КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 019
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • sofia
В програмата на тв7 пише, че днес ще има живо предаване от 11:30.
Урааа!!!
Току-що се сетих, защо Русеви не са къртицата. Чакайте да видя, дали мога да го формулирам. Русев не е къртица, защото психически няма как да се справи. Жена му не е, защото, ако беше, той умишлено би играл с друг на теста, така че тя да се спаси. Той отпада-всички си викат, аха, значи жена му не е къртицата! Той си тръгва, тя остава.  LaughingХитро, а! hahaha

# 556
Русев е подходящ за къртица, но малко актьорството му куца. Laughing

# 557
Русев е подходящ за къртица, но малко актьорството му куца. Laughing
Нямаше вниманието да е съсредоточено върху него, според мен, ако беше той Къртица. Продукцията ще се опитва да прикрива, а не да излага на показ. В такъв случай няма да е учудя, ако е Киряков или Евгени Иванов.
Имам някакво чувство, че може да е Емил Каменов, но се съмнявам. Глуповат ми изглежда за тази роля, освен, ако не се прави  Mr. Green

Започна живото - мъжете се гримират нещо  Grinning

# 558
Мъжете са си нарисували мустаци. Жените си избират дрехи. Пародия щели да правят. Ама дали е някаква мисия или те са си решили. Сега Марина рисува вежди на Сано - вече има една вежда  hahaha

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 11:46 от la-la-la

# 559
Примъквам се да следя. Whistling
Не знам какво сте обсъждали предните страници.
Според мен не пречи да са избрали за къртица някой от по-активните играчи. Колкото и да привлича внимание, ако е номиниран да речем, може да си отговори на 10- въпроса без проблем. Нали не съобщават резултати...

# 560

Според мен не пречи да са избрали за къртица някой от по-активните играчи. Колкото и да привлича внимание, ако е номиниран да речем, може да си отговори на 10- въпроса без проблем. Нали не съобщават резултати...

Именно. Wink

# 561
  • Sofia
тъпо беше живото Crossing Arms

# 562
Според мен анкетата в началото на всяка седмица, би трябвало да бъде: Кой, кой, кой е къртицата?  Simple Smile Така ще се види на къде клони мнението във форума, и как се променя всяка седмица. На мен лично това ми е по интересно. Какъв е смисъла да гадаем, кого ще номинират смс-ите или те самите кого ще номинират... Това е моето мнение, надявам се да не се обиди този който пуска анкетите  Simple Smile
Тези въпроси в теста може да са насочващи, може и да са объркващи. Това, че е зададен въпрос за корица на списание, не значи автоматично, че къртицата се е снимала. Според мен от тези тестове нищо не може да се разбере. Миналата седмица изкараха Кети, че е много проницателна, защото издържа теста и едва ли не е знаела кой е къртицата. Сега изкарват, че Емо знае кой е къртицата, има и много подозрения към Христина ... Печелят теста на късмет (според мен)..
Кети каза, че е играла с Емил Каменов на последните два теста.
Моите подозрения са към Костя засега... и аз незнам защо, струва ми се малко подозрителен ...

# 563
Според мен кърта е Евгени. Хладнокръвен и спокоен, същевременно е умен, не е интригант. Все качества достойни за къртица!

# 564
След днешното предаване се чудя "Къртицата" ли гледам или поредния "Big Brother"  newsm78 Какъв беше този "сериал" дето ще снимат  ooooh!

# 565
Според мен кърта е Евгени. Хладнокръвен и спокоен, същевременно е умен, не е интригант. Все качества достойни за къртица!

И аз мисля, че е Евгени. Той най много се доближава до психологическия профил, които главния редактор търси.

# 566
От 15 часа ще има дневниците  Simple Smile
 И аз се замислям доста за Пушката  Peace

# 567
Пушката е отборен играч. Така е научен и мисля,че трудно би се съгласил да е Къртица. Дори и да е, не си го представям да саботира игри. Аз мисля, че тази година е жена.
Емил Каменов не го подценявайте. В един от епизодите казваше на Гери,че ще се прави на приятел на всички. Това му била стратегията. Мисля,че не е толкова тъп, на колкото се прави!

# 568
Точно този разговор ми направи впечатление и на мен. Между Гери и Емил Каменов. Изглеждаше така, че той е къртицата, а тя му помага.

# 569
  • София
Пушката е отборен играч. Така е научен и мисля,че трудно би се съгласил да е Къртица. Дори и да е, не си го представям да саботира игри. Аз мисля, че тази година е жена.
Емил Каменов не го подценявайте. В един от епизодите казваше на Гери,че ще се прави на приятел на всички. Това му била стратегията. Мисля,че не е толкова тъп, на колкото се прави!

Ако се е паднал пълния плик на Пушката, той има ли право да откаже?

Общи условия

Активация на акаунт