КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 006
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И мен ме дразни това - "аз имам деца, внимавай какво говориш и правиш заради моите деца".... Смешно е семейството да обвиняват Борислав или Виктория да мислят за децата им. Емил колко мисли за тия деца като прави глупости, отива в Къртицата и ги разказва в ефир?! Лицемерно е, когато козът с децата се изважда само в определени моменти. Виктория никак не ми е симпатична, но разбирам желанието и да се защити. Истината е, че той я нарече гнила ябълка и я изкара някаква луда преди тя да се появи. Беше разказал на много хора в базата + на кастинга.
Не мога да разбера защо ги тропат тези истории? За да се хвали ли, защото все пак Виктория е известна манекенка, т.е. благородното семейство ми се струва, че иска на нейн гръб слава да гради. Не ги интересува цената на техните панаири, но вменяват вина на всички останали за техните деца. Като искат да си опазят децата да си стоят вкъщи. Никой не го знаеше тези преди предаването. Смешно ми е и когато някой си се хвали, че бил скучаещ милионер според приятелите си. Пълни парвенюта и двамата.

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 18:45 от Циндил - Пиндил

# 631
Здравейте, четох в предни теми а и в тази в предните страници, не я жалете толкова баба ви Кета, това е заслужил артист от балшой театър  Grinning това което представи тя в предаването беше една уникална постановка адмирации за което, с ОСКАР трябваше да я наградят. Само че с нищо не й помогна участието й, а и нямаше как!

Според мен къртицата е Емил Каменов!

# 632
Циндил-Пиндил, абсолютно съм съгласна.

Пипилотката, ти познаваш Кети, така ли?

# 633
  • София
От бързане много грешки съм направила, извинете Embarassed

# 634
  • Ямбол
Това с баба Кета не можах да го схвана.
Да не би да си е измисляла историите с децата и внуците?

# 635
  • София
Не знам, но на мен много грозно впечатление ми направи това, че я нарече "баба". 50г- жена да наречеш "баба", след като не ти е такава, не говори добре. Да бяха на по 15 г. да проявя разбиране, ама Пушката на близо 40г. Големи простаци са ми повечето. Не съм свикнала с такива хора и вчера като пуснах предаването се шокирах от този Емил. Много е паднало нивото.
А Сано и Константин много си приличат. Понеже не съм го гледала Сано никъде, а само по име го знам, в началото бях убедена, че това е едно и също лице, което само перчема върти.

# 636
Да за жалост я познавам и имам не удоволствието да съм й снаха!  ooooh!

# 637
  • София
Да за жалост я познавам и имам не удоволствието да съм й снаха!  ooooh!
УАУ! Имаме новина. Сигурно ще е неудобно да разкажеш нещо

# 638
Така и предположих. Какъв е проблема с Кети?
Аз наистина не разбрах защо семейството и не и говори и защо не и давате да вижда внуците.

# 639
Някой знае ли този Емил Русев с какво се занимава, какво работи? Първоначално си мислех , че другият Емил К. е най - елементарното същество на планетата, но сега си мисля, че съм се объркала и това същество е Русев.
С екология се занимавал, няколко пъти повтори, че се вадили добри пари от бизнесът му защото още не бил силно развит в България, а и Иван и Андрей го базикаха за това.

# 640
Не неудобно, но какво по-точно то при нея не са едно и две неща.. Outta Joint

# 641
  • София
Аз понеже не го следя, та не знам много за нея. Само разбрах, че сина й не иска да я вижда. Първоначално мислех, че е някакво дете, ама явно не е.

# 642
не 30 годишен мъж е и е чудесен човек!  bouquet Гледа си семейството децата и е страшно любвеобилен човек  Simple Smile

# 643
  • Ямбол
А тези деца от лентичките са внуците ѝ, които тя не е виждала?

# 644
не 30 годишен мъж е и е чудесен човек!  bouquet Гледа си семейството децата и е страшно любвеобилен човек  Simple Smile

Ти на колко си години?
Сподели някоя клюка, не ни мъчи.

Общи условия

Активация на акаунт