РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 202
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Аз ям смути сутрин и съм доволна, не смесвам в него плод и заленчук:)

# 691
Нормално е още да си гладна, защото си приела течност, която веднага е напуснала стомаха ти.😉 Ако няма пулпа, няма какво да те засити.
И самите плодове да ги хапвам, пак огладнявам ужасно.. Ясно, че проблемът си е в мен, но все пак при консумация на някои неща, нивата много по-бавно реагират.. Ще попрочета повечко, благодаря за отговора!

# 692
Естествено, че и самите плодове, повишавайки кръвната захар -> инсулина, изстрелват глада ти до чудни висини. Аз лично от тях само огладнявам повече, вместо да закуся в истинския смисъл.
Затова вече си правя периодично 1 ден на тях, като знам, че е детокс ден. Може да се добавят и малко сурови, предварително накиснати (по възможност) семена.

# 693
А аз пък ги ям вечер, за да си легна след това, а да не се тъпча много  Laughing с ясното съзнание, че не се папкат вечер..

# 694
Привет на всички!
От днес и аз съм тук с цел сваляне на 4-5кг по здравословни причини. Така че ще трябва да редуцирам както храната, така и порциите. Общо взето съм запозната с принципите на РХ, но винаги човек има нужда от малко помощ.

# 695
Сънс, добре дошла!
Заедно ще борим килата! Hug

# 696
Здравейте момичета, опитвам се да изчета цялата тема, но е мноооого дълга. Може ли да ми дадете някакъв линк, какво точно представлява разделното хранене и от къде черпите информация за него?

# 697
  • София
Привет!
Да взема и аз да се запиша тук.  Wink
И да попитам интервалите м/у храненията какви са ??

# 698
Жгмъцонка, темата е замряла...май само ние ще си пишем, интервалите са както в 90 ДД в зависимост от това какво ядеш.... Hug

# 699
  • София
Жгмъцонка, темата е замряла...май само ние ще си пишем, интервалите са както в 90 ДД в зависимост от това какво ядеш.... Hug

Ясно, благодаря!  Hug

# 700
  • София
Добре де, само на мен ли от тези сокове сутрин така ми скача захарта, че освирепявам от глад.. Разбирам предимствата, витамини и т.н., но защо така огладнявам после, да му се не види  newsm78
Etka, няма как да не се вдига кр.захар от сока, при положение, че в плодовете има захар, макар и плодова, но ефекта от нея е същия. Липсата на фибри също помага 😒

# 701
Ползва те ли сусамов или друг тахан и може ли да се маже на сухар според  принципа на РХ?

# 702
Аз тахана си го приемам за мазнина. Не знам по коя таблица следиш, но ако ти позволява комбинацията, давай. Аз си мажа тахан на филия, че и мед слагам.  Crazy

# 703
Искам да попитам и за маслините и ядките? Маслините могат ли да се комбинират в салати с месо? А ядките с черен шоколад например?

# 704
Да се запиша!

Общи условия

Активация на акаунт