РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 208
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Да, да, видях легендата, но аз искам ефект отслабване...и трябва да избягвам лилави и червени!
Уф, зелените кимбинации са  Sick
Киаело мляко с гъби Sick

# 676
И на мен ми изглежда странно, но има разни рецепти из нета с такива комбинации. Да им се чуди човек Thinking

# 677
И на мен ми изглежда странно, но има разни рецепти из нета с такива комбинации. Да им се чуди човек Thinking
Щом се храниш така ще те моля за консултации..! Simple Smile

# 678
Насреща съм Hug

# 679
Мерси като начало ще се водя по таблицата....имам нещо подобно текстово, ламинирано у нас!
Но на телефона ипределено е по удобно! Мерси!

# 680
Момичета, кои плодове са кисели? Освен цитрусовите? newsm78

# 681
Ами то зависи, защото има различни сортове, например една ябълка може да е сладка(червените), но може и да е кисела(зелените). Иначе да-цитрусовите са кисели. Кивито също; някои хора не знаят, че е цитрус. Simple Smile

# 682
Ами то зависи, защото има различни сортове, например една ябълка може да е сладка(червените), но може и да е кисела(зелените). Иначе да-цитрусовите са кисели. Кивито също; някои хора не знаят, че е цитрус. Simple Smile
мерси, сега разучавам комбинациите, всички са Sick
допадна ми кисело мляко със сладки плодове, или греша newsm78, засичам по таблицата Wink

# 683
Ще видиш, че изобщо не е трудно да се храниш така! И като придобиеш малко опит, ще ти е много лесно да си правиш комбинациите! А теб какво точно те притеснява? newsm78 На мен разрешените комбинации ми изглеждат съвсем нормални.

# 684
Ще видиш, че изобщо не е трудно да се храниш така! И като придобиеш малко опит, ще ти е много лесно да си правиш комбинациите! А теб какво точно те притеснява? newsm78 На мен разрешените комбинации ми изглеждат съвсем нормални.
не звучат вкусно  Sad аз съм в час общо взето ясни са ми основните групи ВХ, Б, М, а също и кои зеленчуци са скорбялни и кои не!
За утре готвя тиквички с  ориз  Simple Smile

# 685
Замислила съм се за едни пълнени гъбки с тофу на фурна. Някой пробвал ли е?

М/у другото, не мога да повярвам, че гъбите се съчетават с всичко (почти)! Твърде хубаво, за да е истина...

# 686
Замислила съм се за едни пълнени гъбки с тофу на фурна. Някой пробвал ли е?

М/у другото, не мога да повярвам, че гъбите се съчетават с всичко (почти)! Твърде хубаво, за да е истина...
Да и аз това забелязах, ама пусто не са ми много любими ....освен манаъарките....!

# 687
Изчетох цялата тема. Емиии... то направо да се хванеш за главата! Хората изобщо не четат предишните коментари. В коментара над твоя (примерно) е обяснено, ти питаш същото. ooooh! Няма защо да се сърдите, че не ви отговарят, обяснявано е хиляди пъти! Пък и като си имате таблица, не е толкова трудно. Ама да питате постоянно:"картофи и кис. мляко/сметана разрешено ли е"!

П.П.: Съжалявам, ама се издразних да чета в почти всяка страница подобни въпроси. И все пак преценявате сами за себе си-на мен дори някои от разрешените комбинации не ми понасят и са директно червени, други пък-неразрешени, тялото ми ги приема и не си губя времето да питам във форума. Не се вманиачавайте толкова!😉

# 688
Добре де, само на мен ли от тези сокове сутрин така ми скача захарта, че освирепявам от глад.. Разбирам предимствата, витамини и т.н., но защо така огладнявам после, да му се не види  newsm78

# 689
Нормално е още да си гладна, защото си приела течност, която веднага е напуснала стомаха ти.😉 Ако няма пулпа, няма какво да те засити.

Общи условия

Активация на акаунт