ги сложат и тримата на детектор на лъжата и да се изяснят нещата.  Tired Истината е някъде там. Rolling Eyes

# 446

Грозновата е  Mr. Green. Освен това е психо...
Те пък Русеви много са наред  #2gunfire

# 447
  • IT
Стана страшно'

# 448
  • КиТ
Оф  ooooh!

# 449
  • София
ОХ, ще го вкарат пак в болница човека  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт