КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 837
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
ЗА първи път гледам реалити и нито един от участниците не ми харесва.Всичките са ми анти.Хвърчат в облаците.Марина вчера каза на Бориса,че трябвало да мълчи и да я слуша,щото била 3 години по-голяма от нея! ooooh! Разбирам да бяха поне 13,да кажа ок.Ама 3 години...та те са си наборки.

В момента Ивайла тича на пътеката,а Георги,забил тъп поглед в гърдите й(тя е без сутиен) върти педали до нея.

Този Попай(макар на мен повече да ми прилича на онзи анимационен герой,който някой беше показал тук) е адски противен.Този текезесарки тен,къде го придоби?

Индира се държи надменно, защото това, което е преживяла тя, вие не може да сънувате дори - битка с огромни скорпиони с 6 очи и три жила от планетата Алфа-Кентавър, които са ръфали месата й, но тя ги е надвила с голи ръце, даже с една само, понеже има топки, няколко чифта поне.

hahaha да,да

# 706
  • Габрово
Като потърсих излизат разни статиики от 2011г. Като тази
Мерси, това беше най-полезно. Simple Smile Емил К. го попитаха въпросният г-н дали имал татуировки, той показа докъде бил изрисуван, явно точно С. Сталоун ще да е бил. На моменти ми е трудно да разбирам диалекта на Емил К. и затова питам по 3 пъти.  Embarassed

А как Георги щял да удуши Индира... пф, лигня.  Laughing Това момче ми става все по-симпатично. Да вземе да ги издуши всичките лигли, най-добре.  hahaha

# 707
  • sofia
Пуснаха живото.
Все едно гледам Биг Брадър - поръчай повече сушени плодове, мляко, не знам си какво. Евгени пуши наргиле.
До 19 май каква глупост ще измислят още не знам.
П.П. Ивайла ходи на пътеката и Георги (май така се казваше този, който я закача) на колелото до нея и гледа в огледалото и пита: "Защо не  се тресат гърдите"  Mr. Green и Ивайла: "Гледай другаде"
Ха ха ха! Поръчай каперси!

# 708
В кой сериал е участвала Бориса?

# 709
Мисля че беше погрешен завой 5  newsm78 тя там толкова играе че не е истина  Laughing , сцената е следната: появява се от някъде облечена като каубойка   Laughing казва едно изречение и отива да прави секс с някакъв полицай  Blush
Това й е участието ...

# 710
В "Sex, лъжи & tv 8 дни в седмицата", но той излезе през 2013г. В статията от 2011г, не знам за кой пишат.

# 711
  • Bulgaria
Преди малко гледах рекламата за довечера:
1. Ще има мисия - урааааа   Hug
2. Георги пак се опитва да сваля Ивайла - тъпняяяя  Sick
3. Русев прави опити да се обеси на едни вериги - а дано , ама надали (шегувам се)  Rolling Eyes

# 712
  • КиТ
3. Русев прави опити да се обеси на едни вериги - а дано , ама надали (шегувам се)  Rolling Eyes

ooooh!

# 713

ooooh!
Мнооого жалък  Sick

# 714
Да ви кажа една клюка. Laughing Георги е внук на Никола Станчев.
Цитат
Никола Станчев Николов (бай Кольо) е български борец и първият българин, спечелил олимпийска титла в историята на българския спорт.

# 715
  • София

Този Попай(макар на мен повече да ми прилича на онзи анимационен герой,който някой беше показал тук) е адски противен.Този текезесарки тен,къде го придоби?

Сигурно е ФДТ, нали на номинациите споменаха, че си слагал.  Mr. Green

# 716
  • София
Цитат
Никола Станчев Николов (бай Кольо) е български борец и първият българин, спечелил олимпийска титла в историята на българския спорт.
Това Дан Колов ли е?

# 717
Цитат
Това Дан Колов ли е?

Не, Дан Колов
Цитат
е първият европейски шампион на България по борба свободен стил.

# 718
  • София
А, мерси. Спортът е далече от мен Mr. Green

# 719
  • Bulgaria
Цитат

Някой май не е гледал първия епизод. Още при представянето му го каза Ники.

http://vbox7.com/play:6cf6bd8c00  след 8-мата минута говорят за Георги.    Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт