КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 009
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Относно Евгени, който е гледал достатъчно волейбол може да потвърди, че Евгени си е такъв и не играе сдържан. Той винаги е със сериозна физиономия и не раздава щедри усмивки. Иначе е много честен човек и според мен ще му проличи, ако е Къртицата. Ще стане доста по-нервен. Същевременно, пък е и перфектен за ролята на саботьор, именно защото е много сдържан. Не знам дали е той, но определено много трудно ще го хванат, ако на него са поверили ролята на Къртичок.

# 601
И аз мисля, че е Евгени, почти на 100% съм сигурна, че е той... Винаги когато групата печели пари и ако той е в кадър винаги му гледам физиономията - или се радва насила или оклюмва, да не говорим колко мисии прецака...

Кои са тези мисии?

И аз това се чудя

# 602
И аз мисля, че е Евгени, почти на 100% съм сигурна, че е той... Винаги когато групата печели пари и ако той е в кадър винаги му гледам физиономията - или се радва насила или оклюмва, да не говорим колко мисии прецака...

Кои са тези мисии?

И аз това се чудя
винаги е в губещия отбор, няма значение в каква конфигурация е, последно на мисията с бетоновоза беше най-зле, заедно със Сано...

# 603
Аз не гледах тази вечер, но като ви чета - не съм изпуснала нищо. Mr. Green
За Евгени - и аз не съм забелязала да е играл слабо, да проваля мисии... Само на "Бързи и яростни" се замислих... И все пак не вярвам да е къртицата, би било прекалено очевидно.

# 604
Като гледам темата не мога да повярвам. На 08.03 е започната, сега сме едва на 40 страница. Никакъв интерес към предаването.
 В първия сезон завършвахме седмицата на 180-200стр.  Naughty

+1
И понеже са се опитали да направят нещо м/у ББ и Къртицата отказват много хора да го гледат.
То вече не жълто, ами кафяво стана, грозно е да гледам  интригантсват и се карат мъже.

Хубаво, подкрепям всичко новаторско нека има и елементи на ББ - да пуснат един стрийм и да си го гледаме онлайн кой с кого спал, кой готви, кой кого харесва, кой в кой лагер е. Дано продуцентите четат. А и да ни дават на лайфа само игрите.
Така ще вървят и темите докато се гледа на живо, и бразилската сапунка. А може и най - накрая да разберем кой говори истината Вики или Емо?  Laughing Няма лошо, все са неща от живота.

И вярно беше, че леля Кети правеше интересни неща, някой тази вечер спомена, че по- добре нейното дразнене отколкото тия интриги.

ПП Относно дали е играл слабо Евгени - къртицата не трябва да играе слабо. Нито пък е задължително винаги да проваля игрите. Това са си мои лични наблюдения. Евгени го може, не е в центъра на събитията и в окото на камерите, не си изпуска нервите, а това е една от целите на къртицата.

# 605
# 606
Прочетох един интересен пост във фейса, от страницата на къртицата във връзка с последния жокер с бозавия ли там, каквото беше. Публикувам, не видях преди мен някой да е го е постнал. Извинявам се, ако вече го има!

Neda Marinova: Имам безумна теория, че последния жокер води към Индира.
Изразите, които означават същото прочетени на обратно се наричат Палиндроми. От думата като извадите буквите от името на Индира остава само Плом. Плом е местност във Франция известна с вулканичния връх Плом дю Кантал, който е споменат в една от главите на романа "Парфюмът" на Патрик Зюскинд.
Първо в името на автора отново се съдържа нейното име.
Второ в професионалния и профил http://www.mirabachvarova.com/bg/artgallery/id/403.html е на писано следното :ПАРФЮМА Й СЕ УСЕЩА ,КОГАТО ГЛЕДАТЕ СНИМКИТЕ Й.
Трето името и произхожда от бог Индира, който е имал брат близнак . Това е според теорията на Русев, че къртицата има близнак.
Звучи прекалено завъртяно, но помним какви бяха жокерите миналата година.

Интересна теория, но като че ли и аз имам големи подозрения към Пушката. 

# 607
Ето и един интересен пост от къртицата, според мен.

Снимка е, не е видео да кажеш че точно на пушката се е паднало да спре  Whistling 
Или има някакъв намек от тяхна страна или просто отвличат вниманието?

# 608
Прочетох един интересен пост във фейса, от страницата на къртицата във връзка с последния жокер с бозавия ли там, каквото беше. Публикувам, не видях преди мен някой да е го е постнал. Извинявам се, ако вече го има!

Neda Marinova: Имам безумна теория, че последния жокер води към Индира.
Изразите, които означават същото прочетени на обратно се наричат Палиндроми. От думата като извадите буквите от името на Индира остава само Плом. Плом е местност във Франция известна с вулканичния връх Плом дю Кантал, който е споменат в една от главите на романа "Парфюмът" на Патрик Зюскинд.
Първо в името на автора отново се съдържа нейното име.
Второ в професионалния и профил http://www.mirabachvarova.com/bg/artgallery/id/403.html е на писано следното :ПАРФЮМА Й СЕ УСЕЩА ,КОГАТО ГЛЕДАТЕ СНИМКИТЕ Й.
Трето името и произхожда от бог Индира, който е имал брат близнак . Това е според теорията на Русев, че къртицата има близнак.
Звучи прекалено завъртяно, но помним какви бяха жокерите миналата година.

Интересна теория, но като че ли и аз имам големи подозрения към Пушката. 

Само като се сетя ме миналата година бяха сложили държавен вестник и трябваше да се сетим, че е служебно правителство, Владо Пенев е служебен министър на културата и той играе в Под прикритие, джагата пък беше слухов жокер трябваше да се сетим за Джаро.
А хамелеона освен като жокер за актьор показвал за филма Цветът на хамелеона, където играла Ирена Милянкова, която от своя страна отново играеше в Под прикритие... Та, напълно е възможно според мен!

# 609
  • София
Евгени е перфектен за къртица, толкова, че от ден първи беше заподозрян от почти всички.
Дали биха се спряли на някой, който е толкова идеален за образа, че да бъде логично всички да го подозират?

# 610
Не беше сдържана реакцията на Евгени, когато влезе Виктория. Той застана веднага на страната на Русеви. Каза: 'Изключете камерите за 20 минути и ние ще се разберем'.

# 611
  • София
Защо ни пускат такива стари видеа..В началото,когато монтанския обясняваше как празнувал св.Валентин, само дето и Роксана не беше там.. newsm78 тъпо..
А тези сем.Русеви са най-големите дразнители, всичко интриги се въртят около тях..
Русев чак тръгна да обяснява на Попай-"Недей така да ме излагаш децата ми гледат всичко",  ooooh!
то това да бяха видяли  само.. ooooh!
Иначе за Къртица мисля че е избрана Марина.. Peace,

# 612
А, тази Марина доста психически неуравновесна ми се струва за къртица. Не, че Бориса е цвете, ама в последната караница мисля, че Марина без особена провокация трещеше и фучеше. Също и, както спомена някой, в началото като влезе Виктория. Много си изпуска нервите това момиче за къртица...

# 613
Ми то и в миналия сезон Кирчо го заподозряхме още в началото ако помните. Въртеше се една снимка с кожен диван от клип,в който се снимал...Това с жокерите е е пълна нелепица.

# 614
  • Бургас
емил русев не спира да ме изумява,излагал го боби пред децата,не се ли замисля че с постъпките си през целия си живот той сам се излага  и дава такъв пример на децата си,потресена съм от този мъж - манипулатор и лъжец,и бориса много просто момиче излезе имах друго мнение за нея,но човек е скрита картина,относно кой е къртицата мисля че е евгени - уравновесен , премерен, сдържан

Общи условия

Активация на акаунт