РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 223
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Хора, защо е умряла така тази темичка? Всички са заети или всички са спряли раздвлното?

# 661
И аз това се чудя... Питах разни неща и никой не отговори... Crossing Arms

# 662
Здравейте. Темата я правят хората, които се интересуват от разделно хранене. Дълго време една голяма група всеки ден започвахме с чашка кафенце, закачки, вицове и между другото отговаряме, разясняваме неуморно на всички нови. Създадохме облог на разделените мами, където има изобилие от информацията и няма въпрос, на който не е отговорено. Просто трябва да се чете. Не се сърдете, но години наред отговарях търпеливо и учтиво съветвах да се чете и ако има затруднения, тогава да се задават въпроси. Аз се уморих и предадох щафетата на вас. Четете, пробвайте и ще се получат нещата! Ще добавя само, че 90 дневната диета не е разделено хранене. Желая ви успех и още нещо от мен -изберете си една от таблиците, правете простички съчетания като начало и не изпадайте в крайности! Успех!

# 663
Вярно ли е, че доматите са особен вид зеленчук и не се комбинират свободно с всичко? Примерно- ориз с домати не е разделно  newsm78

# 664
Така казва теорията. Аз лично винаги съм ги възприемала като "нормален" зеленчук... трябва да наблюдаваш кое как ти действа.

# 665
Доматите са кисел ПЛОД.

"Не трябва да се комбинират с нишестени храни, тъй като комбинацията на различни киселини в домата, които се засилват при готвенето, силно противодейства на алкалното смилане на нишестето.Домати могат да се ядат със зеленолистни зеленчуци и мазни храни."
Източник: http://razdelnohranene.com/index.php?option=com_content&task=view&id=38

Ако спазвах абсолютно всичко стриктно по учебник, щях да лудна. Да не говорим, че доматите варират по вкус: някои "пеят" от вкус и сладост, други са откровено кисели... РХ не е точна наука.

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 15:20 от кехлибаровка

# 666
  • София
Здравейте, от вчера и аз се опитвам да съм на този режим Simple Smile Дано успея!

# 667
Аз от днес! Аз ЩЕ успея!

# 668
Аз от 19 години  Flutter
Ще успеете, ако сте достатъчно мотивирани. Четете  Peace

# 669
Май и аз искам да се захващам....ще прочета темата, имам и книга, изчела съм я, дано се справя!

# 670
И аз от години се храня така, горе-долу Blush- има случаи, когато нарушавам някое правило, но като цяло съм стриктна. Аз се ориентирам по една таблица, която съм си изтеглила на телефона и когато ми потрябва, я поглеждам набързо.  Party

# 671
Спринг би ли могла да я изпратиш и на мен? Praynig
Искам съвет, когато се наложи да хапна хляб с какво се съчетава, спра ли съвсвм хляба ме хваща запек!

# 672
Ето тази е:
http://media.snimka.bg/1883/010022031-big.jpg
Само не съм съгласна с разрешената комбинация хляб+картофи, за мен е прекалено тежка, но, да кажем, ако се има предвид манджа с картофи и филийка хляб, тогава няма проблем.

П.П.: при мен пък е точно обратното-от хляб и тестени ме хваща запек Grinning хора различни

# 673
Мерси, лилавите и червените комбинации са недопустими така ли? Теста почти не ям аз не обичам....сладки, пици ,макарони , торти Sick

# 674
Виж легендата (горе вдясно). Лилавите да се избягват, може да се прави такава комбинация, но не често, а червените-най-добре по изключение. Но, както казах, не всичко спазвам. Peace

Когато си правя мюсли, смесвам ядки, мед, сладки плодове... това е червена комбинация, но на мен си ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт