КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 014
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Пушката е отборен играч. Така е научен и мисля,че трудно би се съгласил да е Къртица. Дори и да е, не си го представям да саботира игри. Аз мисля, че тази година е жена.
Емил Каменов не го подценявайте. В един от епизодите казваше на Гери,че ще се прави на приятел на всички. Това му била стратегията. Мисля,че не е толкова тъп, на колкото се прави!

Ако се е паднал пълния плик на Пушката, той има ли право да откаже?

миналата година стана ясно, че преговорите кой да е къртицата са предварителни. Това с пликовете е само проформа.

# 571
  • Русе/София
Някой знае ли как се казват децата на Христина и Емил?

# 572
И мен ме съмнява Евгени... още от самото начало ми се струва, че има качествата да е къртица.

# 573
Пушката е отборен играч. Така е научен и мисля,че трудно би се съгласил да е Къртица. Дори и да е, не си го представям да саботира игри. Аз мисля, че тази година е жена.
Емил Каменов не го подценявайте. В един от епизодите казваше на Гери,че ще се прави на приятел на всички. Това му била стратегията. Мисля,че не е толкова тъп, на колкото се прави!
Емил Каменов е много избухлив и невъздържан, не вярвам на такъв човек да са заложили да е къртица.
От жените може да е Марина или Ивайла.

# 574
 Здравейте момичета.   bouquet
   Досега само ви четях, но реших и да се включа.
 Този сезон е много по-слаб от миналия. Уж ни обещаха още по-трудни и интересни изпитания, а досега нищо и половина. Определено "нощта на къртицата" трябваше да я има и тази година, а това изпитание за храната ми се струва много безсмислено, всяка седмица играта е една и съща (да целят мишени).
  Любовните тъпоъгълници дразнят. Как може да ни занимават с неща от преди повече от десет години.  Rolling Eyes
 Борислав ( или както вие сте му измислили Попай (много му отива между другото)) е непоносим и се надявам да го изгонят по-скоро.
   Нямам никаква идея кой може да е къртицата.
   Забелязали ли сте, че почти не дават Киряков?

# 575
  • in Wonderland
https://www.facebook.com/photo.php?v=406357179501877&set=vb.229682707169326&type=2&theater

Ще има махленски скандали довечера ! Еми битки като няма , поне да гледаме сеир , по ще ми е забавно от любовните им истории.  Mr. Green

# 576
  • Ямбол
Хах, Бориса пак се прави на борец.

# 577
Ама при Маринка, няма да й мине номера Grinning

# 578
  • sofia
Хах, Бориса пак се прави на борец.
Хубаво момиче, пък грам женственост, финес и възпитание няма...Язък!

# 579
Някой знае ли как се казват децата на Христина и Емил?
По голямото казаха, че е Анди. Не знам съкратено от какво.
За малкото не са споменавали.

# 580
Eто всичките въпроси Dee_Dee_  е написала последните, аз ще ви напиша и от първите два теста ...
Ето и въпросите от теста :
1. Беше ли избрана нова къртица по време на новата церемония в базата?
2.По време на втората церемония за избор на къртица , сред първите 8 човека , които влязоха в стаята на продукцията ли беше къртицата ?
3.Присъства ли буквата "н" във фамилното име на къртицата ?
4. В коя от двете спални в базата спи къртицата?
5 През първата или през втората половина на годината е родена къртицата?
6.Колко знаменца имаше в коша на къртицата по време на мисията "Бързи и яростни" -13,14,15,17,18,23
7.Появявала ли се е къртицата на корицата на списание преди началото на шоуто ?
8.На какъв пост беше къртицата по време на снощното предверие ?
9.По време на задачата в стаята за разследвания беше ли избрана къртицата да отваря сейфа ?
10.Кой е къртицата?

Роксана срещу Кети - Въпроси
1.Жена или мъж е Къртицата?
2.На колко години е Къртицата? Възможни отговори - Под 30 или над 30.
3.В кой отбор беше Къртицата по време на първата голяма битка "Военни игри" - възможности - в първия, втория или третия.
4.Има ли Къртицата дете? / Да или не/
5.По време на церемонията с отварянето на пликовете, Къртицата сред първите 9 участника ли беше?
6.Има ли Къртицата буквата А в първото си име?
7.По време на първото предверие, кой беше от дясната страна на Къртицата? /мъж,жена или никой/
8.Изяде ли Къртицата своите скорпиони в мисията "Разтърсващи хапки"?
9.Къртицата сред известните личности ли е?
10.Кой е Къртицата?

Христина Тушева срещу Кети , въпроси -
1.Колко е висока Къртицата? /под 1,70 , точно 1,70, над 1,70/
2.Колко копия бяха забити пред Къртицата по време на номинациите миналата седмица? /0,1,2,14/
3. Извън София ли е родена Къртицата?
4.По време на битката в Банско на какъв пост беше Къртицата? / тичане, спускане със ски, бягане и стреляне, тичне през препядствия/
5. В кой отбор игра къртицата по време на мача на Вини Джоунс срещу Киряков?
6.Къртицата занимавала ли се е професионално с някакъв спорт?
7.Взе ли участие Къртицата в първият лов за храна?
8.Има ли Къртицата сериозна връзка?
9.Каква роля взе Къртицата по време на битката Кърваво сърце? /ловеше сърцата, изтрелваше сърцата или търсеше ключ/
10. Кой е Къртицата?

# 581
Aз си мисля, че Христина е Къртицата. Много готино би било, ако е тя. Мисля, че има и качества, жена, която е преглътнала такава обида или е много силна или е голям лицемер!

# 582
Aз си мисля, че Христина е Къртицата. Много готино би било, ако е тя. Мисля, че има и качества, жена, която е преглътнала такава обида или е много силна или е голям лицемер!
Никакви качества няма... Нищо не е и преглътнала, те са суингъри, боли я нея, че мъжът й е бил с друга, то това си им харесва. Ревала й е на Виктория, че си иска мъжа, пръскала снимки по таблото да е по видно, че е женена, щяла да се самоубива... Айде моля ти се, това ако е силна жена.

# 583
И мен ме съмнява Евгени... още от самото начало ми се струва, че има качествата да е къртица.

И ние в къщи обсъждахме, че може и той да е. Има всички качества за къртичок.

# 584

И ние в къщи обсъждахме, че може и той да е. Има всички качества за къртичок.
И аз мисля, че е Евгени, почти на 100% съм сигурна, че е той... Винаги когато групата печели пари и ако той е в кадър винаги му гледам физиономията - или се радва насила или оклюмва, да не говорим колко мисии прецака...

Общи условия

Активация на акаунт