РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 415
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Аргументът, че РХ е преди всичко здраве, не го ли впечатлява?
Много е индивидуално да направиш този избор. Означава да нагласиш вкусовите си рецептори от едно меню към съвсем друго, с ясен мотив.

Аз залагам на подправките. Чета и експериментирам.

# 511
Смята ,че ще му е трудно през деня да спазва режима.

# 512
Здравейте. Много съм раздвоена. Гледан рецептите на Ками и в те са като да си сготвя без да се ограничавам освен малкоо в олиото. Като например "пикантни свински ребърца" по нейна рецепта,свинските ребра не са ли мазни за този режим. От какво трябва да се лишавам за да отслабна със 13кг . Доста нейни рецепти са така,много изкушаващи,но незнам дали ще ми подействат! Да ям ли пълнозърнест хляб или да забравя за хляба докато стигна желаните кг?

# 513
  • Пловдив
Аз си ям пълнозърнест хляб.Може би по две филиики на седмица.Понякога нямам нищо подходящо за обяд и точно това ям. Две филиики препечен пълнозърнест хляб със печен патладжан овкусен или намазани с лютеница. Старая се менюто ми  е разнообразно ,за да не лишавам организма си от полезни вещества. Най-важното за мен е на обяд да ям въглехидрати ,а на вечеря протеини със салата. И никога да не ги смесвам.До тук имам 5 кг  надолу за два месеца и половина.

# 514
Момичета,  моля за  компетентно мнение.
Мисля да правя гъби с ориз  , но се чудя  дали може да се консумира и хляб.
Знам че не трябва  да  се  смесват въглехидратите,  още  повече вечер.
Мнения? ??

# 515
Момичета,  моля за  компетентно мнение.
Мисля да правя гъби с ориз  , но се чудя  дали може да се консумира и хляб.
Знам че не трябва  да  се  смесват въглехидратите,  още  повече вечер.
Мнения? ??

и защо ти е хляб на гъбите с ориза толкова тежко ще ти стане и огромен прием на въглехидрати

# 516
Ох, то  не е до мен.
 Ами  до половинката. Сега ще му покажа ,че да кандиса.  Wink
Благодаря!

# 517
  • Пловдив
Здравейте, да направя равносметката до тук, от 23.01. до 23.04) минус 6 килограма.Системата определено ми работи ,но мнооого бавно. А имам да свалям още мноооого килограми
  Simple Smile

# 518
Здравейте, да направя равносметката до тук, от 23.01. до 23.04) минус 6 килограма.Системата определено ми работи ,но мнооого бавно. А имам да свалям още мноооого килограми
  Simple Smile
Браво, не е лош резултата. Можеш ли да намалиш количеството в порциите и спазваш ли някакви ограничения на групи продукти?

# 519
  • Пловдив
Да намалила съм малко порциите,но както съм писала по-горе гледам да не се лишавам от хранителни групи освен от сладкото .Него почти го отказах,даже и сладки сокове и компоти не пия. Позволявала съм си няколко пъти черен шоколад по малко и сладки плодове.

# 520
Здравейте,момичета!И аз да се включа.Откъм седмица съм на режима.Надявам се дами стане начин на живот,че от раждането на малката се боря с едни 11 кг.Днес за закуска хапнах ябълки 2бр.Пих и кафе с мляко-не мога да се откажа от него,но не знам колко време да изчакам след приема му преди да ям ябълки.
За обяд ще ям две филийки черен хляб +домат и маслини.
Лек ден на всички.

# 521
Здравейте, реших да се храня разделно , тъй като единствено така не усещам тежест, преяждане .. Но едно нещо само не ми става ясно и искам да попитам. Например в диетите за отслабване цял ден се яде само една група , например днес само тестени храни , утре само варива... Като се храните разделно но не сте на диета пак така ли се храните или например на закуска белтъчини, за обед въглехидрат и т.н но се спазват таблиците за смесване на самата храна която се приема и ако е така калории ли се броят, защото как ако ядем макарони и пиле в един ден ще поддържаме/сваляме кг?

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 00:34 от mami778

# 522
Здравейте, реших да се храня разделно , тъй като единствено така не усещам тежест, преяждане .. Но едно нещо само не ми става ясно и искам да попитам. Например в диетите за отслабване цял ден се яде само една група , например днес само тестени храни , утре само варива... Като се храните разделно но не сте на диета пак така ли се храните или например на закуска белтъчини, за обед въглехидрат и т.н но се спазват таблиците за смесване на самата храна която се приема и ако е така калории ли се броят, защото как ако ядем макарони и пиле в един ден ще поддържаме/сваляме кг?
РХ няма нищо общо с останалите диети, които пък почти винаги са на принципа на РХ
не е задължително цял ден се храниш с една и съща група храни
можеш и е препоръчително сутрин въглехидрат от рода на филийка с масло или зеленчук или мед,
обяд можеш дахапваш варива със зеленуци сурови или термично обработени няма значение , а вечер е добре да хапваш протеин със зеленчук
Разбира се този ред не е задължителен , задължителното е само в комбинацията на храните , аз ти го давам само като примерен.

# 523
РХ няма нищо общо с останалите диети, които пък почти винаги са на принципа на РХ
не е задължително цял ден се храниш с една и съща група храни
можеш и е препоръчително сутрин въглехидрат от рода на филийка с масло или зеленчук или мед,
обяд можеш дахапваш варива със зеленуци сурови или термично обработени няма значение , а вечер е добре да хапваш протеин със зеленчук
Разбира се този ред не е задължителен , задължителното е само в комбинацията на храните , аз ти го давам само като примерен.

По този начин нали ще успея да не качвам килограми?

# 524
Гаранция никой не може да ти даде , пробвай .

Общи условия

Активация на акаунт