КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 830
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • София
gery1 и участниците знаят, че ако някой, който си замине е къртицата, то тогава ще има нова церемония.
А относно това дали на церемонията са сменили Къртицата, според мен, дори съм сигурна че не е , защото на миналият финал, показваха че на Кирчо са му предложили и обяснили всичко за жокери и т.н. още преди да влезе... Така че...а в стаята на продукцията според мен няма как да се обясни това, защото има оператори и така ...

Добре, но миналата година обявиха, че ако се разкрие къртицата и бъде изгонена, половината пари от нейната сметка се връщат към групата, а за новата, избрана на нова церемония ще остане другата половина. Признавам си, че този сезон, аз такова нещо не чух да споменават и в тази връзка ми е питането. Защото ако не важи това и тъй като сумите в двете сметки ги съобщават и на участниците постоянно, какво им пречи да изгуби някой на теста - казва да аз съм и тихомълком да изберат нова без церемония и да си остане със сумата на старата къртица? Това, без да съм сигурна, че добре си обясних мисълта  Embarassed, няма ли да ги затрудни участниците?

# 691
Регламентът е същият - ако разкрият къртицата и тя отпадне, половината пари от сметката на къртицата отиват в сметката на групата. Казаха го няколко пъти. Peace

# 692
  • София
Регламентът е същият - ако разкрият къртицата и тя отпадне, половината пари от сметката на къртицата отиват в сметката на групата. Казаха го няколко пъти. Peace

Мерси  Hug Явно съм го проспала това, но за което обвинявам предаването - с тези мелодрами си го пускам и ми е като фон  Laughing Макар че и за регламента им нещо ми е мъгляво - и миналата година и тази - казват едно, после друго. Предишния път за жокерите беше - да всички са свързани, после покрай тестовете се разбра, че да ама не съвсем и накрая едни мъгляви обяснения. И на игрите така  Crazy Не може така да се мине, пък после може, пък накрая ами не е съвсем ок, ама от нас да мине. По този повод - много ме дразнят Иван и Андрей, като ги захапе или "обвини" някой за нещо  Stop Преди за Килата, като пуши трева и беше излъчено, спомена се в едно от живите от някой и те се направиха на нищо не чули и бързо смениха темата. Сега това с едната голяма битка - за времето на втория отбор и за изказването на Виктория (не че тя добре обясни какво има в предвид), но Андрей как бързичко изприпка при тях и почна - ама ти лъжеш не е така, нищо не сме те карали и просто  Stop

# 693
турската пародия мисия ли беше или по тяхна инициатива?
Tяхна инициатива беше.
тъпо и напълно излишно  newsm11

Гротеска.

# 694
  • София
Иван и Андрей си правят,каквото си искат,това е ясно,продуценти са и се държат както им скимне.
Втори сезон наистина е скучен,не търсят къртицата,занимават се с интриги и скандали.
Отдавам го на слаб кастинг.В първи сезон имаше много известни личности,което също беше интересно, но тъй като продуцентите буквално ги "разкостиха" ,аз и не очаквах някой да им се хване на въдицата и да влезе в предаването им.

Не знам,защо и тук се вълнувате толкова от Кети,нея вече я няма и не е Къртицата.Тези неща със снаха й са си техни лични проблеми,те си знаят най-добре,кое как е...
А Виктория,като част от любовния тъпоъгълник,беше повече от излишна.Изобщо не ми се коментира даже!

# 695
Аз пък си мисля,че къртицата е Бориса.По поведението й съдя.Не съм сигурна де.
Аз още от началото си мисля, че е Бориса. Не мога да се аргументирам много добре, но си мисля, че Къртицата е човек свързан с телевизията. Познават се с продуценти, режисьори и т.н. Имали са много време преди началото на предаването да се събират, гледат първия сезон, анализират и инструктират.

# 696
  • Габрово
На мен пък турският сериал много ми хареса, с глас се смях.  Laughing (Да уточня, че в живота си не съм гледала и 1 епизод на истински турски сериал, много старателно ги избягвам, което е доста трудно, като се има предвид, че са навсякъде  Laughing)

В началото Бориса ми направи приятно впечатление, но вече не, вече изглежда като най-типичната моделка - крещяща и постоянно "аз съм най-великата".  ooooh! Само нещо не можах да разбера какво разказва Емил К. снощи за нея - че била излязла ухилена от някаква хот. стая или нещо от сорта. Не можах да разбера с кой е била. Явно е известна история, защото другите сякаш бяха наясно.  Thinking

# 697
  • София
Е, тя и Марина е доста неуравновесена. И как грозно разпитваше за клюки оот живота на Бориса. Въобще повечето там са някакви недоразумения.

# 698
В началото Бориса ми направи приятно впечатление, но вече не, вече изглежда като най-типичната моделка - крещяща и постоянно "аз съм най-великата".  ooooh! Само нещо не можах да разбера какво разказва Емил К. снощи за нея - че била излязла ухилена от някаква хот. стая или нещо от сорта. Не можах да разбера с кой е била. Явно е известна история, защото другите сякаш бяха наясно.  Thinking
Това е написано в сайта им.
Емил Каменов загатна, че знае малката тайна на Бориса Тютюнджиева. Охранителят на Силвестър Сталоун твърди, че може да каже точно на коя дата Бориса е посетила хотелската стая на известен холивудски актьор, който бил на снимки у нас. Какво е правила там и кой е искал да я изгони, Каменов предпочете да не разкрива цялата история пред камерите. Оправда се с това, че все пак има някаква етика, а и Бориса не би признала сама за случката и със сигурност ще отрече.

Като потърсих излизат разни статиики от 2011г. Като тази

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 10:47 от la-la-la

# 699
  • Sofia
много грозна снимка,все едно паднала по стълби и с прекършен врат

# 700
Изобщо жените са ужасни  в този сезон.
Индира снощи много ме издразни с реакцията си спрямо Георги.Много детско поведение и в същото време се държи някак надменно над всички.Егати самочувствието ,което имат  ooooh!
Русева даже не заслужава да я коментирам.Каква ти сила у тази женица,ако беше толкова силна до сега 100 пъти да е зарязала гнусния си мъж,ако изобщо може да се нарече мъж.
А бе всичко се превърна в ББ,няма игри ,няма мисии,само интриги.
Даже май и не го гледам толкова,само с едно око  Mr. Green

# 701
  • КиТ
А нали нямаха музика в момента Ивайла е на пътеката и има слушалки в ушите,предполагам слуша музика?  newsm78

# 702
Пуснаха живото.
Все едно гледам Биг Брадър - поръчай повече сушени плодове, мляко, не знам си какво. Евгени пуши наргиле.
До 19 май каква глупост ще измислят още не знам.
П.П. Ивайла ходи на пътеката и Георги (май така се казваше този, който я закача) на колелото до нея и гледа в огледалото и пита: "Защо не ѝ се тресат гърдите"  Mr. Green и Ивайла: "Гледай другаде"

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 11:43 от tooclose

# 703
  • Sofia
тъъъъпотия Sneaky

# 704
  • София
Според мен до края на сапунката на Русевица няма да и издържат нервите и ще има сълзи, писъци и хвърчащи дрехи и парцали.
Борислав е кучка  Mr. Green
Индира се държи надменно, защото това, което е преживяла тя, вие не може да сънувате дори - битка с огромни скорпиони с 6 очи и три жила от планетата Алфа-Кентавър, които са ръфали месата й, но тя ги е надвила с голи ръце, даже с една само, понеже има топки, няколко чифта поне.
Бориса е пълен боклук.
Пушката ми е много хамелеонест...

Общи условия

Активация на акаунт