КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 111
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • IT
Найк нямат ли xl размери, че Кети е все с други дрехи.

# 421
  • София
Защо не виждахме хронометъра на 2-я от отбор?
Не личеше да са по-бързи, че и с минута и половина даже...

# 422
Защо не виждахме хронометъра на 2-я от отбор?
Не личеше да са по-бързи, че и с минута и половина даже...

И на мен не ми изглеждаха по-бързи.

Сега да видим какви ще ги свършат на номинациите.

# 423
В страницата на Къртицата имаше хора, които са ги засекли и са били 4:16. Но със сигурност бяха по-бавни от първият отбор.

# 424
Цитат
В страницата на Къртицата имаше хора, които са ги засекли и са били 4:16. Но със сигурност бяха по-бавни от първият отбор.

Вторият отбор беше значително по-бърз. Засичах и аз. Справиха се с времето.

# 425
  • in Wonderland
Искаш да кажеш ,че втория отбор е бил по- бавен от първия и въпреки това са казали ,че са минали трасето за 2,50 ??? Аз не засичах време и нямам истинско основание да споря , но мисля ,че втория се справиха доста по- добре и по- организирано от първия отбор .
А сега за номинациите ми се струва ,че ще е Емил - The lover ! Айде , дано жена му е къртичкока , той да знае и мисис Кети " Шайзето " да отпътува за .... Виена ли беше ??? Не, че нещо , ама не е за там милата .....

# 426
  • IT
А може и да е Вики.Костя ме изненада.

# 427
# 428
  • IT
Емил К. е много колоритен.

# 429
Русеви все по-неприятни ми стават, не мислех, че е възможно. Rolling Eyes

# 430
  • София
Емчо Пръча голям играч го раздава-то агитации, то уговорки, то оправдания...
А жена му се гърчи сериозно, агонизира чак. Не им е чиста работата!
Емо Монтански ме изненада с аргументацията си.

# 431
Емил Русев е гаден лъжец и му личи. Лошото е, че жена му го подкрепя във всяка манипулация и грам не се срамува от него. С какъвто се събереш такъв ставаш.

# 432
  • IT
Този човек е мн зле.Как лъже в очите.

# 433
Така пишеше в страницата им във Фейсбук в коментарите. Според мен е глупаво от продукцията да лъжат, при положение че дори не веднага после всеки може да засече на видеото.

Индира ми е антипатична, но Русеви водят класацията. Такива лицемерни същества, макар че като цяло сезона ми е лицемерен и подмолен. Всеки говори зад гърба на всеки.

# 434
А Емо Монтанския е страхотен образ. Изглежда голям и страшен, но му личи, че е добър приятел и честен човек. Мъчи се да изглежда страшен, за да не го мислят за слаб, но е душа човек и всеки който се страхува от него заради думите, не го разбира.

Общи условия

Активация на акаунт