РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 414
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте,момичета:)
Не знам дали някой още ме помни,отдавна не съм писала при вас,защото не бях през цялото време на РХ по много причини.За което както си и знаех,съжалявам страшно много.По-добър начин на хранене и на живот няма,убедих се.
След раждането на дъщеря ми преди почти 3 години,качих 13 кг.-тръгнах от 52,поддържани изцяло с РХ.Кърмих я 2 г.и 1 месец на много ограничена диета,защото имаше алергични прояви,и след това свалих излишните килца с РХ за един месец.Сега пак имам от зимата малко за сваляне.Правя една по-драстична диета за каляване на волята най-вече и съм пак твърдо при вас.
Успех на всички:)

# 526
Камииии, много се радвам ,че отново си на линия! Hug Разбира се, че те помня  Heart Eyes...
Как си, как са децата? Синчето ти сигурно вече е голямо момче  Grinning.
Добре дошла отново!  bouquet

# 527
  • София
Здравейте. Много съм раздвоена. Гледан рецептите на Ками и в те са като да си сготвя без да се ограничавам освен малкоо в олиото. Като например "пикантни свински ребърца" по нейна рецепта,свинските ребра не са ли мазни за този режим. От какво трябва да се лишавам за да отслабна със 13кг . Доста нейни рецепти са така,много изкушаващи,но незнам дали ще ми подействат! Да ям ли пълнозърнест хляб или да забравя за хляба докато стигна желаните кг?
Здравей!
При РХ са важни комбинирането на храните и интервалите между отделните хранения.Дори и да ти се струва много калорична една храна,организмът ще я разгради бързо,ако е комбинирана с правилните неща.И хляб можеш да си хапваш-колко филийки с масло,краставици и маслинки съм хапнала,да знаеш😃Хлябът е добре да е пълнозърнест.
Аз съм казвала стотици пъти на кой ли не,за първата седмица на стриктно РХ свалих 5 кг.,до края на втроия месец общо-13. Мъжът ми първите два месеца не мръдна изобщо-после 20 кг.за отрицателно време смъкна.Вторият път свалих за нула време от 66 на 52,РХ плюс малко спорт.
Докато се отслабва е хубаво да се спазват всички принципи стриктно.
След достигане на желаните кг.един ден седмично-неделя при мен,го оставих за неразделно хранене-каквото ми се дояде много през седмицата,тогава хапвах.Този ден е и за пораздвижване на метаболизма при дълго време на РХ.Ние с мъжа ми го спазвахме 3 г.постоянно.След малко прекъсване,аз го пазих още почти година до забременяването с малката.Тогава в продължение на 7-8 месеца се наложи да ям само свинско,ориз и картофи,без зеленчуци и плодове,абе ужас/заради алергии на бебето/.Сега се връщам пак на РХ и не смятам да го спирам скоро-това НЕ Е ДИЕТА,а здравословен начин на живот😀
Успех и не се замисляй толкова:) С тези рецепти доста хора изпоотслабнахме,така че,смело😃
Алексче,мерси за посрещането😘
Всички сме добре,баткото е на 10 вече почти,малката почти на 3.Как минава времето....
Много е приятно в темичката.Супер сте😘

# 528
  • София
Здравейте сладурки  bouquet.
Не съм писала скоро,  слаба организация  Mr. Green.
Добре дошли на новичките   bouquet. Получили сте отговори, аз ще ви питам нещо  Crazy. За колко време качихте килограмите, че искате да изчезнат за две седмици Wink Hug. Търпение и воля, всичко ще се нареди. Пък и, бавното сваляне ще ви спести йо - йо   ефект Peace.
Като стана дума за килограми, не приличам на себе си Joy. Приличам де, ама в объл вариант. Няма да търся оправдания - ям си Mr. Green. Надявам се скоро да се вдъхновя за нещо по -добро откъм хранене...
Лека вечер  bouquet.

# 529
  • София
Хубавото време май не ви оставя да седнете пред компютъра Hug Mr. Green.
После минете да кажете как я карате newsm78  bouquet.

# 530
  • TX
 Hug  bouquet
здравейте всички разделни душички   bouquet Hug
карам я, ама тъй я карам, че вече се търкалям  Blush не пиша щото само ще офф ама много сериозно се вземам в ръкав, че след травмата
Скрит текст:
скъсах колянна връзка на ски зимата и съм на трети месец след операцията
  кусур са многото килца на колянцето. 
Много ми е рад, че се хванахме за зелено и подлагам мощно със салатки, любимите ми зелена - пролетна, че зелето и цвеклото вече ми бяха писнали зимата.
Нека се явят пи домовата книга на госпожата всички, че се сещам за една разделна душица с ей такива бухалки  newsm66

# 531
  • Пловдив
Привет и от мен.Сега се заковах на 67кг. Хапвам си салатки и пил. бутчета,ама......Купих си и Хитозан плюс уж да засиля отслабването , вече 5 дни го пия ,но  нито  грам минус. Имам си цел до 23.05 още 2 кг пък да видим Rolling Eyes

# 532
  • Пловдив
Момичета ,можем ли да ядем тиквички със извара ,заляти със пр.мляко и яйца на фурна?

# 533
# 534
  • Пловдив
е жалко ,тъкмо си бях измислила манджа сега няма да мога да я ям.

# 535
Здравейте   bouquet

Има ли някой тук ? Изчетох доста за РХ , но все още съм объркана относно смесването на някои храни.
Както и да е .. Ще залагам на месо със салата , варива със салата и т.н основните видове.
Започнах диетата на Ваня Червенкова на 7-ми,но на 4-тия ден се отказах.Не ми харесва да ям два дни подред едно и също и се сетих за РХ. Та..  от 7-ми с начален старт 59кг ,  вчера бях 57,2 , което е невроятно за мен,защото си хапвам и ми е вкусно , а отслабвам.Надявам се да успея да сваля до 53-55,не съм се виждала толкова слаба и ще ми е много странно ако се случи.
Та надявам се на вас да ми помагате ако не ми е ясно нещо.
Благодаря ви   bouquet

# 536
  • Пловдив
Здравей polihronova, добре дошла ,няма много активност в страничката ,но колкото и да сме малко ще се подкрепяме  Simple Smile Актуализирах си линийката ,май съм си сложила малко трудна цел с тези 18 кг, но поне 60 да стана ще се радвам.

# 537
  • Пловдив
Този месец само 1 килце ,нещо ми се зацикли отслабването. Sad Равносметка от 23.01 до 23.05 - 7 килограма

# 538
  • София
Здравейте  bouquet.
Мирай, 7 кг за 4 месеца са страхотен резултат  bouquet. Не се вторачвай в цифрите, бавно и спокойно ще свалиш и другите Hug.
Мурка, гадно е това с връзките Hug, оправяй се Hug. Иначе и аз много се радвам на сезонните плодове и зеленчуци Crazy.
Другите къде сте Hug?

# 539
Привет на всички   bouquet
Опитвам се да се храня разделно. Малко ми е трудно с това съчетаване на храните и да измислям какво да си хапвам. Някъде бях мернала тема с рецепти на разделното хранене, но нещо не я намирам. Ще помоля някой да ми изпрати линк. БЛАГОДАРЯ!

Общи условия

Активация на акаунт