РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 384
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
В рецептите има някои абсурди да
не може картофи и заквасена сметана
разделна мусака правя с картофи ,тиквички,морков ,патладжан малко и лук ,без заливка просто

# 616
Здравейте и от мен.Спрях да се отчитам защото няма какво да се отчита. Отслабването ми спря и от два месеца не съм свалила нито едно кило. Мисля ,че тази 5 дневна не разделна почивка ми обърка работата. Сега вече си позволявам да похапвам и забранени храни,сладичко ,нямам стимул  и съм много унила. Дали да започна някоя друга диета, имам още за сваляне. Какво да правя?

mirai, може би си достигнала до плато и има нужда да се подбутне малко метаболизмът. Преди да превключиш на друга диета, опитай с 2 дни РХ, в които си на протеини и зеленчуци, без въглехидрати. chef

# 617
  • Пловдив
Дукиса,благодаря ти за съвета ще започна още утре.  bouquet

# 618
Могат ли да се комбинират яйца със сирене- т.е. миш маш  newsm78

# 619
Могат ли да се комбинират яйца със сирене- т.е. миш маш  newsm78
не , млечни със яйца не може

# 620
  • Rock & Roll feeling ...
Мога ли да комбинирам зелева супа по тази рецепта -
Скрит текст:
6 големи глави лук
2 зелени пиперки
1 целина (зелена)
6 обелени домата
1 зелка
1 кубче пилешки бульон
със малко натрошено сирене отгоре ?

# 621
Мога ли да комбинирам зелева супа по тази рецепта -
Скрит текст:
6 големи глави лук
2 зелени пиперки
1 целина (зелена)
6 обелени домата
1 зелка
1 кубче пилешки бульон
със малко натрошено сирене отгоре ?
може, но бульона не ти трябва изобщо зеленчуците са достатъчни , а това бульонче не е никакво пиле а натриев глутамат , оцветител и сол

# 622
  • Rock & Roll feeling ...
Благодаря ти  bouquet Ще го правя без бульон .  bouquet

# 623
Дами, правите ли си вече зимни салати?

Искам една винегрет. Рецептата включва варени моркови и червено цвекло (евентуално бих добавила глава целина) плюс боб! Добре ли се съчетават?
ПП: Моят прочит ще е с други бобови - грах, нахут... но нали са от едно семейство.

# 624
Кехлибаровка тази вечер бях на зимни салати
картоф,морков,грах,червено цвекло на парата с лъжичка зехтин и туршийка беше мммм вечеря
боб,нахут,леща,грах ги ползвам за салати но по едно ,не че има проблем да ги смесиш и най ми допадат вариантите с домат, зелена салата , настърган морков ,зеленийки като лук,копър,магданоз и добавям бобовото вариво или вместо зелена салата зеле.

# 625
Г-жа Нервакова, отново се включваш с безценни идеи! Hug
На пара е още по-полезно, ще опитам.
А имаш ли любима рецепта за кореноплодни с варени яйца? newsm78

# 626

А имаш ли любима рецепта за кореноплодни с варени яйца? newsm78
не за жалост варените яйца само със селена салата ги тача понеже не съм им фен или пастет от варени яйца и маслинова паста може и малко авокадо и мажа на чушка или краставица
има една салата в нета позната като салатата на Еос май беше
варени яйца, праз и маслини

# 627
Праз добре, но маслини не обичам.
Дали е голямо нарушение, ако смеся моркови и червено цвекло с яйцата?... Или поне само с жълтъците - понеже са неутрални.

# 628
Праз добре, но маслини не обичам.
Дали е голямо нарушение, ако смеся моркови и червено цвекло с яйцата?... Или поне само с жълтъците - понеже са неутрални.
хич не е в разрез с правилата направо целите яйца си смеси

# 629
Оо, мислех, че сладникавите зеленчуци ще се "бият" с белтъчините, но явно съм в грешка.
Мерси много, почвам ги!

Общи условия

Активация на акаунт