РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 362
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Нова съм, случайно попаднах на темата, ровейки се в нета, защото реших да пробвам тоя режим след един бърз оглед на гардероба - май нищо не ми става. Ще ви следя с интерес.

# 646
Аз също започвам от утре  Peace Имам 4 кг. за сваляне, последните и най-трудните ... Успех на всички  bouquet

# 647
  • София
Момичета, моля да ми дадете идея за закуска.
Филийка Бонус с мед? С масло и зеленчук?
Овесени ядки, ленено семе, кедрови ядки и годжи бери накиснати във вода с малко мед?
Чета и навлизам в РХ, моля да ме изтърпите в началото Simple Smile
От всички книги, коя според вас е най- добра?

# 648
Филийката ти и овесените ти ядки са ОК.
Ето тук нагледно един любител на първото: http://teoslabee.blogspot.bg/search/label/%D0%B7%D0%B0%20%D0%B7% … D1%81%D0%BA%D0%B0

# 649
Според коя таблица следите това? Навсякъде чета, че зърнени, тестени, ядки с мед не се комбинира, а тук срещам няколко пъти рецепти, в които са заедно?

# 650
  • София
Има ли някой тук?
Започнах с РХ преди седмица и съм много доволна.
Ако някой спазва режима ще се радвам да си споделяме. Peace

# 651
Здравейте мисля да започна с разделно хранене...разгледах доста таблици....но едно не ми стана ясно.....ако например искам да хапна белтъчини и салата или скорбяла и салата....мога ли да добавя олио или зехтин на салатата???благодаря предварително

# 652
  • София
Аз си слагам зехтин и лимонов сок. Овкусявам си я както си трябва Laughing
Идеята е месото да не се готви с мазнина,  защото си има собствени мазнини.

# 653
Здравейте, на РХ съм от 18 години, тогава бях на 19. Тогава спрях и месото. Чувствам се прекрасно, родих и кърмих и две деца в този период Simple Smile Чудех се как така го правите като диета - аз в началото, като се опитвах да ям нещо не разделно, получавах киселини. Просто организма много бързо свиква. И по тази причина спряха да ме изкушават храни, които не са ми по разделното. Успех на всички, пожелавам ви да хареса за постоянно Simple Smile

# 654
  • Варна
Чувала съм, че след РХ организмът може да отвикне от смесеното хранене. Хубаво е ако стане начин на живот, но аз лично не мога за цял живот да не смесвам. Иначе съм имала чудесни резултати с РХ - 11 кг за месец.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 13:58 от gpym4e

# 655
Чувала съм, че след РХ организмът може да отвикне от смесеното хранене. Хубаво е ако стане начин на живот, но аз лично не мога за цял живот да не смесвам. Иначе съм имала чудесни резултати с РХ - 11 кг за месец.
11 кг за месец, страхотно!

# 656
  • Велико Търново
Здравейте,имам сериозен опит с диетите къде успешен,къде не толкова. Сега съм абсолютно убедена,че разделното хранене е за мен. Най-малкото съм била на 90-дневната и знам,че имаш ли воля да не ядеш баници и торти резултатите не закъсняват  Grinning
След обстойно четене в мен останаха някои въпроси и чуденки и бих ви била безкрайно благодарна ако ми помогнете с отговори.
-според 90-дневната спанака е към белтъчините,което бях срещала само веднъж като тврдение и според мен е велика глупост,но все пак-може ли спанак с ориз?
-доколкото разбирам неможе дoмат и месо !?!
кога и как ядете сладко Simple Smile разбира се,че сега,докато искам да свалям сладкото ще е под минимума,но питам за после,когато евентуално това е начин на живот. Благодаря ви предварително !

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 08:53 от sttellito

# 657
  • Sofia
Спанакът не е към белтъчините със сигурност Peace Така че - да, може спанак с ориз Simple Smile

# 658
Спанак и ориз може, разбира се, другото не го разбирам. За сладкото... какво сладко, здравословното сладко са сушени плодове или фурми Wink В краен случай малко черен шоколад Simple Smile

# 659
Записвам се и аз при вас, момичета. Ще пробвам разделно хранене, въпреки че е много  трудно, особено ако си на работа и трябва да се храниш навън.
Днес на обяд ядох свинско със зеле. Това е неразрешена комбинация, нали?  Confused
От съвсем скоро се опитвам да спазвам принципите на РХ, та ми е необходимо време, за да свикна кое с кое да съчетавам.

Любимата ми паста с доматен сос четох, че е против правилата на РХ Sad А таратор може, нали?

Общи условия

Активация на акаунт