РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 419
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Добър вечер,момичета.Спазвам РХ от известно време и докато съм на работа е лесно,но когато се прибера май вече не е така,но дано да го преодолея.Аз нямам много килограми за сваляне и спазвам режима от здравословна гледна точка.Днес вечеряхме картофена крем супа и салата от цвекло с моркови и краставици                                                                                                                                             

# 496
Здравейте момичета.Искам да попитам дали ако вечерям след 20 ч.ще има отслабващ ефект от РХ.На работа съм до 19.30 и докато се прбера става 20 ч.Най рано вечеряме   в 20.30 ч.Преди много години се храних разделно и бях 55 кг.Сега съм 61 и ми се иска отново да се върна към РХ ,но ме притеснява единствено вечерния час.Иначе с комбинацията на храните мисля че ще се справя.Благодаря ви предварително

# 497
Зависи от вечерята - ако не са въглехидрати и богати на мазнини ястия, а преобладават зеленчуците примерно, не би трябвало да качиш. Аз лично не ям картофи, паста, хляб. Леката вечеря ми носи и по-добър сън.

# 498
Кехлибаровка Hug

# 499
  • Пловдив
Момичета ,най-после кантара ми мръдна. newsm44  С едно кило надолу ,вече два дни ги поддържам и съм много щастлива. До тук за два месеца 4 кг.
днес менюто ми беше
закуска -кафе
обяд      -грах и моркови на  крем супа плюс две филиики препечен  пълнозърнест хляб
вечеря  -риба хек плюс салата зеле,моркови и цвекло
Хляб не бях яла от месец,но реших да го включа нали си е въглехидрат Thinking ,че много бързо огладнявам.

# 500
Здравейте момичета и аз се присъединявам от днес към разделното хранене. Менюто ми за днес е следното:
З - ябълка, кафе
О - малка свинска пържола + зелена салата
Сл.З - 1 ч.л. мед
В- 50гр. ядки + салата (зеле и моркови или пак зелена)
Успех на всички!

# 501
Здравейте,
От скоро и аз се храня разделно, но знае ли някой овесените ядки с какво могат да се съчетаят като междинна или основна закуска. Имам висок холестерол, а овесените ядки ми действат много добре. Не искам да се лишавам от тях. До сега съм ги приемала сутрин с кисело мляко и лъжичка мед, но при РХ не става

# 502
Sofito_to, аз си правя овесените ядки на овесена каша. Първо си задушавам малко лук и чесън,може и морков,после прибавям сварените овесени ядки.Понякога си слагам и малко сметана.Странна комбинация,но на мен ми харесва.Аз пък се чудя сега как да устоя на всичките тези козунаци и курабии Rolling Eyes

# 503
Аз ги ям с мед и ядки. Понякога слагам и какао.

# 504
С ядки/ сусамов тахан и щипка канела + може да добавиш и няколко зрънца чиа, предварително разжелерени.
Експериментирай - важното е да ти е вкусно!

# 505
Здравейте,моля да ми простите за може би нелепите въпроси.
Бих желала да започна разделното хранене.
Но просто никъде не намирам точно описано какво може да се съчетава.Аз за жалост не разбирам от въглехидрати и белтъчини и т.н.

Мисълта ми е,може ли да ми напишете какво мога да ям и какво не.
Например знам ,че може месо със салата.

А картофи и ориз с какво може?

Както хляб с какво може?

Боб ,леща с какво може?

За плодовете знам,зеленчуците с какво могат да се съчетават.

И примерно един ден само от едно нещо ли мога да ям или мога на обед едно и на вечеря същото.

Ще се радвам да ми обясните Heart Eyes
Благодаря ви!!!

# 506
http://club-rh.blogspot.com/
http://razdelnohranene.za-jeni.com/
Съжалявам, че ще те посрещна така, но моят съвет е да прочетеш поне мъничко за протеини, въглехидрати, мазнини - има много информация в посочените от мен линкове, които впрочем си стоят на първа страница  Peace.
В блога на разделните мами е описано всичко.
Здравейте момичета Hug. Как сте ?

# 507
  • Пловдив
Здравейте момичета ,как сте няма ли да се похвали някой с постижение! Simple Smile При мен нещата стават ммнооооого бавно.От онова махнато килце за което ви писах ,не съм мръднала повече.Сигурно трябва да включа и повече движение, ама хич не ми се спортува Confused

# 508
Здравейте!

Надявам се, че приемате нови членове! Laughing Преди няколко години спазвах РХ, но след това позанемарих този режим, макар че винаги съм се старала да се храня правилно. Нямам кой знае колко за сваляне - около 4-5 килограма, но те като че ли са най-трудни. Ще бъда щастлива да се подкрепяме взаимно.  bouquet

# 509
Здравейте момичета,
 И аз преди години спазвах разделно,но поради много причини се отказах малко след като постигнах желаният резултат.
Включвам се отново .
Момичета, семейно ли се подлагате на режима?
Моят мъж изобщо не е хепи с разделното и направо се чудя как да лъжа,че да не ми се налага да готвя по няколко яденета.

Общи условия

Активация на акаунт