Лакове за нокти-88

• 68 513
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • МАРС
Есито също се бели бързо, предполагам, защото не му слагам топ, ще му се изгуби лъскавината ако сложа.

# 571
Есито също се бели бързо, предполагам, защото не му слагам топ, ще му се изгуби лъскавината ако сложа.
Слагам Poshe, след като изсъхне блъсъкът се възстановява Peace

# 572
  • гр. София
Аз сложих топ лак.  Peace

# 573
  • USA, Steak State
Тъкмо си взех един много интересен цвят на Опи  А woman's prague-active

# 574
  • Belgium
Лу много е хубава Аурората Heart Eyes.Аз преди време много се чудих дали да я взема,защото имам Опи Екстраваганца и вкрайна сметка заложих на Пейтън.Наистина не са еднакви ,но си приличат вие как мислите има ли смисъл да взема Аурората като имам Опито Grinning

betta, близки са, но не са напълно еднакви. Ето тук сравнение на нокти, заедно и с Payton. Аурората е доста по-лилава, което на мен ми харесва много  Heart Eyes

Скрит текст:

# 575
  • София
Аз се накрокодилих с червеното кроки на Бари М, върху сребърният Your majesty на Римел  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.. Снимка ще кача утре, стана супер  Mr. Green.

# 576
Лу много е хубава Аурората Heart Eyes.Аз преди време много се чудих дали да я взема,защото имам Опи Екстраваганца и вкрайна сметка заложих на Пейтън.Наистина не са еднакви ,но си приличат вие как мислите има ли смисъл да взема Аурората като имам Опито Grinning

betta, близки са, но не са напълно еднакви. Ето тук сравнение на нокти, заедно и с Payton. Аурората е доста по-лилава, което на мен ми харесва много  Heart Eyes

Скрит текст:
Лу мерси,гледала съм го и аз на доста снимки,но не и на живо.Просто Опито ми попадна първо,той моят въпрос е малко риторичен,просто исках още някой да ме обеди че ми трябва Joy Иначе Аурората определено си заслужава Mr. Green но ще е понататък

# 577
От мен повече снимки на OPI Push and Shove
http://fireflavour.blogspot.com/2014/03/opi-push-and-shove-duet- … et-from-gwen.html

Shokoladche аз го сложих вчера вечерта и засега е ок, мноого малко само някои връхчета имат поражения. Някъде прочетох, че може да се мине на следващия ден още един слой за повече издръжливост, но аз нямах време и така го карам.  Simple Smile

# 578
  • Sofia
   Леле, frixi, при теб какъв огледален ефект се е получил на снимките, не е истина.  Shocked  Heart Eyes Страхотни фотоси, адмирации! А и при теб, като че ли никак не си личат браздичките на нокътната плочка, не знам дали е замаскирано от самите снимки, или по принцип повърхността на ноктите ти е по-гладка от нормалното.  Peace

# 579
   Леле, frixi, при теб какъв огледален ефект се е получил на снимките, не е истина.  Shocked  Heart Eyes Страхотни фотоси, адмирации! А и при теб, като че ли никак не си личат браздичките на нокътната плочка, не знам дали е замаскирано от самите снимки, или по принцип повърхността на ноктите ти е по-гладка от нормалното.  Peace

Поради нацепените ми нокти вчера доста полирах с една фина пила и даже като се загледам има си очертани браздички по нокътя, но те са към основата, където не съм успяла да полирам. А снимките днес с телефона ги правих по спирките, на работа...  Mr. Green
Направо съм влюбена в този лак. Grinning

# 580
  • София
Аз имам едно такова Кико за около 2.50 евро
http://improbablenails.blogspot.com/2013/03/swatch-kiko-mirror-n … -lacquer-616.html

# 581
  • Отвъд алеята зад шкафа

Дори и за тази цена не ме изкушава подобен лак фолио, но може на живо да стои по-добре, отколкото на снимки.

# 582
  • На остров
Гледах и аз това фолио вчера, но не е моя лак също.
Много съм доволна обаче от I Sao Paulo Over There на Опи  Heart Eyes даже погледнах и разбрах, че сенките ми за очи са същия цват сега поне ще знам как да го търся като ми свършат.
Специални благодарности на всички за taupetata   bouquet !

# 583
Скрит текст:
Maybelline Color Show Street Artist

Скрит текст:

http://3.bp.blogspot.com/-PPfqp8NHoo4/UyINbWrMbUI/AAAAAAAA4Ug/Y5 … Street-Artist.jpg
Ох тези много ми харесват , последно време много съм се запалила по пясъчните лакове и тези с бляскави частици , да не говорим , че държат и повече време.После малко се зоря докато ги изтрия  Whistling

# 584
Аз тези на Колорама ще ги пропусна, че нещо покрай ГР ми свикна окото на такива блещулки. Но пък от тези на ЧГ може би ще си взема  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт