Лакове за нокти-88

• 68 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Днес - с 2 слоя GR Jolly Jewels 115 (сори за кожичките - ще си купувам олио)

# 676
  • Belgium
Момичета, знаете ли дали има някакви промоции в Мориа  bouquet

В момента мисля, че няма. Но ако искаш да те уведомяват по мейл за всички промоции, прати им мейла си на лично съобщение във Facebook.

Вече ни питаха коя марка искаме да намалят, събират предложения   Mr. Green

И една снимка, която ме вдъхнови днес  Heart Eyes

Скрит текст:

Shokoladche, много сладък цвят, напомня ми на любимия ми Essie Mint Candy Apple  Laughing

# 677
  • гр. София
Благодаря, Лу.    bouquet  bouquet  bouquet

Като си гледам ноктите и ме се дояжда ментов сладолед.  hahaha hahaha hahaha

# 678
  • Стара Загора
Pastel 77

Скрит текст:

# 679
  • Sofia
   Шоколадче, много готино наистина. А само да попитам, в този At Vase има и лека ментова нотка, така ли? Аз си търся много светлосиньо лакче, но без никакви залитания в другите цветови гами и май този няма да ми свърши работа в такъв случай...

# 680
  • гр. София
Ами, има си леко ментова нотка.

Имам един бледо синичък на Sally Hansen. Казва се Barracuda и е с номер 417.

Може би ще ти допадне. Взимала съм го от Сефората в Парадайса края на януари. Даже беше намален на 10-11 лева.   Peace
Само съм го пробвала, но не съм го нанасяла все още.

# 681
Ровейки се из интернет, попаднах на пясъчен топ лак. Поставен върху всеки един лак го превръща в пясък. Имате ли лични впечатления за него? Чудя му се  newsm78....
http://nails.annagorelova.com/dance-legend-top-sahara/

# 682
  • Sofia
   Shokoladche, благодаря ти за предложението. Хубаво е това Sally Hansen, но, като че ли аз търся един нюанс по-светлосиньо.  Hug

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 14:38 от Black Cat 13

# 683
  • Belgium
Коте, аз бих ти предложила Color Club Take Me To Your Chateau.

Имам го и е най-бледото пастелно синьо, което съм виждала.

# 684
  • Sofia
   Благодаря, Лу!  Hug Обезателно ще му хвърля един поглед и на него!  Party

# 685
Shokoladche, много е красиво синьото на Чайна Глейз, нямам търпение и аз да го пробвам.
Коте, погледни ако искаш и Models Own Blueberry Muffin, много бледо син пастел без цветови примеси.

# 686
  • USA, Steak State
Този топ лак съм го набелязала и сигурно ще се сдобия с него, ако е възможно.

Кой беше сайтът от който може да се поръча марката?

Днес съм с една Чайна, която набелязахте за пясъчна още преди да стане бумът на пясъчните лакове- Angel Wings. Е нещо не ме кефи... Ако имахме хубаво слънчице, сигурно нямаше да съм и толкова сърдита.. но тия дни е все мрачно при нас.

# 687
  • Sofia
   Аз най-после успях да пробвам две много сладурски лакчета от серията Maybelline Polka Dots - #200 Rain Forest Canopy и #198 Shooting Stars.  Heart Eyes Май някои от вас не ги долюбваха особено, но може и да бъркам - спомням си, че за пръв път попаднах на такъв лак в размените, като Ивчето се опитваше да се отърве от него.  Crazy Малко след това, пуснаха колекцията и на българския пазар и аз взех цели три от четирите възможни нюанса.

Ефектът е достатъчно красноречиво показан на самите снимки - аз не бих могла да допълня с нищо друго, освен, че много трябва да се внимава с нанасянето; лаковете от тази колекция са доста трудни за апликация и макар вече ръката ми да е добре тренирана, пак леко се затрудних. Сложих три умерено дебели слоя, консистенцията е желе, така че прелестта на тези красавци излиза наяве най-вече при наличието на светлина. Свалянето също е доста трудоемка задача (по-лесно ми е дори с пясъците), така че използването на фолио, при отстраняването на лака, е напълно неизбежно. Друга неприятна подробност е, че, както вероятно някои от вас знаят, шишенцата са доста икономични и не съм сигурна колко маникюра ще могат да се сътворят с тази бюджетна опаковка.  Mr. Green

Между другото, това са едни от онези лакове, с които, където и да отида, непрестанно ме питат как съм постигнала този прекрасен ефект...  Crazy  Sunglasses

Maybelline Polka Dots 200 Rain Forest Canopy:

Скрит текст:

Maybelline Polka Dots 198 Shooting Stars:

Скрит текст:

# 688
  • Somewhere far away
Black Cat 13 - Страхотни са тези лакове , от къде ги взе? аз днес бях в Лили, но не видях  нищо такова от мейбълин...

# 689
  • Sofia
   kakaka, пропуснах да ти благодаря за предложението, ще му хвърля едно око и на това лакче.   bouquet

Deathcrush, ами, всъщност, тези лакчета ги пуснаха в България края на есента май,  newsm78, имаше ги в DM, а и на други места, където продават продукти на Maybelline. За жалост, доколкото си спомням, бяха от limited edition колекция и не знам дали все още могат да бъдат намерени някъде.  Rolling Eyes Цената им беше много добра - около 3 лв. някъде и затова ме хвана голям яд, когато не успях да намеря единия от тях никъде по магазините - наложи се да го закупя онлайн, от Ebay, и съответно го платих в четворен размер.

Можеш да потърсиш, ако много ти харесват, все пак. Вероятно е някъде да са останали все още единични бройки. Моят съвет е да не ходиш по големите дрогерии в центъра, обаче - надали ще има там - по-скоро в малките квартални магазинчета за козметика може да се скатават все още няколко останали бройки.  Peace Ако видя, и аз ще свиркам.

Общи условия

Активация на акаунт